Savaitės horoskopas kiekvienam Zodiako ženklui (05.06-05.12): ką žada žvaigždės?

Savaitės horoskopas (05.06-05.12)

Savaitės horoskopas gana populiarus būdas sužinoti, ko kiekvienas Zodiako ženklas gali tikėtis artimiausiomis dienomis. Šis horoskopas suteikia galimybę paskirstyti ateinančios savaitės energijos išteklius ir atsižvelgti į tam tikrus aspektus, kurie gali paveikti žmonių gyvenimą, nuotaiką ir santykius. 

Ką antrosios gegužės mėnesio savaitės horoskopas žada kiekvienam Zodiako ženklui? Savaitės laimingieji, ir tie, kuriems pasisekė mažiau. 

zodiako zenklas avinas

Avinas 

Svarbiausi savaitės įvykiai suksis aplink asmeninį augimą ir naujas pradžias. Tai puikus metas imtis naujų projektų ir siekti ilgalaikių tikslų. Antradienis tinkamas išvykoms, komandiruotėms, susitikimams su žmonėmis, galinčiais jums padėti kopti karjeros laiptais. Trečiadienį galite sulaukti viliojančio pasiūlymo.

Antroje savaitės pusėje neturėtumėte gilintis į šeimos problemas. Visos pastangos gali nueiti veltui. Tikėtina, kad ne tik nepagerinsite situacijos, bet ir sukelsite skandalą. Viskas turėtų išsispręsti savaime. Penktadienį stenkitės taikiai išspręsti šeimoje kylančius nesutarimus.

Savaitgalį puikiai pailsėsite ir įgausite energijos ateinančiai savaitei keisdami aplinką ar įprastą kompaniją.

zodiako zenklas jautis

Jautis 

Finansiniai pokyčiai ir jaujos galimybės Jaučiams žada materialinį stabilumą. Jūsų pastangos ir investicijos pagaliau duos vaisių, suteikdamos galimybę įsigyti tai, ko seniai trokštate. Antradienį klausykite kolegų ir draugų komentarų ir patarimų. Trečiadienį reikėtų nesivelti į abejotinus reikalus.

Antroje savaitės pusėje turėsite galimybę daugiau laiko skirti bendravimui ir pramogoms, o tai labai pakels nuotaiką. Galite sulaukti išskirtinio priešingos lyties atstovų dėmesio. Penktadienį nereikėtų tikėti viskuo, kas jums sakoma, visą informaciją tikrinkite patys.

Savaitgalį galimi pokyčiai, pats laikas atsikratyti senų daiktų.

zodiako zenklas dvyniai mm

Dvyniai 

Asmeninių santykių dinamika keičiasi, suteikdama galimybę stiprinti ryšius su artimaisiais. Dabar yra tinkamas metas išspręsti ilgai kankinusius nesutarimus. Antradienį puikiai seksis bendrauti su užsienio atstovais. Trečiadienį degsite nekantrumu sužinoti ar pamatyti kažką naujo.

Antroje savaitės pusėję apims didelis noras išlaidauti. Susiimkite, tikrai ne visi pirkiniai jums reikalingi. Penktadienį jūsų ir aplinkinių nuomonės gali nesutapti, o tai pakurstys nesutarimus.

Savaitgalį pasirūpinkite namų tvarka, išmeskite ar atiduokite nereikalingus daiktus tieks kam jų tikrai reikia.

zodiako zenklas vezys

Vėžys 

Karjeros augimo perspektyvos šią savaitę yra itin palankios. Dėmesys detalem ir kūrybiškumas padės pasiekti užsibrėžtus karjeros tikslus. Antradienį, kad ir kokie teisūs jaustumėtės, išklausykite ir supraskite, ką jums sako kiti. Trečiadienį stenkitės nedaryti kelių darbų vienu metu. Turite suprasti kas jums svarbiausia, susidėlioti prioritetus.

Antroji savaitės pusė atneš dovanų – malonių kontaktų, įvairių susitikimų ir įdomių išvykų. Penktadienį reikėtų pasilepinti kažkuo maloniu, taip numalšinsite nuobodžią, monotonišką atmosferą.

Savaitgalį gali kilti didelis noras išlaidauti, o įsigyti niekučiai jau po kelių dienų nebebus reikalingi.

zodiako zenklas liutas mmmmm

Liūtas

Kūrybinės išraiškos ir pramogos šią savaitę padės atsipalaiduoti ir atgauti vidinę pusiausvyrą. Tai geras laikas siekti asmeninių interesų ir išbandyti kažką naujo. Antradienį nepasiduokite pagundoms apeiti įstatymus ir nesivelkite į intrigas bei avantiūras. Trečiadienį žvaigždės pataria nebūti pernelyg reikliems, ir aiškiai išdėstyti ko tikitės iš kitų, nes bus daug nesusipratimų.

Antroje savaitės pusėje nesivaikykite miražų, žiūrėkite į pasaulį realistiškai. Tikėtinos premijos darbe. Penktadienį bendruomeniškumas ir žavesys padės užmegzti naujus dalykinius ryšius, reikiamus kontaktus ir rasti papildomų pajamų šaltinių.

Savaitgalį pagaliau gausite ir taip trokštamo poilsio ir smagių pramogų. Laikas palankus svečiams priimti arba patiems aplankyti draugus ar giminaičius.

zodiako zenklas mergele

Mergelė

Sveikatos ir gyvenimo būdo pokyčiai skatina imtis sveikesnių įpročių. Dabar puikus metas susidaryti naują treniruočių planą ir atkreipti ypatingą dėmesį į mitybą. Antradienį mokslinis ir kūrybinis darbas gali duoti gerų rezultatų. Trečiadienį bus daug reikalų, o laiko  mažokai.

Antroje savaitės pusėje gali kilti pasirinkimo problema, pavyzdžiui: ar užsidirbti pinigų, ar smagiai praleisti laiką? Taip pat gali tekti rinktis vieną iš kelių gerbėjų. Penktadienį profesiniai interesai ir asmeninis gyvenimas bus glaudžiai susipynę.

Savaitgalis – meilės metas: tegul mylimas žmogus tampa jūsų pasaulio centru, o jeigu tokio neturite, skirkite visą savo dėmesį artimiesiems, vaikams.

zodiako zenklas svarstykles

Svarstyklės

Bendravimo ir mokymosi galimybės suteikia naujų įžvalgų ir skatina asmeninį tobulėjimą. Tai tinkamas laikas plėsti akiratį ir mokytis naujų dalykų. Antradienį jūsų rimtas ir sąžiningas požiūris į darbą negali likti nepastebėtas. Trečiadienis tinkamas sugriauti seną ir pradėti naują.

Antroje savaitės pusėje galite pajusti aistra ir iš karto keliems skirtingiems žmonėms. Penktadienį išlaisvinkite savo gerumą ir švelnumą, atkreipkite dėmesį į tuos, kuriuos mylite, mainais priimdami tą patį jausmą.

Savaitgalį svarbiausia būti kantriems. Stenkitės suprasti artimųjų pastabas, nes jie linki jums gero.

zodiako zenklas skorpionas

Skorpionas

Šią savaitę aplinkinius stebinsite savo užsidegimu ir neišsenkančia energija. Savaitės pradžia – palankus metas įgyvendinti planus. Antradienį patartina išsikelti aiškų tikslą ir jo laikytis, ši diena gali būti įdomi ir turininga. Trečiadienį puiki diena, kai jums seksis beveik viskas, ko imsitės, tik veikti reikėtų greičiau.

Antroji savaitės pusė bus turtinga susitikimais ir pasimatymais. Beveik visi jie suteiks jums geras emocijas. Penktadienį, prieš ką nors nuspręsdami, atsisakykite iliuzijų ir pabandykite pamatyti esamą situaciją iš šalies.

Savaitgalį palanku atnaujinti nutrūkusius ryšius, ar megzti romantiškas pažintis.

zodiako zenklas saulys mmm

Šaulys

Kelionių ir tyrimų svarba šią savaitę atveria naujas perspektyvas. Tai puikus laikotarpis planuoti keliones ar gilinti žinias savo pasirinktose srityse. Antradienį nesunkiai išspręsite jau seniai kankinusią problemą. Geros naujienos trečiadienį suteiks jums optimizmo ir pasitikėjimo savimi.

Antroje savaitės pusėje daugiau mąstysite, svajosite. Gali pavykti suvokti savo giliausius jausmus, jų priežastis, o tai ateityje padės priimti teisingus sprendimus. Penktadienį nereikėtų pasinerti net į savo problemas, jau nekalbant apie svetimas – jų visai nereikėtų spręsti.

Savaitgalį skirkite deramą dėmesį savo mylimam žmogui ir artimiesiems.

zodiako zenklas oziaragis m

Ožiaragis

Socialinis statusas ir visuomenės įvertinimas šią savaitę bus labai svarbūs. Jūsų pastangos ir darbo rezultatai sulauks pripažinimo. Antradienį tikėtinos sudėtingos situacijos. Būkite pasirengę atsakyti už savo žodžius ir įsipareigojimus. Trečiadienį nepasiduokite pagundai viską ir visus griežtai kritikuoti.

Antroje savaitės pusėje gauta informacija gali būti netiksli ir iškreipta, todėl stenkitės būti atsargesni. Penktadienį neturėtumėte su niekuo ginčytis ir dalytis savo planais, geriau dirbkite išsijuosę.

Savaitgalį stenkitės būti atidesni smulkmenoms ir neatsisakyti padėti draugams. Tikėtina smagi išvyka.

zodiako zenklas vandenis m

Vandenis

Inovacijos ir technologijų poveikis šią savaitę skatina kūrybiškumą ir originalias idėjas, atveriant naujas profesines galimybes. Taip pat dabar labai palankus metas išvykoms, komandiruotėms ir kelionių pradžiai. Antradienį stenkitės imtis iniciatyvos, bet neleiskite, kad visos užduotys kristų tik jums, krūvis turi būti paskirstytas. Trečiadienį per daug nekalbėkite ir neišduokite nei savo, nei kitų žmonių paslapčių.

Antroje savaitės pusėje jūsų laukia pokyčiai, kuriems tikriausiai nebūsite pasiruošę. Šiuo laikotarpiu apskritai geriausia nieko neplanuoti, nes žvaigždės jums žada nemažai netikėtumų. Penktadienį turėsite galimybę gerokai pasistūmėti į priekį vienu stringančiu klausimu, nesiseks tik tinginiams.

Savaitgalis palankus spręsti asmenines ir namų problemas. Tinkamas laikas planuoti ar priimti svarbius sprendimus, susijusius su namais ir šeima.

zodiako zenklas avinas

Žuvys

Tai puikus metas meditacijai ir sielos gelmių tyrinėjimui. Nepraraskite tikėjimo tuo, ką darote, ką mėgstate ir apie ką svajojate. Nors dabar to nejaučiate, bet artėjate prie savo tikslo. Net jei jums atrodo, kad taip nėra, nenuleiskite rankų. Antradienį ne visos jūsų idėjos bus priimtos, bet apskritai jums seksis. Trečiadienį bus palanku pasirašyti svarbias sutartis ar imtis naujų projektų.

Antroje savaitės pusėje žvaigždės žada malonias pažintis, todėl šis laikotarpis gali tapti tikru išbandymu įsipareigojusioms žuvims. Penktadienį nevenkite svečių, nes nuo jų apsilankymo liks ne tik neplauti indai, bet ir geros emocijos.

Savaitgalį sutelkite dėmesį į save ir tuos, kuriuos mylite.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.