Kaip ten oras viršuje?

Oro balionas

Ne apie ūgį eina kalba! Mintyse sukasi oro pramogos! Pats metas pasitikti šiltus orus ir prasilėkti su vėjeliu. Nebijai aukščio? Tai skriek į svetainę Grupinis.lt ir gaudyk dovanų čekį nuotykiui dabar pat!

Seniai daireisi po apylinkes?

Nujaučiu, kad tiek sėdėjai užsidaręs(-usi), kad būtų neprošal praplėsti horizontus! Skrydis oro balionu leis išvysti pasaulį kitu kampu. Pakilsi virš mylimo miesto, aplink – miškai, upės ir laukai… nerealiai! Jei ryte anksčiau susiruoštum, tai gal ir apsnūdusį žvėrį išvystum! Aš nejuokauju! Beje, nepamiršk gero objektyvo, bus įspūdingų kadrų! Juk ore atsidursi auksinę valandą, tad laukia šiltos spalvos ir ne vienas instagraminis kadras. Skamba viliojančiai, tiesa? Tai skuosk į Grupinis.lt ir – beveik ore! 

Ieškai šio to aktyviau?

Taip ir reikėjo sakyti! Skrydis parasparniu leis pajusti aukštį ir nevaržomai dairytis po apylinkes. Užsidėsi motoriuką ant nugaros, įsibėgėsi ir liuoktelėsi į viršų. Tik nepamiršk instruktoriaus paprašyti, kad parodytų vieną kitą triuką virš horizonto! Jei dar leis pačiam(-iai) išbandysi aparato galias, tai apskritai le-das! Tai ko snaudi? Skuosk į Grupinis.lt ir rinkis dovanų kuponus pigiau!

Adrenalino ar ekstrymo?

Juk vienas ir tas pats! Žinai ką? Lipk į lėktuvą: pasigerėsi vaizdais, tik nepriprask. Vienas kitas poteris – ir op žemyn! Šuolis parašiutu kaip reikiant pravalys balso stygas, mintis, o ir adrenalino pripumpuos! Tik nedrebink kojų per anksti, instruktorius išaiškins visas smulkmenas. Gal pačiam(-iai) net virvutės nereiks timptelėti! 

Nepraleisk progos išbandyti šuolio laisvu kritimu. Velniškas jausmas minutę skrosti orą 200 km/h greičiu! Skamba kietai? Fantastiškų pasiūlymų rasi svetainėje Grupinis.lt. Būtinai išsirink šį tą su filmavimu arba fotosesija, nekantrauju pamatyti emocijų iškreiptą veidą!

Nežinai kaip išsirinkti?

O filmus tai kokybiškus žiūri… tai kodėl nesinaudoji 4K? 

KADA? Šilčiausi oro gūsiai plūsteli pavasario-rudens sezonais, tad būk pasirengęs(-usi) nuotykiams nuo balandžio iki pat spalio mėnesio. Tik žiūrėk, kad dovanų čekis ir tobuli orai nenueitų perniek!

KUR? Kur kur, daugumoje Lietuvos vietų – Vilniuje, Birštone, Kaune, Druskininkuose ir kituose miestuose. 

KAIP? Naudojiesi internetu? Įsijungi Grupinis.lt, vienas kitas „klik“ – dovanų kuponai atsidūrė išmaniojoje kišenėje! 

KIEK? O jau taupumas! Paskolos imti nereikia, nusiramink. Prieš sezoną pasinaudosi viena kita akcija, atrasi pramogų pigiau, o tokia kaina net ir draugui čekį parūpinsi!

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.