Didysis kovo mėnesio horoskopas 12-ai Zodiako ženklų

Kovo mėnesio horoskopas

Pirmą pavasario mėnesį daugelio Zodiako ženklų atstovų dėmesys bus nukreiptas į materialinę padėtį. Vieni ieškos būdų, kaip daugiau užsidirbti pinigų, kitiems teks mokytis racionaliau tvarkytis su pinigais ir ekonomiškiau gyventi.

Kai kuriems Zodiako ženklams numatomas susitikimas su reikšmingu žmogumi, kuris atneš permainų į jų įprastą kasdienybę.

Visiems patartina saugoti savo sveikatą, ypač nervų sistemą, ir vengti streso bei infekcijų.

avinas zodiako zenklai

AVINAS (03 21–04 20)

2023-iųjų kovą Avinas gali pradėti daug naujų dalykų. Tai palankus laikotarpis bet kokioms įmonėms steigtis, todėl, jei turite verslo idėjų, galite drąsiai pradėti jas įgyvendinti. Pirmasis pavasario mėnuo žada būti ryškus ir kupinas įvykių.

Jums niekada nebus nuobodu ir galvosite apie bėdas bei rūpesčius. Kartu rekomenduojama visas pastangas nukreipti į materialinės gerovės ir santykių gerinimą – šioje srityje galite pasiekti maksimalią sėkmę.

Karjera ir finansai

Gausite daug įdomių pasiūlymų dėl darbo ir finansų. Jei dirbate įmonėje, greičiausiai jums bus pasiūlytas paaukštinimas, o jei vadovaujate savo įmonei, jūsų laukia nauji, tvirti verslo santykiai. Palankus metas ieškoti partnerių – beveik kiekviena sąjunga bus vaisinga.

2023 m. kovo mėnesį atkreipkite dėmesį į kompetentingų žmonių patarimus. Avinui tikrai prireiks aukštesnių jėgų pagalbos, kad visos konfliktinės situacijos išsispręstų jo naudai. Bet svarbiausia, kad šalia jūsų visada bus tikri draugai ir artimi žmonės. Jie padės jums surasti finansinės gerovės kelią ir tikrai suklestėti šį pavasarį.

Meilė ir asmeninis gyvenimas

Avinas turi nustoti eikvoti savo jausmus ir pastangas neperspektyviems santykiams. Jei žmogus nevertina jūsų pozicijos, tuomet atsisakykite tokios sąjungos, tada šį pavasarį sutiksite kitą patikimą gyvenimo draugą. Tačiau jums reikėtų pažaboti savo agresyvų temperamentą – nereikalingi ginčai dėl smulkmenų jūsų nervų sistemai nebus naudingi.

Besirūpindami meilės reikalais nepamirškite savo artimųjų. Jie, kaip ir jūsų sielos draugas, trokšta jūsų dėmesio. Jūsų draugai jums padės, tačiau kartais jų dėmesys gali būti per daug įkyrus. Nekaltinkite jų, jie nori jums tik geriausio ir tiesiog bando nukreipti jus teisinga kryptimi.

jautis zodiako zenklai

JAUTIS (04 21–05 20)

Jautis šiuo metų laiku turėtų pereiti nuo finansinių problemų sprendimo prie asmeninės laimės ir gerovės. Be to, astrologai jam primygtinai rekomenduoja vengti įvairiausių nuotykių, nes jie gali atnešti tik nelaimių į ramų ir stabilų gyvenimą.

Išmokite valdyti savo emocijas visomis apraiškomis. Šiek tiek atvėsinę savo temperamentingą užsidegimą, galėsite priimti pagrįstus ir racionalius sprendimus.

Karjera ir finansai

Darbe santykiai gali tapti įtempti ir šalti. Galbūt jūsų laukia nenumatyti patikrinimai ar kitos bėdos. Tačiau viskas klostysis sklandžiai, nes Jautis puikiai atlieka užduotis. Būtent todėl per daug nesikoncentruokite į laikinus sunkumus – po kelių savaičių jie atslūgs ir jūsų finansinė padėtis pagerės.

Įsiklausykite į savo vidinį balsą ir prieš priimdami sprendimus atidžiai pasverkite visus niuansus – kovą turėtumėte atsisakyti skubotų išvadų ir spontaniškumo.

Meilė ir asmeninis gyvenimas

Jūsų artimieji, be jokios abejonės, pasigedo jūsų dėmesio. Skirkite kelias dienas jiems. Praleiskite jas su šeima. Aplankykite draugus ir atneškite vaikams dovanų bei saldumynų. Taip galite sugrąžinti į santykius šilumą ir sulaukti reikiamos tvirtos paramos. Vis dar vienišam Jaučiui bus palankus metas ieškoti naujų pažinčių.

Pavasarį gamta atgyja, o kartu su ja atgimę meilės jausmai kitam žmogui gali padėti sukurti stiprią ir vaisingą sąjungą. Savo sielos draugo galite ieškoti tiek tarp pažįstamų, kuriems simpatizuojate, tiek tarp naujų žmonių, kurie tik neseniai pateko į jūsų socialinį ratą. Tačiau suradę savo meilę neatidėliokite vedybų – tai palankus metas tvirtiems santykiams užmegzti.

dvyniai zodiako zenklai

DVYNIAI (05 21–06 21)

Dvyniai visada randa tinkamų būdų išspręsti kilusias problemas. 2023 m. kovo mėnuo nebus šios taisyklės išimtis. Jei įdėsite pakankamai pastangų, turite šansų tapti dar laimingesni, turtingesni ir sveikesni.

Nustokite leisti laiką prie televizoriaus ir apsidairykite, kiek daug įdomių sričių laukia jūsų dalyvavimo.

Karjera ir finansai

2023 m. kovo mėnesį Dvyniams bus palankus metas verstis prekyba. Šioje srityje gali pasisekti kur kas labiau nei kitose.

Be to, užsiimdami savo reikalų tvarkymu, galėsite pasirinkti veiklos kryptį, kuri jums tikrai patinka.

Meilė ir asmeninis gyvenimas

Asmeninėje srityje Dvyniai turėtų atsisakyti rizikos. Kodėl jūsų netenkina ramus ir pamatuotas gyvenimas, kurį dabar gyvenate? Dvyniai neturėtų susigundyti išdavyste ir melu. Turėtumėte susilaikyti nuo trumpalaikių meilės nuotykių, net jei pagunda gan stipri. Atkreipkite dėmesį į tai, kad šiuo metu galite užmegzti daug naujų naudingų pažinčių. Vienišiems Dvyniams kovas bus geriausias laikas susirasti sielos draugą.

Šiuo metu sudarytos sąjungos bus stiprios ir patvarios. Nors astrologai žada, kad pavyks susirasti sielos draugą, nereikėtų pasikliauti tik tuo – imkitės ryžtingų veiksmų, kad užkariautumėte mylimojo širdį. Jei ir toliau skirsite laiko tik darbui, artimieji gali įsižeisti. Paskirkite kelias laisvas valandas ar dienas bendravimui su jais. Patirsite daug teigiamų emocijų, todėl tikrai liksite patenkinti taip prasmingai ir maloniai praleistu laiku.

vezys zodiako zenklai

VĖŽYS (06 22–07 22)

2023 m. kovo mėnuo Vėžiui bus palankus metas užmegzti asmeninius ir dalykinius santykius. Dabar būsite gan lengvai bendraujantys, todėl puikiai seksis užmegzti naudingų pažinčių, verslo ryšių ir susirasti draugų. Be to, vienišiems šio Zodiako ženklo atstovams pavasario pradžia žada daug malonių pažinčių.

Turėtumėte nustoti visas jėgas skirti tik šeimai ir namams, nes kitaip nė nepastebėsite, kaip jūsų materialinė gerovė bus smarkiai supurtyta. Todėl šiuo metų laiku svarbu subalansuoti svarbiausias savo gyvenimo sritis, racionaliai paskirstyti jėgas ir išteklius, kad spėtumėte atlikti visas užduotis ir darbe, ir namuose.

Karjera ir finansai

Dabar ne pats tinkamiausias metas abejotinoms veikloms. Rizika, žinoma, gali būti verta susižavėjimo ir pagarbos, tačiau kovo mėnesį Vėžiui ji nulems tik finansinius sunkumus, o ne praturtėjimą.

Tačiau net jei rizikuojate ir pralaimite, tame nėra nieko blogo – atminkite, kad iš bet kokios, net ir pačios sunkiausios, situacijos visada yra išeitis. Intuicija pasakys, kaip teisingai elgtis tam tikroje situacijoje. Svarbiausia išmokti teisingai klausytis jos patarimų.

Meilė ir asmeninis gyvenimas

Kovo mėnesį Vėžį lydės sėkmė šeiminiuose reikaluose. Visi namiškiai stengsis jums padėti, būsite visų dėmesio centre. O gyvenimo partneris taip pat apgaubs jus šiluma ir rūpesčiu. Tereikia atsilyginti tuo pačiu ir nepamiršti visiems savo artimiesiems įteikti smulkių dovanėlių su priežastimi ar be reikalo.

Jei vieniši šio Zodiako ženklo atstovai bus gan jautrūs ir atsargūs, jie galės susirasti sielos draugą ir pradėti pavasarį su nuostabiais jausmais. Tačiau atsargumas jums tikrai nepakenks – kai kurie ženklo atstovai gali užmegzti ryšius su nedorėliais, kurie norės iš jų gauti tik tiesioginės naudos. Būkite atsargūs ir nesivaikykite idealo, tada jūsų sielos draugas jums atsiskleis visu savo grožiu.

liutas zodiako zenklai

LIŪTAS (07 23–08 23)

Kovo mėnesį Liūto laukia keli šventiniai šeimos renginiai. Šiuo metu visus savaitgalius galite praleisti atsipalaidavę, mėgaudamiesi ramiu šeimyniniu bendravimu. Jei anksčiau investavote ar vykdėte svarbius projektus, dabar galite saugiai skinti savo darbo vaisius, leisti sau padykinėti.

Tačiau per daug atsipalaiduoti irgi nereikėtų – laisva finansinė padėtis rizikuoja sumažėti, jei lėšos nebus laikomos pakankamame rezerve. Štai kodėl šiuo metu Liūtui labiau nei bet kada bus svarbu tinkamai kaitalioti darbo ir poilsio periodus. Išvarykite tinginystę iš savo namų, tada jums nusišypsos tikra sėkmė.

Karjera ir finansai

Jei Liūtas dar nerado sau patinkančio užsiėmimo, tai darbo vietoje jausis nesaugus. 2023 m. kovo mėnuo bus palankus metas keisti veiklos sritį.

Jei jau seniai norėjote atsiduoti savo verslui, nepraleiskite progos pradėti jį kurti jau šį kovą.

Meilė ir asmeninis gyvenimas

Galite būti nepatenkinti esamais santykiais su išrinktuoju, tačiau tokiu atveju verčiau nežengti rimtų žingsnių, o sėsti prie derybų stalo. Galbūt pavyks konstruktyvus dialogas, kuris padės įnešti į jūsų gyvenimą tam tikro aiškumo. Po tokių išsamių pokalbių, kur kiekvienas partneris klauso kito ir girdi, santykiai tampa daug geresni ir šiltesni. Jei esate susituokę jau seniai, dabar puikus metas prisiminti pirmųjų pasimatymų romantiką.

Atmeskite perdėtus sureikšminimus, kurie būdingi jūsų charakteriui, ir pabandykite atsidurti savo sielos draugo vietoje. Būkite tikri, kas jūs būtumėte pasielgę lygiai taip pat, jei ne dar blogiau. Supraskite savo išrinktąjį ir, jei reikia, suteikite jam antrą šansą. Tokiu atveju jūsų santykiai pagerės ir ims klestėti. Vienišam Liūtui šį pavasarį nereikėtų tikėtis romantiškų pasimatymų – visą laisvą laiką jis gali skirti darbui ar šeimos problemoms spręsti. Tačiau, jei likimas jo vis dėlto pasigailės, jis nepraeis pro savo meilę.

mergele zodiako zenklai

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pavasario pradžioje Mergelės laukia ne tik džiugūs įvykiai, bet ir tikri gyvenimo išbandymai. Neimkite visko giliai į širdį, nes nervai situaciją tik pablogins. Geriau atsipalaiduoti ir įvertinti savo galimybes. Jei negalite patys išspręsti kilusių problemų, nedvejodami kreipkitės pagalbos į artimuosius ir draugus.

Nesijaudinkite dėl smulkmenų, nes iki mėnesio vidurio viskas išsispręs jūsų naudai. Tai nereiškia, kad turėtumėte sėdėti be darbo, veikiau atvirkščiai – kuo anksčiau imsite veikti ryžtingai, tuo greičiau stabilizuosite situaciją.

Karjera ir finansai

Šiuo laikotarpiu patartina nustatyti sau aiškius išlaidų reglamentus – prireiks įsigyti daug reikalingų pirkinių, todėl teks daug dirbti.

Kita vertus, jums labai trūks poilsio, todėl turite aiškiai planuoti savo laiką, kad galėtumėte viską suspėti. Tokia taktika duos vaisių ir iki mėnesio pabaigos jūsų finansinė padėtis pagerės.

Meilė ir asmeninis gyvenimas

Bet kurioje gyvenimo situacijoje galite pasikliauti visapusiška savo šeimos ir sielos draugo parama. Tiems šio Zodiako ženklo atstovams, kurie dar nerado savo meilės, ateina palankus laikotarpis romantiškiems susitikimams. Galbūt savo išrinktąjį rasite tarp senų draugų ir pažįstamų. Apsidairykite aplinkui – netoliese yra žmonių, kurie taip nori visą gyvenimą praleisti su jumis. Galbūt jūsų laukia kiek keista meilės istorija, kuri nepaliks abejingo. Tačiau saugokitės kurti santykius iš išskaičiavimo – geriau susilaikykite nuo melo ir apgaulės.

Štai kodėl visada sakykite tiesą savo išrinktajam, kad ir kokia įžeidžianti ir žiauri ji būtų. Savaitgaliais susitikite su draugais. Galbūt kai kurie iš jų jau seniai kenčia dėl jūsų dėmesio trūkumo. Jei ir toliau rodysite abejingumą, rizikuojate likti vieniši. Mergelės ženklo atstovų, kurie jau spėjo susikurti šeimą, laukia daug malonių romantiškų akimirkų. Mėgaukitės kiekviena laimės minute, nes kasmet laikas bėga vis greičiau.

svarstykles zodiako zenklai

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Kovo mėnesį planetų padėtis veiks jūsų gyvenimą taip, kad viskas, ko imsitės ir planuosite, susidurs su rimtomis kliūtimis. Sulauksite iššūkių, į kuriuos privalote adekvačiai reaguoti, visata išbando jūsų jėgas ir to jokiu būdu nereikėtų priimti kaip tragedijos. Už kruopštų darbą ir įveiktas kliūtis gausite vertą atlygį.

Žinodami apie savo charakterio nepastovumą, pasistenkite mažinti nuotaikų svyravimus. Ir jei artimi žmonės, žinantys apie tokį jūsų bruožą, gali elgtis supratingai ir atlaidžiai, tai darbe toks nepastovumas gali sukelti kolegų nepasitenkinimą ir sukelti daug nesusipratimų bei konfliktų.

Karjera ir finansai

Svarstyklių pastangas darbe 2023 m. kovą tikrai pastebės ir įvertins vadovai, tačiau dėl to kils problemų, nes ne visi kolegos manys, kad jūsų sėkmė bus pelnyta, o jų pačių nesėkmių ir jūsų pergalių fone nesąžiningi kolegos gali padėti regzti pinkles ir įtikinti patiklias Svarstykles į užmaskuotas intrigas.

Būkite itin atsargūs ir tikslūs, įgimta intuicija padės atpažinti pavojų ir išsisukti nuo priešą. Ateityje stenkitės apriboti bendravimą su tokiais žmonėmis, kurie jums pavydi, ir aptarinėkite su jais tik darbinius klausimus.

Meilė ir asmeninis gyvenimas

Apsidairykite aplinkui, jūsų aplinkoje yra naudingų žmonių, kurie ne tik patarimais, bet ir realiais veiksmais gali padėti verslo ar profesiniuose reikaluose, taip pat gali tapti patikimais ir artimais draugais ilgam laikui. Likimas Svarstyklėms paruošė malonius susitikimus ir staigmenas asmeniniame fronte.

Galbūt tai bus naujų romanų pradžia arba esamų santykių plėtra nauju kokybiniu lygmeniu. Jei Svarstyklėms kyla abejonių dėl kandidatų į meilės santykius, drąsiai teiraukitės artimųjų nuomonės, jie tikrai padės apsispręsti ir atkreips dėmesį į dalykus, kurių nepastebėjote.

skorpionas zodiako zenklai

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Jei esate iš tų šio Zodiako ženklo atstovų, kurie nekantriai laukė pavasario, tuomet jus apims optimizmas ir šviesios viltys. Astrologai prognozuoja, kad jūsų lūkesčiai maksimaliai pasiteisins – jūsų laukia sėkmė tiek asmeninėje srityje, tiek finansiniuose reikaluose.

Skorpionas turi kuo skubiau pradėti žiūrėti į gyvenimą optimistiškai ir džiugiai imtis veiklos. Tokiu atveju jis bus patenkintas savo padėtimi, dvelks džiaugsmu, stebins savo pasitikėjimu bei gera nuotaika artimuosius ir kolegas.

Karjera ir finansai

2023-iųjų kovą Skorpiono laukia nemenkas pelnas, įdomūs projektai arba darbas ne visą darbo dieną. Šio Zodiako ženklo atstovai galės rasti jiems patinkantį pajamų šaltinį. Tiesą sakant, jūs patys turite padaryti viską, kad jūsų laisvalaikio pomėgis ir hobis virstų pelningu ir įdomiu verslu. Norėdami tai padaryti, galite bendradarbiauti su draugais, kurie turi tuos pačius pomėgius. Darydami tai, kas jums patinka, iš darbo gausite ne tik finansinį, bet ir moralinį pasitenkinimą.

Finansų klausimais turėtumėte priimti žaibiškus ir subalansuotus sprendimus. Jei norite atidaryti savo verslą, negalite to atidėti neribotam laikui, kitaip idėja nebebus aktuali. Turėtumėte lankytis profesiniuose ir kultūriniuose renginiuose, kuriuose galėtumėte sutikti naudingų žmonių ir susirasti verslo partnerių.

Meilė ir asmeninis gyvenimas

Šeimos gyvenime rasite daug netikėtumų. Reikia daugiau bendrauti su tais žmonėmis, kurie tau tikrai brangūs ir įdomūs. Tai prisidės prie jūsų gerovės asmeniniame gyvenime. Galite leisti laiką su šeima, visapusiškai pailsėti ir atsipalaiduoti.

Dabar tinkamas laikas leistis į kelionę su savo šeimos nariais, tai suteiks galimybę artimiau pabendrauti su jais ir geriau juos pažinti. Jei nėra galimybės kur nors išvažiuoti, tai bent porą savaitgalių skirkite buities darbams, pasistenkite kartu su savo šeimos nariais pagražinti savo būstą.

saulys zodiako zenklai

ŠAULYS (11 23–12 21)

2023-iųjų kovą Šaulio laukia daug stiprių emocinių išgyvenimų, ryškių įspūdžių ir nepamirštamų susitikimų. Visi renginiai turi būti pozityvūs, o įspūdingos sėkmės galima pasiekti ne tik asmeninėje, bet ir profesinės karjeros srityje.

Tačiau jokios privilegijos tiesiog iš dangaus nenukris, viską teks išsikovoti savo atkaklumu ir prakaitu.

Karjera ir finansai

Kovas Šauliui žada daugybę gerų savaitgalio projektų. Tačiau tam, kad jie pasisektų, reikia sustiprinti pasitikėjimą savimi. Nėra nieko blogo, jei kažkas nepavyksta iš pirmo karto. Jei išsikelsite tikslą, tada tikrai jį pasieksite, svarbiausia tikėti savimi.

Aplaidus požiūris į darbą vargu ar patiks vadovybei – rizikuojate netekti premijos ar net paties darbo, jei toliau taip elgsitės. Jei vadovai neteisingai jums priekaištauja ir kelia pretenzijas, dabar pats laikas pakeisti veiklos sritį. Galbūt jūs jau seniai ieškote, kur galėtumėte geriau realizuoti save. Jeigu jau esate numatę naują kryptį, tai drąsiai leiskitės į šią įdomią kelionę, kuri nuves į finansinės nepriklausomybės pasaulį.

Meilė ir asmeninis gyvenimas

Meilės fronte Šaulio laukia daug permainų. Jos bus susijusios su nauja jaudinančia pažintimi, kuri gali įvykti visai netikėtai. Turėsite daug stengtis dėl šių santykių, nes jūsų blogi įpročiai ir rūstus nusiteikimas nepatiks jūsų gyvenimo partneriui. Turėtumėte daugiau dėmesio skirti savo sielos draugui. Jis nusipelno tik geriausio, dėl to jums reikės gerokai padirbėti.

Tiems šio Zodiako ženklo atstovams, kurie jau sukūrė savo šeimą, gresia finansiniai kivirčai. Jų reikėtų vengti visais būdais. Palaikykite savo gyvenimo partnerį visose jo pastangose. Turėtumėte dovanoti artimiesiems dovanas, sakyti komplimentus, parodyti netikėtus dėmesio ženklus. Taip pagerės jūsų bendravimas, o namuose įsivyraus ramybės, harmonijos ir meilės atmosfera.

oziaragis zodiako zenklai

OŽIARAGIS (12 22–01 20)

Darbštūs ir atsakingi šio Zodiako ženklo žmonės 2023 m. kovą jausis puikiai. Tuo pačiu metu piktų minčių ir neapgalvotų veiksmų nesidrovintys asmenysi gali gauti tai, ko nusipelnė. Štai kodėl geriausia pasirūpinti savo moralinėmis savybėmis.

Psichinis nestabilumas gali pasireikšti įvairiomis ligomis. Būtent todėl Ožiaragis turėtų galvoti apie savo sveikatą, santykių su artimais draugais ir giminaičiais gerinimą, stabilios finansinės padėties išsaugojimą.

Karjera ir finansai

Kai kuriuos šio Zodiako ženklo atstovus gali imti varginti perdegimas, todėl nereikia pamiršti, kad yra pietų pertraukos ir savaitgaliai. Nepersistenkite, finansinius reikalus geriau atidėti. Nepriimkite gyvenimą keičiančių sprendimų, susijusių su investicijomis ir verslo partneriais. Tačiau neturėtumėte atsisakyti pelningų projektų, jei jie jums siūlomi gan atkakliai ir argumentuotai.

Būtų labai naudinga įsitraukti į pažangius mokymus, net jei jums nereikia atidaryti savo verslo, įgytos žinios jums tikrai pravers darbe. Taip galite pademonstruoti savo atsakingumą ir patikimumą profesinėje srityje, išnaudoti savo potencialą ir greičiau pasiekti savo tikslus.

Meilė ir asmeninis gyvenimas

Su draugais ir artimaisiais šio Zodiako ženklo atstovai kovo mėnesį bus kantresni ir švelnesni. Tai prisidės prie net seniai pamirštų ryšių atnaujinimo, o tai teigiamai paveiks emocinę Ožiaragio būseną. Turėtumėte būti atidesni ir kruopštesni bendraudami su vaikais. Atminkite, kad jie dar yra per maži, kad suprastų visas gyvenimo ypatybes.

Meilės santykių atžvilgiu Ožiaragis jausis gana vienišas, nes jo antrajai pusei labai rūpės jos karjeros reikalai. Tokiu atveju neturėtumėte visko imti giliai į širdį, tačiau turite pabandyti suprasti, kad tai labai svarbu jūsų draugui, ir palaikyti visas jo pastangas. Tada jūsų namuose įsiviešpataus meilė ir supratimas.

vandenis zodiako zenklai

VANDENIS (01 21–02 19)

Vandeniui seksis daugelyje jam svarbių gyvenimo sričių. Pokyčiai darbe bus reikšmingi. Atidžiai stebėkite savo elgesį ir neatstumkite žmonių nuo savęs abejingumu jų prašymams ir problemų sumenkinimu. Aplinkos pasikeitimas šį mėnesį jums turės gerą poveikį.

Galbūt verta imtis remonto, kurį taip ilgai planavote, ar pagražinti savo gyvenimą dalykais, kurie džiugina jūsų širdį. Nuostabus mėnuo žmonėms, dirbantiems dideliuose kolektyvuose.

Karjera ir finansai

Šio Zodiako ženklo atstovams nėra lygių dirbant su informacija, ypač su dideliu jos kiekiu, kurį reikėtų apdoroti per trumpiausią įmanomą laiką. Tokias jūsų savybes viršininkai labai vertina, o šį mėnesį jūsų pastangų rezultatai bus ypač pastebimi. Verta tikėtis atlyginimo padidėjimo ar premijos.

Mėnuo bus palankus, ypač antroji jo pusė, valstybės institucijų darbuotojams bei stambiame ir vidutiniame versle dirbantiems asmenims. Geras mėnuo bus žmonėms, kurie dirba su dideliais informacijos kiekiais.

Meilė ir asmeninis gyvenimas

Vandeniui šis mėnuo bus itin palankus santykiams su priešinga lytimi užmegzti ir gerinti. Lengvai užkariausite širdis, pritrauksite susižavėjimo kupinus žvilgsnius į save. Tai neabejotinai turės įtakos jūsų savivertei, maloniai savijautai ir savo prigimties suvokimui.

Nebijokite būti švelnūs, nes jūsų aukštas socialinis ir darbinis aktyvumas nereiškia, kad jums reikia visame kame imtis iniciatyvos. Šeimos rate drąsiai organizuokite laisvalaikį, dabar geras laikas giminingų sielų suvienijimui. O jūs ir jūsų artimieji patirsite daug malonių ir teigiamų emocijų bei įspūdžių, kurie ilgai išliks atmintyje su šiluma.

zuvys zodiako zenklai

ŽUVYS (02 20–03 20)

Šis mėnuo jums žada būti ramus ir net šiek tiek nuobodokas. Žuvys turėtų labiau išnaudoti savo laisvalaikį ir pradėti vystyti neseniai pastebėtus savo talentus bei gebėjimus, apie kuriuos anksčiau nežinojo.

Palanku užsiimti savišvieta, tobulinti intelektinius įgūdžius. Stabilumas pagrindinėse gyvenimo srityse padės jaustis patogiai, būti emociškai ir psichologiškai stabiliems.

Karjera ir finansai

Darbe numatomas stabilus periodas, nebūsite apsunkinti nereikalingomis užduotimis, o su savomis susitvarkysite pavydėtinai lengvai ir greitai. Atkreipkite dėmesį į kolegas, kurie jums jau seniai padeda, galbūt kuriam nors iš jų dabar reikia jūsų paramos.

Laikotarpis ypač sėkmingas grožio ir finansų srities darbuotojams, o komercija užsiimančios Žuvys šį mėnesį taip pat sulauks nemažos sėkmės. Geras laikas saviugdai ir asmeniniam vystymuisi, ypač šio Zodiako ženklo verslininkams. Verta atkreipti dėmesį į įgūdžių, susijusių su laiko planavimu, komandos valdymu, ugdymu ir lyderystės savybių gerinimu, tobulinimą.

Meilė ir asmeninis gyvenimas

Pagalvokite apie poreikį paįvairinti bendravimą, laikas palankus naujoms draugystėms užmegzti. Jei turite vaikų, jie atneš daug smulkių rūpesčių, pasistenkite šį mėnesį pasidalyti namų ūkio pareigomis su savo sielos draugu, tai išgelbės jus nuo pervargimo ir sustiprins santykius.

Santykiai su gyvenimo partneriu klostysis itin lengvai, stenkitės tuo pasinaudoti ir mėgautis šiuo laikotarpiu.

alfa logotipas

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.