Savaitės horoskopas 12 Zodiako ženklų (03.13-03.19)

Savaitės horoskopas 

Avinas

Savaitės pradžioje jums bus sunku kontroliuoti savo emocijas, tačiau vertėtų atminti, kad žodis – ne žvirblis. Jei pasiduosite impulsams, neatsargiai išsakytos pastabos gali įskaudinti aplinkinius, o vėliau teks sukti galvą, kaip atitaisyti padarytas klaidas. Antradienį gali iškilti kažkas, ką norite laikyti paslaptyje, todėl būkite labai atsargūs. Antroje savaitės pusėje gali tekti ieškoti kompromisų: nors jausite, kad esate visiškai teisūs, tačiau kiti žmonės su tuo gali nesutikti. Penktadienis ir šeštadienis tinkami romantiškiems pasimatymams. 

Jautis

Pirmoje savaitės pusėje jūsų laukia lemtingas susitikimas. Naujas žmogus gali įnešti šviežaus oro gūsį į jūsų gyvenimą. Jūsų naujos idėjos šią savaitę greičiausiai bus sutiktos palankiai. Turite puikių kūrybinių planų, tačiau neskubėkite girtis ir pasakoti visiems aplinkui, vertėtų jas pabrandinti. Savaitės vidurys palankus susikaupusiems ir atidėliojamiems reikalams tvarkyti. Savaitės pabaigoje turėtumėte atsikratyti šiukšlių – visomis prasmėmis. Savaitgalį jūsų mylimasis pasiūlys tai, kas pradžiugins jus abu.

mergina mieste

Dvyniai

Šią savaitę sėkmė bus jums palanki, daug kas baigsis jūsų naudai. Savaitės pradžioje jums gali prireikti kantrybės ir objektyvumo, kad ištaisytumėte nedidelius netikslumus, be kurių bus neįmanoma judėti į priekį. Antradienį gali nudžiuginti nauja ir labai įdomi žinia. Trečiadienis ir ketvirtadienis bus susijęs su svarbiais profesiniais sprendimais. Savaitgalį pamaloninkite save naujais potyriais, tačiau saugokitės tuščių pokalbių ir nereikalingų kontaktų. Pesimistiškai nusiteikęs asmuo gali sugadinti jums nuotaiką.

Vėžys

Jūsų laukia gana chaotiškas metas. Nors šiuo metu labiau norėsite ramybės, tačiau kol kas jos dar teks palaukti. Pirmadienį nebijokite priimti kiek nestandartiškų sprendimų. Trečiadienį darbe galimas nedidelis konfliktas, tačiau jis greitai išsispręs. Antroje savaitės pusėje klausykite tik savo širdies. Aplinkinių nepasitenkinimas nėra priežastis atsisakyti savo norų ar planų. Asmeniniame gyvenime neturėtumėte būti kaprizingi ir per daug reikalauti iš savo partnerio. Atsipalaiduokite, juk už durų pavasaris.

horoskopai pora kavineje

Liūtas

Šią savaitę būsite pastebėti, pagirti ar net paaukštinti pareigose. Tik nesislėpkite šešėlyje, demonstruokite savo profesinius gabumus. Antradienį kils nedidelių problemų, tačiau galite tikėtis pagalbos. Trečiadienį gali tekti pakoreguoti likusios savaitės dalies planus. Antroje savaitės pusėje susimąstysite apie gyvenimo prasmę ir savo vietą šiame pasaulyje. Atėjo laikas ir iš naujo įvertinti vertybes ir galbūt kažką keisti savo gyvenime.

Mergelė

Nors ir svajosite apie poilsį, tačiau šią savaitę daugiausiai jūsų dėmesio pareikalaus darbinė veikla. Atėjo laikas spręsti senas problemas. Antradienį atidžiau tikrinkite gaunamą informaciją ir "netempkite antklodės ant savęs". Trečiadienį galite sulaukti gerų naujienų, tačiau gali būti, kad jos bus kiek perdėtos. Antroje savaitės pusėje žvaigždės žada malonias pažintis, kurios gali turėti ženklų poveikį netolimai ateičiai.  Penktadienį būkite kantresni bendraudami su aplinkiniais. Savaitgalį jus gali aplankyti naujos originalios idėjos, tikėtinos permainos asmeniniame gyvenime.

horoskopai ziemos peizazas

Svarstyklės

Šią savaitę rizikuojate tapti apkalbų objektu, ypač jei turite ką slėpti. Nesigraužkite dėl to, ko negalite pakeisti. Pirmoje savaitės pusėje būsite kupini energijos, todėl žvaigždės pataria imtis tokių darbų, kuriuos ilgą laiką atidėliojote: dabar juos užbaigti tikrai nebus sudėtinga. Kūrybingas požiūris į darbą atneš apčiuopiamų rezultatų. Antroje savaitės pusėje aklai nepasitikėkite kito žmogaus nuomone, net jei tas žmogus jums autoritetas. Savaitgalį imkitės iniciatyvos, būkite pasiruošę naujoms pažintims.

Skorpionas

Ši savaitė palanki ambicingų planų įgyvendinimui. Dėl padidėjusio darbo krūvio galite jausti įtampą. Net jeigu susidursite su sunkumais, nenuleiskite rankų ir išlikite ramūs. Kūrybingos nuotaikos trečiadienį leis nustebinti draugus ar kolegas šviežiomis idėjomis. Antroje savaitės pusėje susitelkite į savo mintis: tikėtina, kad būtent tai padės rasti atsakymus į ramybės neduodančius klausimus. Penktadienis palankus naujoms pažintims. Savaitgalį norėsite atsiriboti net ir nuo buitinių darbų ir kuo daugiau laiko skirti bendravimui su artimaisiais.

horoskopai ziemos vaizdas is virsaus

Šaulys

Puiki savaitė parodyti savo talentus plačiajai visuomenei. Ypač tai galioja kūrybinių profesijų atstovams. Šiuo laikotarpiu žvaigždės numato pelningus sandorius, kurie ilgą laiką gali duoti nemenką finansinę naudą. Antradienį pasikliaukite tik savo jėgomis, net nebandykite ieškoti padėjėjų. Antroje savaitės pusėje pakils tonusas, tapsite aktyvesni ir ryžtingesni. Savaitgalį daugiau kalbėkitės, tarkitės ir nepriimkite svarbių sprendimų vieni.

Ožiaragis

Šią savaitę galite nesunkiai pasiekti savo tikslus. Jums tereikia suprasti, kurios aplinkybės bus jums palankios, o kurios padės konkurentams. Antradienį ir trečiadienį nedarykite "iš musės dramblio". Antroje savaitės pusėje jus gali nustebinti aplinkinių žmonių geranoriškumas. Penktadienį jus užplūs nostalgiški prisiminimai, todėl bus sunku susikaupti. Savaitgalį jausite ypatingą poreikį bendrauti, todėl žvaigždės ragina to neignoruoti. Dabar bus tikrai palankus metas susitikti su seniai nematytais bičiuliais ir kartu nuveikti kažką smagaus. Šeštadienis – gera pasimatymų diena.

pora ziema

Vandenis

Panašu, kad ši savaitė suteiks jums ne vieną galimybę. Tačiau skubėjimas gali pakišti koją. Jei esate numatę tikrai didelių planų, nenorėkite, kad jų įgyvendinimas pavyktų čia ir dabar. Antroje savaitės pusėje žvaigždės pataria šiek tiek atsiriboti nuo išorinio pasaulio ir daugiau laiko skirti ramiam poilsiui. Nors jūsų mintis vis dar bus užvaldę egzistenciniai klausimai, tačiau neišsigąskite: kuo daugiau dėmesio skirsite savo vidinės būsenos analizei, tuo greičiau galėsite rasti atsakymus. Savaitgalį venkite diskusijų pakeltu tonu.

Žuvys

Savaitės pradžioje gali pavykti išspręsti kažkokią painią situaciją, tačiau tikimybė, kad gautas rezultatas jus pradžiugins, nėra didelė. Susikoncentruokite į darbą, stenkitės būti kantresni nedideliems aplinkinių trūkumais, kitaip jūsų nuolatinis niurzgėjimas dėl smulkmenų gali kamuoti bet ką. Trečiadienį labai nepageidautina rodyti agresiją, ši diena palanki santykių atkūrimui. Asmeniniuose santykiuose jūsų laukia meilė, supratimas ir harmonija. Dabar tikrai bus dėl ko šypsotis, todėl pasimėgaukite šiuo palankiu periodu.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.