Gruodžio mėnesio horoskopas 12-ai Zodiako ženklų

Gruodžio mėnesio horoskopas 2020

2020-ųj gruodis – sąskaitų suvedimo mėnuo, todėl visi Zodiako ženklai stengsis kuo greičiau užbaigti savo pradėtus profesinius ir asmeninius darbus, dažnai versdamiesi per galvą.

Tačiau astrologai rekomenduoja tiems, kurie nori pasiekti savo tikslų, plaukti pasroviui ir nesipriešinti likimui. Metų pabaigoje įvykiai keis vienas kitą sparčiai kaip kaleidoskope , todėl iš anksto reikia būti pasiruošusiems permainoms.

Vieni sutiks savo meilę, kiti susipažins su įdomiais ar naudingais žmonėmis, treti įsigudrins paatostogauti ar pasiryš pakeisti savo veiklos sritį.

Žinoma, netrūks ir nemalonių siurprizų, bet jie taps pernykščiais, o Naujieji metai atneš naujų gerų dalykų.

AVINAS (03 21–04 20)

2020-ųjų gruodį Avinas pajus potraukį nuotykiams. Jis netikėtai nuspręs leistis į kelionę arba pasislėpti atokioje sodyboje nuo miesto rūpesčių. Tiesa, visiškai pailsėti jam nepavyks, nes darbe kils problemų, susijusių su kolegų ar partnerių neryžtingumu.

Paskutinį metų mėnesį Avinui gresia finansiniai nuostoliai ir svarbaus projekto trukdžiai. Išeities iš susiklosčiusios situacijos Avinui teks ieškoti savarankiškai, nesitikint nei kolegų, nei viršininkų pagalbos.

Asmeniniuose santykiuose numatoma intriga su žmogumi, kuris Avinui visada buvo mįslė. Jųdviejų ryšys bus ryškus ir įsimintinas, bet labai trumpas ir turės pasekmių sveikatai.

Gruodžio mėnesį šiam Zodiako ženklui rekomenduojama susirūpinti savo odos sveikata, kruopščiau rinktis maisto produktus ir atsisakyti baseino.

JAUTIS (04 21–05 20)

2020-ųjų gruodžio mėnesį Jautis stengsis užbaigti darbus, kuriems nesugebėjo surasti pakankamai laiko per metus. O jų prisikaupė ir namuose, ir jo profesinėje veikloje.

Darbe bus sprendžiami ginčytini klausimai, kurie palies ne tik patį jautį, bet ir su juo susijusius žmones.

Asmeniniame jo gyvenime permainų nebus. Galimas flirtas darbe ir pažintis su priešingos lyties atstovu viešoje vietoje, bet tai bus tik lengvas kasdienybės paįvairinimas.  

Šeimą turintys šio Zodiako ženklo atstovai apskritai negalvos apie jokią romantiką, nes artimieji užvers juos savo problemomis.

Gruodžio mėnesį Jaučiui patartina saugoti nugarą nuo skersvėjų, nepersitempti ir stengtis nepersišaldyti.

DVYNIAI (05 21–06 21)

Dvyniai visą 2020-ųjų gruodį nuolat kur nors skubės ir mažai kur suspės. Bet tai nereiškia, kad jei tuščiai praleis mėnesį, veikiau priešingai.

Darbe Dvynių lakia ryškūs laimėjimai ir pasiekimai, kurie vėliau taps stimulu būsimai karjerai. Didelė tikimybė, kad jiems bus pasiūlytas svarbus projektas, kuris patenkins ir profesines, ir materialines jų ambicijas.

Asmeniniame gyvenime įsižiebs romanas su asmeniu, kuris dabar Dvynius erzina savo sarkazmu ir nevykusiais pokštais, bet būtent toks jo elgesys padės pagrindą meilės santykiams.

Aplinkybės susiklostys taip, kad pasiruošimus šventėms Dvyniai atidės paskutinei akimirkai.

Jeigu jie sugebės kruopščiai paisyti higienos taisyklių ir vengti artimesnių kontaktų su svetimais žmonėmis, tai jų sveikatai niekas negresia.

VĖŽYS (06 22–07 22)

2020-ųjų metų gruodį Vėžiui teks viską daryti per jėgą, todėl dauguma šio mėnesio planų taip ir nebus realizuoti. Darbe reikės vienu metu išspręsti kelias užduotis, nepamirštant apie savo reputaciją ir saugumą, nes iškils pavojus būti įtrauktam į nenaudingas akcijas.

Asmeniniame vienišų šio ženklo atstovų gyvenime numatomas romanas su dosniu ir dėmesingu asmeniu, kuris pasirodys besąs didis manipuliatorius. Reikės būti atsargiems.

Šeimą turinčio Vėžio laukia finansinio pobūdžio problemos, kurios neigiamai paveiks ir santykius su antrąja puse, ir jo paties psichinę būseną.

Gruodžio mėnesį Vėžiui reikia saugotis užkrečiamų ligų. Jam gali tekti kreiptis į endokrinologą.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Visi ankstesnių mėnesių sunkumai jau praeityje, 2020-ųjų gruodį Liūtas tik stebėsis savo sėkme. Profesinėje srityje jo laukia aktyvi veikla, jis tiesiog trykš idėjomis, kurios labai patiks vadovybei. Nemaža tikimybė, kad jis gaus finansinę premiją ir malonų nematerialinį paskatinimą.

Asmeniniame gyvenime taip pat viskas klostysis gerai. Liūtas susižavės vienu asmeniu, su kuriuos bus pasirengęs leistis į bet kokias avantiūras. Šis audringas romanas užsitęs neilgai, tačiau įsimins visam gyvenimui.

Gruodžio mėnesį Liūtui kils nenumaldomas noras pakeisti savo išvaizdą. Nereikia stabdyti tokio polėkio, nes visos permainos bus tik į gerą.

Užtat keisti savo mitybos įpročių Liūtui nepatartina. Dieta gali labai smarkiai pakenkti sveikatai. Numesti porą kilogramų bus galima tik per judėjimą ir sporto treniruotes.

MERGELĖ (08 24–09 23)

2020-ųjų gruodį asmeninis Mergelės gyvenimas bus glaudžiai persipynęs su profesiniu. Vieniems šio Zodiako ženklo atstovams tas išeis tik į naudą, kitiems, atvirkščiai, taps kliūtimi kelyje į sėkmę. Viskas priklausys nuo santykių kolektyve ir nuo to, ar yra darbe žmogus, galintis ateiti į pagalbą, net nepaisydamas savo interesų.

Šeimą turintiems šio ženklo atstovams atsiras puiki galimybė pataisyti santykius su savo antrąja puse, su kurią įvyko konfliktas dėl finansinių reikalų. Veikiausiai tai įvyks ruošiantis šeimos šventėms.

Vieniša Mergelė susipažins su žmogumi ne iš savo aplinkos ir užmegs artimus santykius. Jai patartina nepamesti galvos, kitaip neišvengs liūdnų pasekmių.

Gruodžio mėnesį reikia saugotis infekcijų ir peršalimų, gali tekti kreiptis konsultacijos į ginekologą arba urologą.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

2020-ųjų gruodis Svarstyklėms bus ir smagus, ir kupinas rūpesčių. Teks nemažai pabendrauti su maloniais žmonėmis ir daug laiko sugaišti ruošiant kalėdines dovanas.

Darbe Svarstyklių laukia daug visokiausių rūpesčių, susijusių su metų pabaiga: ataskaitos, balansai, organizaciniai ir šventiniai reikalai, kuriuos reikės spręsti greitai ir racionaliai. Vadovai įvertins Svarstyklių profesionalumą ir pasiūlys užsiimti projektu, kuris nebus susijęs su jų pagrindine veikla, tačiau atspindės slaptas jų viltis padirbėti šioje srityje, taip pat padės įgyvendinti seną svajonę.

Gruodžio mėnesį žvaigždės pranašauja Svarstyklėms romantišką pažintį su simpatišku asmeniu. Vienišoms Svarstyklėms šis ryšys gali peraugti į santuoką, o įsipareigojusioms sugadinti gyvenimą.

Paskutinį metų mėnesį Svarstyklėms patartina saugotis traumų, nerizikuoti be reikalo ir atsisakyti ekstremalaus sporto.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

2020-ųjų gruodis Skorpionui bus siurprizų ir troškimų išsipildymo mėnuo. Darbe teks taikytis prie kolegų, kas iš pradžių labai nepatiks jam, bet užtat tokia taktika duos teigiamų rezultatų.

Vadovai įžvelgs Skorpiono asmenyje tikrą lyderį ir pasiūlys atsakingesnes pareigas. Be to, jis puikiai praves svarbias derybas, kas palankiai atsilieps ir jo finansinei padėčiai.

Skorpionui atsiras galimybė šiek tiek pailsėti ir net leistis į trumpą kelionę. Per atostogas jis susipažins su žmogumi, kuris pakeis jo asmeninį gyvenimą į gerą. Meilės santykiai padės pamiršti net senas sveikatos problemas, kurias jam dažnai tekdavo prisiminti paskutiniuoju metu.

ŠAULYS (11 23–12 21)

2020-ųjų metų gruodį Šauliui teks daug dirbti, dažnai važinėti su reikalais, dalyvauti pasitarimuose, derybose. Jis nuolat jaus įtampą ir nerimą, nes įsipainios į nesąžiningus žaidimus su žmonėmis, kurie stengiasi apeiti įstatymus.

Šauliui teks dalyvauti socialiai reikšmingame projekte, kuris bus labai naudingas materialiai ir net padės išspręsti biurokratines problemas.

Vieniši šio ženklo atstovai gruodžio mėnesį įgis naujų pažįstamų, tarp kurių bus vienas priešingos lyties asmuo, su kuriuo užsimegs meilės romanas. Poros santykiai vystysis sparčiai, tačiau nebus lengvi. Kils barnių, nesusipratimų, pavydo priepuolių. Šis romanas labai išvargins. Kai jis pasibaigs, Šaulys tik lengviau atsikvėps.

O šeimą turinčių šio Zodiako ženklo atstovų asmeninis gyvenimas bus gana stabilus ir ramus.

Paskutinį 2020-ųjų metų mėnesį Šauliui reikia saugotis infekcinių ir peršalimo ligų. Gali kankinti galvos skausmai.

OŽIARAGIS (12 22–01 20)

2020-ųjų gruodis Ožiaragiui bus kupinas jaudinimosi ir rūpesčių. Darbe kils sunkumų dėl nepatikimų partnerių ir neatsakingų bendradarbių. Galimos ir finansinės problemos. Teks savarankiškai ieškoti išeities iš keblios finansinės ir juridinės padėties. Lengvai prieinami, bet nepatikimi sprendimai Ožiaragio netenkins, jis turės ilgai pasukti galvą, kol suras tinkamą variantą.

Gruodžio mėnesį netikėtai atsiras aistringas ir atkaklus Ožiaragio gerbėjas. Atstumti jo jis nenorės, todėl leisis į lengvabūdiškus santykius.

Paskutinį metų mėnesį Ožiaragis skirs labai daug laiko ir lėšų šventiniams pasiruošimams. Jis norės maksimaliai išryškinti savo grožį ir pradžiuginti dovanomis visus jam artimus žmones. Jo pastangos nebus bergždžios, todėl Naujus metus jis sutiks labai geros nuotaikos ir kupinas sėkmingos ateities vilčių.

VANDENIS (01 21–02 19)

2020-ųjų gruodis atneš Vandeniui daug malonių akimirkų, įdomių susitikimų. Jis sutiks savo seną pažįstamą, kuris labai aukštai užlipo savo karjeros laiptais ir kaip tik renka patikimus žmones savo naujai įmonei. Jis galės pasiūlyti Vandeniui net vadovaujantį postą, tačiau pastarajam patartina labai gerai viską apsvarstyti, pasverti visus „už“ ir „prieš“, nes jis gali labai nusivilti žmogumi, su kuriuo keliai buvo ilgam išsiskyrę. Jis nežino, kokiu būdu tas žmogus darė karjerą per tą laiką ir kokios dabar jo gyvenimiškos vertybės.

Asmeniniame gyvenime vienišo Vandenio laukia flirtas su simpatiška būtybe, su kuria jis galės užmegzti rimtus santykius.

Šeimą turinčiam Vandeniui gali kilti problemų dėl pavydo, todėl geriau neprovokuoti savo antrosios pusės, kitaip galima bus prieiti iki sunkaus konflikto ar net išsiskyrimo.

Gruodžio mėnesį Vandeniui rekomenduojama peržiūrėti savo mitybos režimą ir atsisakyti alkoholio. 

ŽUVYS (02 20–03 20)

Žuvims patartina gruodžio pradžioje sudaryti labai konkretų veiksmų planą visam mėnesiui ir tiksliai jo laikytis, net jeigu aplinkybės tam kliudys.

Paskutinį 2020-ųjų metų mėnesį darbe gali kilti sunkumų dėl nesutarimų su vadovais, nepavyks visiškai išvengti konfliktų ir su bendradarbiais. Kivirčai gali kilti dėl pinigų. Kad neapsunkintų sau ir taip sudėtingos padėties, Žuvims derėtų stengtis su niekuo nesileisti į ginčus ir pasilaikyti savo nuomonę sau.

Meilės sferoje taip pat bus keblumų. Antroji pusė bus nepatenkinta, kad Žuvys per daug užsiėmusios savo darbiniais reikalais ir neskiria jai dėmesio. Kad išvengtų rimtų kivirčų, Žuvims reikėtų mylimam žmogui paruošti romantišką siurprizą ir pradžiuginti jį.

Tie šio Zodiako ženklo atstovai, kurie dar nesurado savo antrosios pusės, gruodžio mėnesį turės šansų užmegzti meilės romaną su savo senu pažįstamu.

Paskutinį 2020-ųjų metų mėnesį Žuvims reikėtų pasitikrinti dantis ir akis, taip pat saugotis infekcijų.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.