Geriausias 2021-ųjų mėnuo kiekvienam Zodiako ženklui

2021 metų horoskopas

Po visiems labai sunkių Žiurkės metų ateinantys Jaučio metai žada būti ramesni, be globalinių krizių ir kataklizmų. Kiekvienam Zodiako ženklui žvaigždės skirs po truputį sėkmės, tik skirtingu metų laiku.

Koks mėnuo bus palankiausias kiekvienam Zodiako ženklui?

AVINAS (03 21–04 20)

Balandį Avinas pajus nepaprastą pasitikėjimą savo jėgomis. Jis galės padaryti teisingą sprendimą, susirasti svajonių darbą ar užsiimti nedideliu, bet pelningu individualiu verslu.

JAUTIS (04 21–05 20)

Jaučiui geriausias 2021-ųjų mėnuo bus liepa. Jam atsivers naujos galimybės troškimams įgyvendinti ir galės mėgautis tikrai romantiškomis atostogomis.

DVYNIAI (05 21–06 21)

Dvyniams geras mėnuo bus rugpjūtis. Jeigu jie tebėra vieniši, tai reikės kreipti dėmesį į viską, kas vyks aplinkui. Bus didelė tikimybė sutikti žmogų, su kuriuo galės sukurti laimingus ilgalaikius santykius.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Vėžiui pasisekė labiausiai – jam numatyti net du laimingi mėnesiai. Pakilimą jis jaus liepą ir rugsėjį. Jo laukia kvapą gniaužiantys nuotykiai. Jam reikės stengtis išpešti kuo daugiau naudos ir malonumo iš palankių galimybių.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Birželio mėnesį Liūto gyvenime vyks nuostabūs dalykai. Jam reikia nesigėdyti būti ryžtingam stengiantis iš gyvenimo gauti kuo daugiau.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Mergelei nuostabiausias bus pirmas rudens mėnuo – švelnus, šiltas, su gausiu derliumi. Visą rugsėjį Merkurijus globos Mergelę, ypač finansinėje srityje.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Svarstyklėms būtina mėgautis vasara. Atostogas geriausia planuoti rugpjūčiui. Šį mėnesį jos galės įgyvendinti net pačius drąsiausius planus, tačiau tam jos turėtų susitaupyti pakankamai pinigų pavasarį.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Lamingas mėnuo Skorpionui – gegužė. Tada jam pradės sektis viskas, ko tik jis imsis. Taip pat jis galės aptikti netikėtą pajamų šaltinį, apie kurį jis anksčiau net pagalvojęs nebuvo.

ŠAULYS (11 23–12 21)

Šauliui laimingas mėnuo bus sausis. Jis galės lengvai uždirbti pinigų ir su malonumu leisti juos viskam, kas galėtų patenkinti jo įgimtą smalsumą.

OŽIARAGIS (12 22–01 20)

Vasario mėnesį Ožiaragiui verta išbandyti ką nors nauja ar imtis to, ką seniai norėjo padaryti, bet vis atidėliodavo, nes sėkmė jį tuo metu lydės ir mažuose, ir dideliuose dalykuose.

VANDENIS (01 21–02 19)

Sėkmingas mėnuo Vandeniui bus kovas. Tai bus laikas, kai jam atsivers naujos perspektyvos. Jeigu jis nepasinaudos jomis, tai gailėsis ir skaičiuos nuostolius iki metų pabaigos.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Žuvims sėkmingiausias bus lapkričio mėnuo. Jos gaus viliojančių pasiūlymų ir kitu metu, bet lapkritį bus apvainikuotos visos jų pastangos. Jos galės daugiau uždirbti, nes bus paaukštintos arba iki to laiko susiras perspektyvesnį darbą.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.