Vasario mėnesio horoskopas 12-ai Zodiako ženklų

Vasario mėnesio horoskopas (2021)

2021 m. vasario mėnesį reikia visiems aiškiai ir konkrečiai apibrėžti savo tikslus, po to drąsiai ir nuosekliai judėti link jų įgyvendinimo. Tai, kas bus sumanyta šiuo metu, pavyks realizuoti. Vasario mėnuo bus palankus naujiems darbams ir projektams pradėti. Ir nepamirškite artimųjų – su jais reikia stengtis dažniau bendrauti.

AVINAS (03 21–04 20)

Avinas 2021-ųjų vasario mėnesį pajus didelį energijos antplūdį, todėl jam reikia nesnausti. Jis sugebės nugalėti bet kokias kliūtis, jeigu ims energingai veikti. Aktyvumas ir darbštumas padės pasiekti apčiuopiamų ir pastebimų rezultatų savo darbuose, pasisemti naujų idėjų, daryti atradimus ir stiprinti materialinę gerovę.

Jeigu yra poreikis, tai vasario mėnesį Avinas galės sėkmingai pakeisti darbą. Tik paskutinėmis mėnesio dienomis nepatartina imtis sudėtingų užduočių ir dalyvauti rizikinguose projektuose.

vasario menesio horoskopas serksnas

JAUTIS (04 21–05 20)

2021-ųjų vasario mėnesį Jaučiui atsivers naujos netikėtos perspektyvos. Didelę laiko dalį jis smarkiai triūs intelektualinėje srityje, o likusią – kūrybinėje. Tai padės jam gerokai padidinti savo pajamas. Jautis sugebės užmegzti tvirtus dalykinius ryšius, imtis naujų įdomių darbų, įdiegti savas idėjas. Kad išvengtų finansinių problemų, jam negalima dalyvauti abejotinuose projektuose ir reikaluose.

DVYNIAI (05 21–06 21)

Paskutinį žiemos mėnesį Dvyniams reikėtų savo nuožiūra sudarinėti sutartis, vesti papildomas derybas, atmetant pasiūlymus, kuriuose jie intuityviai nujaus klastą. Vasarį Dvyniai gali užsiimti savišvieta, įsisavinti sudėtingą techniką, mokytis naujų dalykų. Profesinius reikalus jiems pavyks sėkmingai išspręsti. Didelių permainų karjeros srityje nenumatoma. Atsiras galimybė išvykti į komandiruotę. Dvyniai sugebės sutaupyti laiko atsipalaidavimui, kad galėtų sukaupti jėgų ateities žygiams.

vasario menesio horoskopas katinas

VĖŽYS (06 22–07 22)

2021-ųjų vasaris bus palankus Vėžiui, nors jo aktyvumas bus sumažėjęs. Paskutinis žiemos mėnuo – tinkamas metas pasirašyti sutartis, aptarti svarbius reikalus, sulaukti reikalingos paramos ir palaikymo. Galima drąsiai leistis į dalykines išvykas, ieškoti partnerių kitose vietovėse ar šalyse, keliauti. Vasario mėnesį Vėžio prioritetai ir tikslai gali pasikeisti. Sėkmingai vyks oficialūs susitikimai. O santykiai su artimaisiais klostysis nelabai sklandžiai.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Pageidaujamų rezultatų vasario mėnesį Liūtas pasieks tik su viena sąlyga – jis turi tam dalykui atiduoti visas jėgas. Teks spręsti sudėtingus klausimus profesinėje srityje. Ne visada vadovybė liks juo patenkinta. Bus nemažai trinties. Ir vis dėlto Liūtui paskutinį žiemos mėnesį atsivers puikios perspektyvos siekti profesinės ir finansinės sėkmės, kurių jam svarbu bus nepraleisti. Liūtui patartina drąsiai kopti karjeros laiptais, mokytis, bendrauti ir pasitikėti savimi.

vasario menesio horoskopas ziemos pramogos

MERGELĖ (08 24–09 23)

2021-ųjų vasarį Mergelė galės pasiekti gerų rezultatų tik tuo atveju, jeigu susikoncentruos į svarbiausią dalyką. Jos profesiniai ir kūrybiniai sugebėjimai prasiplės. Gyvenimas gali pateikti jai labai įvairių staigmenų. Deja, jėgų trūkumas nulems Mergelės aktyvumo sumažėjimą, dėl to nukentės ir jos darbai. Patartina surasti laiko ir būdų jėgoms atgauti ir visaverčiam poilsiui. Reikia pasirūpinti savo sveikata, nes ji gali sušlubuoti.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Jeigu paskutinį žiemos mėnesį Svarstyklės pasiduos savo norui linksmintis ir tinginiauti, išsisukinės nuo darbo, tai sulauks vadovų rūstybės. Vasario mėnesį jų gyvenime įvyks didelių ir reikšmingų permainų. Svarstyklėms reikia veikti aktyviai, nemažinant tempo, tada sėkmė jas lydės visuose reikaluose. Be to, jos turės galimybę sustiprinti savo finansinę padėtį, išsikovoti didesnį atlyginimą, užmegzti naudingus ryšius arba laimėti loterijoje.

vasario menesio horoskopas vaizdas

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Skorpionui vasaris bus labai turiningas ir įvairus. Jo laukia grandioziniai darbai. Jeigu jis sugebės sugrupuoti uždavinius ir disciplinuoti save, nuosekliai siekti tikslo, tai galės mėgautis gerais rezultatais. Paskutinį žiemos mėnesį su nauja jėga pasireikš jo organizacinis talentas, taip pat sugebėjimai prastumti savo idėjas ir išsikovoti aplinkinių palaikymą. Įveikti konkurentus jam padės užsispyrimas, drąsa ir ryžtas. Asmeniniame gyvenime jo laukia malonūs įvykiai.

ŠAULYS (11 23–12 21)

Šauliui 2021-ųjų vasaris bus sėkmingas ne visose srityse. Jis ryžtingai judės link savo tikslų, todėl pajėgs pasiekti daugiau, nei tikėjosi, ir visiškai įgyvendinti savo idėjas. Jam reikia energingai užsiimti savo darbais, kurti planus, rengti susitikimus – visi tie dalykai eis kaip per sviestą. Gauti naudos kiekviena pasitaikiusia palankia proga jis galės dėl savo puikių santykių su investuotojais ir vadovais.

Šauliui patartina pasistengti sureguliuoti santykius su savo artimaisiais ir labiau saugoti sveikatą.

vasario menesio horoskopas rogutes

OŽIARAGIS (12 22–01 20)

2021-ųjų vasario mėnesį Ožiaragiui nederėtų sumažinti savo darbinio ritmo. Atsakomybė ir disciplina padės įveikti visas kliūtis ir pasiekti puikių rezultatų. Karjeros darymas jam seksis gerai, jeigu tuo rimtai užsiims. Gerų vaisių duos jo sugebėjimas uždirbti pinigus ir veiklumas, jis suras būdų, kaip padidinti pelną. Paskutinis žiemos mėnuo Ožiaragiui bus nepalankus užsiimti statybomis, nekilnojamojo turto įsigijimo operacijomis ir būsto remontu, nes gali kilti rimtų piniginių sunkumų.

VANDENIS (01 21–02 19)

Prieš kreipdamasis į vadovus dėl didesnio atlyginimo Vandenis paskutinį žiemos mėnesį turėtų iš peties padirbėti, palaikyti gerus santykius kolektyve ir pasiekti didelį efektyvumą. Tuo metu išsiplės jo galimybės, pavyks geriau atskleisti savo sugebėjimus, pademonstruoti kompetenciją, sustiprinti autoritetą ir savo finansinį stabilumą. Pasitaikys progų prisijungti prie naujų veiklos krypčių ir projektų, įdiegti įdomias idėjas. Visus sandorius, susijusius su nekilnojamuoju turtu, patartina atidėti pavasariui.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Jeigu Žuvims vasario mėnesį pavyks įveikti tam tikrus sunkumus, tai jos galės pasinaudoti naujomis atsivėrusiomis galimybėmis. Žuvys sugebės sėkmingai išspręsti svarbias ir ilgalaikes užduotis. Dėl to bendradarbiai ir vadovai iškels joms dar sunkesnius reikalavimus ir sąlygas. Žuvys gaus kelis pasiūlymus, kurie iš pirmo žvilgsnio pasirodys labai naudingi. Deja, juos reikės apsvarstyti kritiškai. Geriau jų atsisakyti, nes priėmus teks skaudžiai nusivilti, patirti nesėkmių ir finansinių nuostolių. Apskritai paskutinį žiemos mėnesį Žuvims grės didelis pavojus apsigauti ar būti apgautoms. Reikės būti labai atsargioms ir apdairioms.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.