Savaitės horoskopas 12 Zodiako ženklų (02.22-03.01)

Savaitės horoskopas 12 Zodiako ženklų

Avinas

Ramybės metas. Gali atrodyti keista, kad šiuo metu gyvenimo tempas yra gerokai sulėtėjęs, tačiau tai – palanki proga daugiau laiko skirti kokybiškam poilsiui. Kurį laiką sukotės tarsi voverė rate, ir apie ramybę galėjote tik pasvajoti. Dabar viskas apvirs aukštyn kojom: turėsite laiko permąstyti, ką iš tiesų norėtumėte veikti, ir galbūt būtent tai padės susikurti dar geresnę ateitį.

Jautis

Pajusite jėgų antplūdį: dalykų, kuriuos norėtumėte nuveikti, tikrai netrūks, todėl dienotvarkė taps tikrai įtempta. Nors energijos trūkumu tikrai nesiskųsite, tačiau tai nereiškia, kad galite pamiršti apie poilsį. Atminkite, kad pernelyg didelis aktyvumas anksčiau ar vėliau turi neigiamas pasekmes, todėl jauskite ribas, ir daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai. Kai kuriuos darbus galite perleisti kitiems šeimos nariams – jūs tikrai nusipelnėte bent kelių valandų kokybiško poilsio.

Dvyniai 

Gali atrodyti, kad niekas jūsų nesiklauso, todėl norėsite nuo visko atsiriboti. Bendravimas su kitais žmonėmis šiuo metu neatrodys kaip vienas maloniausių užsiėmimų, todėl turėsite daugiau laiko, kurį galėsite skirti vien tik sau. Tai gali būti net labai į naudą: šiek tiek atsikvėpę pasisemsite naujų idėjų, kurias netrukus sėkmingai įgyvendinsite. Neleiskite, kad jus užvaldytų neigiamos emocijos: jei būsite nusiteikę pakankamai pozityviai, netrukus galėsite tikėtis tikrai nemažo pasisekimo.

sniegas ant medziu

Vėžys 

Veiklos tikrai netrūks: atrodys, kad vietoj vieno atlikto darbo atsiranda keli nauji... Nors tai gali šiek tiek išgąsdinti, tačiau įdėję pakankamai pastangų galėsite tiesiog kalnus nuversti. Jei atrodys, kad atėjo laikas šiek tiek atsikvėpti, per daug savęs neribokite: pailsėję galėsite užtikrinti dar didesnį darbų efektyvumą. Jei būsite pernelyg išsiblaškę, prie užbaigtų darbų teks grįžti dar ir dar kartą, todėl pasistenkite, kad taip nenutiktų.

Liūtas 

Žvaigždės žada praturtėjimą. Didelė tikimybė, kad šiuo laikotarpiu turėsite šansų laimėti loterijoje ar gauti tikrai pelningą darbo pasiūlymą. Papilnėjusios kišenės tikrai visada kelia ūpą, tačiau vertėtų apgalvoti ir apie tai, kaip užtikrinti efektyvesnį pinigų taupymą. Šiuo laikotarpiu patartina vengti nebūtinų išlaidų, nes tai gali lemti tikrai nemenkus nuostolius.

Mergelė

Norėsite gauti bendraminčių pritarimą, tačiau šiuo laikotarpiu galite jaustis nesuprasti. Jūsų galvoje gims daugybė naujų sumanymų, tačiau atrodys, kad niekas nenori jūsų palaikyti. Nors idėjų įgyvendinimas tikrai gali būti sėkmingas, tačiau žvaigždės pataria neskubėti imtis ryžtingų veiksmų: atminkite, kad net ir parengus detalų planą visada išlieka bent minimali nesėkmės rizika.

ledo lytys plaukia upe

Svarstyklės 

Norėsite kiek įmanoma daugiau laiko skirti bendravimui su artimaisiais, tačiau gali atsirasti įvairių kliūčių, dėl kurių nepavyks to padaryti. Žvaigždės žada, kad šiuo laikotarpiu tikrai netrūks įvairių darbų, kuriuos turėsite atlikti ganėtinai skubiai. Nors tai šiek tiek erzins, tačiau vertėtų įžvelgti ir šviesiąją pusę – didesnis darbų kiekis neretai yra susijęs ir su papilnėjusia pinigine.

Skorpionas

Atėjo metas šiek tiek susiveržti diržus. Nors pinigų taupymas tikrai nėra stiprioji jūsų pusė, tačiau žvaigždės pataria pradėti to mokytis. Įvairūs nebūtini pirkiniai gali kaip reikiant ištuštinti jūsų piniginę, todėl visas išlaidas kruopščiai planuokite ir venkite skolinti pinigus. Taip pat palanku pagalvoti ir apie pelningesnio darbo paieškas – šis laikotarpis tam bus kaip niekad palankus.

Šaulys

Būsite kupini idėjų, ir tiesiog degsite nekantrumu kiek įmanoma greičiau jas įgyvendinti. Žvaigždės pataria per daug neskubėti: jei elgsitės pernelyg impulsyviai, galite pridaryti pernelyg daug klaidų, kurias ištaisyti gali būti labai sudėtinga ar net neįmanoma. Taip pat vertėtų pasisaugoti nesąžiningų žmonių, kurie gali bandyti pasinaudoti jūsų geraširdiškumu: į visus pagalbos prašymus šiuo laikotarpiu žvelkite kiek įmanoma skeptiškiau.

geles po sniegu

Ožiaragis 

Džiuginančių dalykų tikrai netrūks, todėl kasdienybė taps gerokai malonesnė. Turėsite galimybių išbandyti kažką naujo: galbūt atrasite dar vieną pomėgį ar gausite įdomų darbo pasiūlymą. Nors į visas naujoves žvelgiate su dideliu entuziazmu, tačiau žvaigždės pataria nepriimti pernelyg skubotų sprendimų, ir pirmiausia įvertinti, ar viskam turite pakankamai laiko.

Vandenis

Šiuo laikotarpiu galite sužinoti artimo žmogaus paslaptį, kurią išsaugoti nebus labai paprasta. Žvaigždės pataria nesugriauti pasitikėjimo, ir pasistengti bet kokia kaina laikyti liežuvį už dantų. Maža to, patiems geriau per daug neatvirauti: ne visi jūsų sutikti žmonės yra tokie patikimi, kokie gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Būkite atsargūs bendraudami su nepažįstamaisiais: numatyti jų tikruosius ketinimus šiuo laikotarpiu bus kaip niekad sunku.

Žuvys

Būsite praradę entuziazmą užsiimti įprasta veikla, tačiau žvaigždės pataria nepasiduoti tinginystei ir pasistengti, kad dienos metu nuveiktumėte kiek įmanoma daugiau. Jei atrodys, kad kiekvienas veiksmas reikalauja gerokai daugiau pastangų nei bet kada anksčiau, vertėtų susirūpinti savo sveikata. Šiuo laikotarpiu būsite kaip niekad pažeidžiami, todėl neignoruokite net ir pačių nekalčiausių sveikatos sutrikimų. Jei vis bandote prisiversti sportuoti, dabar tam bus tikrai palankus metas: jei pradėsite nedideliais žingsneliais, labai greitai norėsite siekti kur kas daugiau.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.