Savaitės horoskopas 12 Zodiako ženklų (03.01-03.07)

Savaitės horoskopas

Avinas

Žvaigždės pataria nesivadovauti vien tik savo emocijomis, nes priešingu atveju galite priimti netinkamus sprendimus. Šiuo laikotarpiu galite būti pernelyg išsiblaškę, todėl kasdienėje veikloje neišvengsite klaidų. Laimei, viską ištaisyti nebus labai sudėtinga, tačiau prie atliktų darbų gali tekti grįžti dar ir dar kartą. Galite sulaukti geranoriškų artimų žmonių patarimų: nors nebūsite nusiteikę jais pasinaudoti, tačiau nebūkite pernelyg kategoriški – visada yra naudinga į situaciją pažvelgti iš šalies.

Jautis

Šiuo laikotarpiu galėsite pasigirti ypatingai gera intuicija, todėl tai jums padės išvengti galimų nesusipratimų. Net ir tada, kai atrodys, kad geriausia pasikliauti šaltu protu, žvaigždės pataria įsiklausyti į savo širdies balsą, nes būtent jis galės nukreipti tinkamu keliu. Jūsų artimiems žmonėms gali prireikti pagalbos ar patarimo: pasistenkite rasti laiko jiems padėti.

Dvyniai 

Būsite atviri naujovėms. Turėsite ne vieną progą išbandyti kažką naujo, todėl žvaigždės pataria tuo pasinaudoti. Jei vis pasvarstydavote apie galimybę imtis naujos veiklos, šiuo laikotarpiu tą įgyvendinti bus kaip niekad paprasta. Tikėtina, kad sulauksite darbo pasiūlymo ar atrasite visiškai naują veiklą, kuri jūsų kasdienybę nuspalvins naujomis spalvomis.

Vėžys 

Daug laiko skirsite savo tikrojo pašaukimo paieškoms, norėsite palaikyti ryšį su bendraminčiais. Žvaigždės žada, kad šiuo laikotarpiu turėsite ne vieną progą rasti atsakymus į ramybės neduodančius klausimus ir užmegsite ryšį su jus palaikančiais žmonėmis, todėl kasdienė veikla džiugins kur kas labiau. Nors ateitis atrodys kaip niekad šviesi, tačiau vertėtų nepamiršti anksčiau pradėtų darbų: jei skrajosite padebesiais, galite pamiršti atlikti kai ką svarbaus.

Liūtas 

Jus pasieks netikėta žinia, kuri privers į viską pažvelgti visai kitomis akimis. Nors kurį laiką atrodė, kad gyvenimas tarsi stovi vietoje, tačiau dabar viskas apvirs aukštyn kojom. Tai atrodys gana neįprasta ar net šiek tiek gąsdins, tačiau nė nepastebėsite, kad į viską ėmėte žvelgti gerokai pozityviau. Šiuo laikotarpiu palanku atgaivinti ryšius su seniai matytais bičiuliais ar giminaičiais: jūsų laiškas ar skambutis juos tikrai maloniai nustebins.

Mergelė

Galite tikėtis sėkmės finansų srityje. Šiuo laikotarpiu sudaryti sandoriai bus kaip niekad pelningi, todėl žvaigždės pataria neatidėlioti svarbių sutarčių pasirašymo. Jei ketinate ieškoti naujo darbo, dabar tą daryti bus labai palanku: tikėtina, kad labai greitai būsite pakviesti į pokalbį, ir galbūt tai galės užtikrinti sėkmę. Turėtumėte labiau pasitikėti savimi: jūs turite viską, ko gali prireikti siekiant užsibrėžtų tikslų.

Svarstyklės 

Jei būsite pakankamai susikaupę, galėsite tiesiog kalnus nuversti. Būsite atsakingi už svarbių dokumentų tvarkymą, todėl tiesiog privalote susikaupti ir pakankamai dėmesio skirti detalėms. Jūsų intuicija neleis praleisti nieko svarbaus, todėl  atliktų darbų kokybė tikrai džiugins. Jei vis pasvarstote apie galimybę imtis naujos veiklos, žvaigždės pataria to neatidėlioti: dabar sulauksite itin palankaus meto.

Skorpionas

Dabar turėsite progą išspręsti ramybės neduodančius klausimus, ir tam tikrai neprireiks pernelyg didelių pastangų. Viskas, ko tik nuspręsite imtis, eisis tarsi sviestu patepta, todėl žvaigždės pataria pirmiausia užbaigti anksčiau pradėtus darbus, o tik tuomet imtis naujų. Turėsite ne vieną palankią progą atgauti senas skolas, todėl netrukus galėsite džiaugtis gerokai papilnėjusia pinigine.

pavasaris mergina su tulpemis

Šaulys

Galite sulaukti tikrai viliojančių pasiūlymų, kurie kaip reikiant sujauks jūsų kasdienybės rutiną. Visa tai jums bus tik į naudą: įvairios naujovės leis į gyvenimą žvelgti visai kitomis akimis, todėl būsite dar labiau pasitempę ir nestokosite optimizmo. Nors dėl netikėtų pokyčių galite sulaukti artimų žmonių kritikos, tačiau jūsų šeimos nariai labai greitai supras, jog visa tai jums buvo į naudą. Pasistenkite užsiauginti kiek įmanoma storesnę odą ir nereaguokite į aplinkinių pastabas, kurios ne visada yra teigiamos.

Ožiaragis 

Nors ir nepavyks įgyvendinti visų savo užmojų, tačiau dalykų, kuriais bus galima džiaugtis, taip pat netrūks. Jei nuspręstumėte imtis naujos veiklos, pirmiausia turėtumėte pagalvoti, ar įstengsite tam rasti pakankamai laiko. Jei abejojate, ar sugebėsite visus darbus užbaigti laiku, dalį jų galite perleisti savo kolegoms: galite maloniai nustebti, kad į pagalbos prašymą bus sureaguota  ganėtinai entuziastingai.

Vandenis

Jūsų laukia ganėtinai intensyvus metas: darbai eisis ne taip sklandžiai kaip norėtųsi, o jūsų pagalbos prireiks ne vien tik vadovui ar kolegoms, bet taip pat ir draugams ar giminaičiams. Kad ir kaip stengtumėtės visur suspėti, anksčiau ar vėliau teks konstatuoti faktą, kad persiplėšti tikrai nepavyks. Žvaigždės pataria tausoti savo energiją, ir nepamiršti pakankamai laiko skirti poilsiui.

Žuvys

Pagaliau galėsite mėgautis saldžiais darbo vaisiais. Kurį laiką teko kaip reikiant pasiraitoti rankoves: dėl pernelyg įtempto grafiko  neturėjote progų atsikvėpti, tačiau dabar viskas pakryps į gerąją pusę. Jei vis pasvajodavo apie poilsį nieko neveikiant, dabar turėsite progų tai įgyvendinti: jūsų pastangos pagaliau buvo įvertintos, todėl šiuo metu tikrai galite sau leisti bent trumputes atostogas.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.