Savaitės horoskopas 12 Zodiako ženklų (03.22-03.28)

Savaitės horoskopas 12 Zodiako ženklų

Avinas

Norėsite kuo daugiau laiko skirti poilsiui. Nors galite sulaukti ne vieno patrauklaus pasiūlymo nuveikti ką nors smagaus, tačiau dabar tam neturėsite nei noro, nei jėgų. Žvaigždės pataria daugiau laiko skirti ne tik poilsiui, bet ir rūpinimuisi savo sveikata: dabar būsite kaip niekad pažeidžiami. Jei pastebėtumėte neįprastus simptomus, jokiu būdu jų neignoruokite: tai yra ženklas, kad atėjo laikas pasitikrinti sveikatą.

Jautis

Būsite atviri pasiūlymams ir norėsite nuveikti ką nors neįprasto. Šiuo laikotarpiu jus labai džiugins bendravimas su kitais žmonėmis: draugų ar giminaičių apsupty norėsite praleisti kiek įmanoma daugiau laiko. Likę vieni galite jaustis nesaugūs, tačiau vertėtų nepamiršti, kad kartais naudinga pabūti vien tik su savo mintimis: būtent tai gali padėti rasti atsakymus į ramybės neduodančius klausimus.

Dvyniai 

Norėsite atsiriboti nuo profesinės veiklos, tačiau tą padaryti gali būti pernelyg sunku ar net neįmanoma. Vadovui ar kolegoms gali prireikti jūsų pagalbos: nors tai pareikalaus papildomo laiko ir nemažai pastangų, tačiau pasijusite tinkamai įvertinti ir tiesiog nepakeičiami. Nesisielokite, jei ne viskas klostysis pagal jūsų planą: tikėtina, kad greitu metu viskas pakryps į gerąją pusę.

Vėžys 

Turėsite galimybę pamiršti visus rūpesčius ir pasimėgauti patinkančia veikla. Nors galite jausti kaltę, kad laiką skiriate poilsiui, bet ne darbinei veiklai, tačiau tikrai nusipelnėte nuveikti kažką malonaus. Pailsėję ir vėl galėsite grįžti prie nepabaigtų darbų: tikėtina, kad visos anksčiau varginusios problemos nebeatrodys tokios didelės.

Liūtas 

Turėsite galimybę įgyvendinti savo seną svajonę, todėl labai svarbu to nepraleisti. Žvaigždės žada netikėtą pagalbą, kurią suteiks žmogus iš praeities. Tai privers dar kartą permąstyti, ar ėjote tinkamu keliu, ir padės rasti atsakymus į ramybės nedavusius klausimus. Galite pajusti jėgų antplūdį, todėl šiuo laikotarpiu nuveiksite kur kas daugiau nei planavote.

Mergelė

Būsite pasinėrę į kasdienius rūpesčius, todėl artimiausiu metu nereikėtų tikėtis didelių permainų. Nors atrodys, kad tiesiog plaukiate pasroviui, ir nieko įdomaus nevyksta, tačiau žvaigždės pataria išmokti įžvelgti grožį įvairiose kasdienėse smulkmenose: jos taip pat gali džiuginti ir gyvenimą nuspalvinti šviesiomis spalvomis. Vertėtų daugiau dėmesio skirti santykių su antrąja puse puoselėjimui: nors darbų tikrai netrūks, tačiau nepamirškite, kad kažkam jūsų dėmesys yra labai svarbus.

Svarstyklės 

Bandysite atgauti vidinę pusiausvyrą. Kurį laiką buvote išmušti iš vėžių, ir apie ramų poilsį galėjote tik pasvajoti, tačiau dabar visa tai bus ne tik įmanoma, bet ir lengvai pasiekiama. Nesisielokite dėl nepabaigtų darbų: jų niekuomet nestinga, tačiau tai anaiptol nereiškia, kad negalite šiek tiek pasilepinti. Dabar bus palankus metas atlikti įvairias sveikatos procedūras: jei tam vis nepavykdavo atrasti laiko, dabar viskas atrodys kitaip.

Skorpionas

Turėsite galimybę daugiau laiko skirti savo mėgstamai veiklai. Šeimos nariai kurį laiką vis pasigesdavo jūsų dėmesio, tačiau dabar tikrai turėsite progą visa tai ištaisyti. Žvaigždės pataria su savo artimiausiais žmonėmis nuveikti ką nors smagaus: kartu pažiūrėkite filmą, pasigaminkite neįprastą patiekalą, ir t.t. Kartu leidžiamas laikas tikrai džiugins ir net įkvėps naujiems projektams, kuriuos norėsite kuo greičiau įgyvendinti.

Šaulys

Žvaigždės pataria šiek tiek atsiriboti nuo išorinio pasaulio ir daugiau laiko skirti ramiam poilsiui. Nors jūsų mintis gali užvaldyti egzistenciniai klausimai, tačiau neišsigąskite: kuo daugiau dėmesio skirsite savo vidinės būsenos analizei, tuo greičiau galėsite rasti atsakymus į kurį laiką kankinusius klausimus. Jūsų intuicija bus kaip niekad stipri, o tuomet, jei nuspręsite ja pasikliauti, išspręsti problemas bus galima gerokai paprasčiau.

Ožiaragis 

Rūpesčių tikrai netrūks: gali atrodyti, kad problemų daugėja ne dienom, o valandom, tačiau esate pakankamai stiprūs, kad galėtumėte visa tai išspręsti. Nesisielokite, jei ne viskas vyksta taip greitai, kaip norėtųsi: nors šviesesnė ateitis gali atrodyti tarsi tolimas miražas, tačiau netikėtai gauta žinia gali kaip reikiant pagerinti jūsų nuotaiką. Nors darbų bus nemažai, tačiau vertėtų nepamiršti, kad būtent sveikata yra jūsų brangiausias turtas: jei pajusite jėgų trūkumą, tai bus ženklas, jog atėjo laikas poilsiui.

Vandenis

Rūpinsitės paprastais, žemiškais poreikiais: gali atrodyti, kad būtent tam tenka paaukoti visą savo laiką ir visas jėgas. Nors asmeninių rūpesčių tikrai netrūks, tačiau artimiems žmonėms taip pat gali prireikti jūsų pagalbos. Neskubėkite atsisakyti: atminkite posakį, kuriame teigiama, kad ranka ranką plauna, todėl už suteiktą pagalbą jums bus atsilyginta tuo pačiu.

Žuvys

Gali kilti noras šiek tiek paišlaidauti, tačiau turėtumėte pagalvoti, ar tai tikrai būtina. Žvaigždės pataria susitelkti tik į tai, kas iš tiesų svarbu: netrukus turėsite ne vieną progą pasilepinti, tačiau kol kas turėtumėte visas savo jėgas skirti pradėtų darbų užbaigimui. Užtarnautas poilsis visada yra kur kas malonesnis, taigi, kurį laiką dar reikės šiek tiek smarkiau paplušėti.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.