Balandžio mėnesio horoskopas 12-ai Zodiako ženklų

Balandžio mėnesio horoskopas

2021-ųjų metų balandis dovanos visiems Zodiako ženklams geresnės ateities viltį Kad tikrai gautumėte tai, ko trokštate, patartina nusiimti rožinius akinius ir pažvelgti į pasaulį objektyviai.

Neverta laukti tinkamo oro ir pasikliauti Fortūna, reikia veikti. Sėkmė šį mėnesį lydės tik nepriklausomus ir savarankiškus.

Antrasis pavasario mėnuo bus palankus mokslams ir naujų žinių įsisavinimui, taip pat ateities planavimui ir dirvos paruošimui idėjoms bei sumanymams realizuoti.

Šis periodas bus idealus tiems, kurie ieško savo meilės, nes jų laukia daug naujų pažinčių. Aistros kunkuliuos ir šeimyniniuose santykiuose – kai kurioms poroms prasidės antrasis medaus mėnuo.

AVINAS (03 21–04 20)

2021 metų balandžio mėnesį Avinui bus nebaisios jokios kliūtys. Jis susidoros net su sunkiausiomis užduotimis. Ir tai padarys lengvai bei per trumpą laiką. Tačiau finansinio stabilumo balandis nesuteiks.

Todėl Avinui rekomenduojama atsisakyti neapgalvotų ir nenaudingų pirkinių, kad netektų vėliau įlįsti į skolas.

Meilės sferoje gali kilti tam tikrų sunkumų, ypač šeimą sukūrusiems šio Zodiako ženklo atstovams. Kad sugrąžintumėte harmoniją santykiams, patartina išanalizuoti savo žodžius, ištartus pykčio protrūkyje, ir tinkamai atsiprašyti. Galbūt vertėtų padovanoti malonią dovaną, surengti romantišką vakarienę ar įdomiai praleisti savaitgalį išvykoje dviese.

Vienišam Avinui numatytas aistringas romanas, kuris įsiplieks akimirksniu, bet ir užges lygiai taip pat greitai.

JAUTIS (04 21–05 20)

2021 metų balandis Jaučiui bus visais atžvilgiais neblogas mėnuo. Viskas vyks pagal planą, su sąlyga, kad šis Zodiako ženklas pats sugebės kontroliuoti savo emocijas.

Darbe reikės pademonstruoti atkaklumą ir ištvermę, taip pat vertės įsiklausyti į savo intuiciją. Nereikia gėdytis kreiptis pagalbos į kolegas ir perkelti jiems dalies įsipareigojimų. Darniame kolektyve galima pasiekti didesnių rezultatų.

Meilės srityje Jaučiui patartina parodyti iniciatyvą. Tokiu būdu vieniši šio ženklo atstovai galės pagaliau sutvarkyti savo asmeninį gyvenimą, o susituokusieji – pradžiuginti savo antrąją pusę ir įleisti gaivaus oro į santykius.

Draugystėje derėtų pademonstruoti kantrybę, nes balandį kas antras bičiulis panorės pasidalyti savo problemomis su Jaučiu. Jam teks dėmesingai išklausyti ir duoti vertingų patarimų.

DVYNIAI (05 21–06 21)

Balandžio mėnesį Dvynių laukia nusivylimas profesinėje srityje. Teks perimti iniciatyvą į savo rankas ir pritaikyti naujus darbo metodus. Tik taip pavyks išsikapstyti iš sudėtingos darbinės padėties. Tokį naują darbo pobūdį pastebės ir įvertins vadovybė. Jau kitą mėnesį Dvyniai gali tikėtis karjeros poslinkio ir premijos.

Asmeniniuose santykiuose Dvyniams taip pat teks tapti lyderiais ir spręsti šeimynines problemas. Nereikia slėpti savo jausmų mylimam žmogui, nes jie yra abipusiai. Susituokusiems Dvyniams patartina būti labiau dėmesingiems vaikams, skirti jiems daugiau laiko ir nuoširdžiai kalbėtis.

Pavasario viduryje Dvyniams reikėtų pasirūpinti savo virškinimo sistema ir prireikus kreiptis į specialistus. Savarankiškas gydymasis gali pakenkti. 

VĖŽYS (06 22–07 22)

Balandžio mėnesį Vėžį lydės sėkmė. Pavasario viduryje jo gyvenimas tekės pozityvia vaga. Darbe numatomos reikšmingos permainos, kurios teigiamai atsilieps jo karjerai ir finansinei padėčiai.

Šis Zodiako ženklas galės leisti sau nusipirkti brangų daiktą arba prabangiai paatostogauti. Savo verslą turinčiam rekomenduojama plėsti įmonę būtent pavasario viduryje.

Asmeniniuose santykiuose kai kurių šio ženklo atstovų laukia suvokimas, kad jie daug metų švaistė savo laiką ne tam žmogui, kuris būtų to vertas, todėl jie ryšis išsiskirti. Tapę laisvi nuo įsipareigojimų, jie su malonumu pasiners į viengungišką gyvenimą – pradės lankytis naktiniuose klubuose, aktyviai bendrauti su draugais, megzti pažintis ir linksmintis.

balandzio menesio horoskopas pavasaris

LIŪTAS (07 23–08 23)

2021 metų balandis patenkins ne vieną Liūto viltį. Jis bus kupinas jėgų ir energijos. Darbe teks priimti reikšmingą sprendimą, kuris gali paveikti jo karjerą ateityje.

Šį mėnesį jam patartina įsiklausyti į kolegų patarimus, išskyrus tuos atvejus, kai jie prieštaraus jo moraliniams principams. Priešingu atveju Liūtas galės prarasti ir vadovų palankumą, ir nukentėti finansiškai.

Asmeniniame gyvenime esminių pokyčių nenumatoma. Galbūt kas nors iš ankstesnių partnerių užsimanys pagadinti Liūtui gyvenimą, bet jam tas nepavyks. Vienišiems šio ženklo atstovams patartina geriau įsižiūrėti į naująjį kolegą. Gali įsižiebti tarnybinis romanas.

MERGELĖ (08 24–09 23)

2021 metų balandžio mėnesį Mergelė susidurs su problemomis, kurios iš pradžių atrodys visai neįveikiamos. Teks nueiti sunkumų kupiną kelią iki tikslo, bet galiausiai tapti nugalėtoju.

Darbe visi reikalai klostysis gana sklandžiai ir net nuobodokai, todėl Mergelė sugalvos sau laisvalaikio užsiėmimą, kuris ateityje galės išaugti į hobį, duodantį nemenką pelną.

O asmeninis Mergelės gyvenimas pavasario viduryje kunkuliuos aistromis. Galima artimo žmogaus išdavystė ir santykių su juo nutraukimas, pavydas tuščioje vietoje, konfliktai tarp giminių, kuriuos taikyti teks šiam Zodiako ženklui. Kai visos perturbacijos baigsis, Mergelė pasijus taip smarkiai morališkai išsunkta, kad jai teks dar ilgai atstatinėti savo jėgas.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

2021 metų balandžio mėnesį žvaigždės bus palankios Svarstyklėms, todėl pastarosios galės tikėtis teigiamų karjeros poslinkių darbe. Net jeigu Svarstyklės nedės didelių pastangų, siekdamos tikslo, joms vis tiek pasiseks.

Pavasario viduryje jos sudarys sutartį, apie kurią seniai svajojo ir kuri užtikrins joms pasiturinčią ateitį. Galima bus nesibaiminant dėl rytojaus leisti sau nusipirkti vieną kitą brangią dovaną, pakeliauti ar paprasčiausiai džiaugtis gyvenimu.

Šiam Zodiako ženklui seksis ir asmeniniame gyvenime. Vienišos Svarstyklės sutiks žmogų, kuris padės joms sužinoti, ką reiškia mylėti ir būti mylimoms. Susituokusios Svarstyklės visą savo laisvą laiką stengsis leisti su savo antrąja puse, todėl jų sąjunga dar labiau sutvirtės.

Vienintelis dalykas, kuris gali aptemdyti šviesų balandį – peršalimo liga arba gripas, kurių reikia visais įmanomais būdais saugotis.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

2021 metų balandis Skorpionui bus troškimų išsipildymo mėnuo. Nepriklausomai nuo jo veiklos sferos ir profesijos, jo laukia laimėjimai ir apdovanojimai. Nereikia gėdytis kreiptis pagalbos į kolegas. Jie su malonumu padės ir palaikys, kai to labiausiai reikės.

Asmeniniame gyvenime Skorpiono laukia malonūs siurprizai. Vieniši šio ženklo atstovai sutiks buvusį partnerį ir surizikuos pradėti viską iš naujo. Užsimegs audringas romanas, kuris veikiausiai nuves juos į santuoką. Susituokusiam Skorpionui antroji pusė padovanos tokią dovaną, apie kurią jis seniai svajojo.

Skorpionas išvengs sveikatos problemų, jeigu peržiūrės savo mitybos režimą ir stilių. Eksperimentai su dietomis ir gurmaniškos skrandžio puotos neišeis į gerą.

balandzio menesio horoskopas ziedai

ŠAULYS (11 23–12 21)

2021 metų balandį Šauliui teks išgyventi tam tikrų sunkumų darbe, kurie palies ir finansinę padėtį.

Jam teks spręsti nepaprastai sunkų uždavinį, o jo rezultatas apstulbins ir privers nusivilti savo profesionalumu ir suabejoti savo kvalifikacija. Tik artimųjų žmonių palaikymas neleis Šauliui visai nusiminti ir pulti į depresiją.

Kaip susiklostys asmeninio gyvenimo situacija, priklausys tik nuo paties Šaulio. Jeigu jis trokš romantikos, tai galima bus užsakyti staliuką lauko restorane ir pakviesti ten savo antrąją pusę. Jeigu jis sumanys pabūti vienumoje, problemų nekils. Mylimas žmogus supras jį, jeigu savaitgalį Šaulys vienas išvažiuos į sodybą ar pažvejoti prie ežero ir neatsakinės į telefono skambučius.

OŽIARAGIS (12 22–01 20)

Svarbiausia 2021-ųjų metų balandžio problema Ožiaragiui bus jo emocinė sfera. Kasdien jam kas nors gadins nuotaiką – tai darbe, tai namuose. Nepaisant to, kad kartais bus nusiminęs ar net supykęs, jis vis tiek sugebės įgyvendinti savo planus ir projektus. Mėnesio pabaigoje pagerės jo santykiai su vadovybe, kas teigiamai atsispindės jo karjeroje ir pajamose.

O meilės srityje Ožiaragiui teks atlaikyti daugybę išbandymų. Kad išvengtų nemalonumų, jam patartina į viską žiūrėti ramiai, pasikliaujant savo sveiku protu.

Pavasario viduryje Ožiaragiui bus labai svarbu nedaryti klaidų veikiant emocijų įtakoje. Šį sudėtingą periodą reikia stengtis žiūrėti į viską objektyviai ir visais žinomais būdais saugoti savo nervus.

VANDENIS (01 21–02 19)

2021-ųjų metų balandžio mėnesį Vandenis pajus stipresnį pasitikėjimą savimi, nes viskas, ką jis planavo ir rengė, pagaliau bus įgyvendinta. Žinoma, iki to jam teks susidurti su sunkumais, kurie bus susiję su praeities klaidomis, iš kurių jis tinkamai nebuvo pasimokęs.

Darbe Vandenis tiesiog trykš idėjomis. Ypač seksis tiems, kurie turi savo verslą. Balandžio mėnesį bus galima pagalvoti apie jo plėtimą bei ilgalaikių sutarčių pasirašymą. Naujos, gerai parengtos sutartys ateityje duos stambų pelną ir nulems gerą visuomeninį statusą.

Asmeniniame gyvenime visos problemos praslinks pro šalį. Šeimą turinčiam Vandeniui reikia dažniau įsiklausyti į artimųjų nuomonę ir daugiau laiko skirti vaikams.

Savo likimo dar nesutikęs Vandenis galės tai padaryti šį pavasarį. Tai turėtų įvykti visai netikėtomis aplinkybėmis.

ŽUVYS (02 20–03 20)

2021-ųjų metų balandžio mėnesį Žuvims reikia pasikliauti tik savimi. Darbe bet koks projektas, kurio imsis jos, bus sėkmingas. Tai labai džiugins vadovus ir kolegas. Didelis produktyvumas teigiamai atsispindės ir šio Zodiako ženklo finansinėje padėtyje. Rekomenduoja uždirbtus pinigus investuoti į pelningą įmonę arba nekilnojamąjį turtą.

Asmeniniame gyvenime jokių nemalonumų nenumatoma. Vienišos Žuvys gali ieškoti partnerio, kuris atitrauktų jas nuo liūdnų minčių, tačiau rimtų santykių iš to tikėtis neverta.

Žuvims, kurios jau sudariusios santuoką, reikia labiau pasitikėti artimaisiais. Jeigu jie kažką nutyli, tai tik todėl, kad neliūdintų mylimų ir brangių Žuvų.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.