Savaitės horoskopas 12 Zodiako ženklų (04.05-04.11)

Savaitės horoskopas

Avinas

Norėsite pasislėpti nuo jus supančio pasaulio ir šiek tiek laiko praleisti vienumoje. Nors iš pirmo žvilgsnio tai gali atrodyti tarsi pats tinkamiausias sprendimas, tačiau žvaigždės pataria susiimti ir pasistengti įveikti iškilusius sunkumus. Turėtumėte atminti, kad tai, kas mūsų nenužudo, suteikia dar daugiau stiprybės, taigi, nebijokite akis į akį susidurti su iškilusiomis problemomis: labai greitai paaiškės, kad jos yra gerokai mažesnės nei atrodė.

Jautis

Galite pasijusti vieniši ir visų užmiršti, tačiau galite net neabejoti, kad savo artimiesiems esate be galo svarbūs. Jei užklups niūrios mintys, leiskite sau šiek tiek paliūdėti: išaušusi nauja diena bus gerokai šviesesnė ir kur kas labiau džiugins. Šiuo metu gali atrodyti, kad viskas tiesiog sustojo, ir nieko įdomaus nevyksta, tačiau nepamirškite, kad viskas priklauso tik nuo mūsų pačių požiūrio.

Dvyniai 

Jus gali nemaloniai nustebinti aplinkinių žmonių išsakomos pastabos, tačiau pasistenkite nereaguoti pernelyg jautriai. Visi esame skirtingi, todėl nieko keisto, kad mūsų požiūris į tam tikrus dalykus taip pat nėra toks pat. Jei su kitais žmonėmis elgsitės pagarbiai, labai greitai galėsite užmiršti nesusipratimus ir jų skaudžias replikas.

Vėžys 

Palankus metas imtis naujų darbų ir užbaigti anksčiau pradėtus projektus. Atrodys, kad sekasi viskas, ko tik nusprendžiate imtis, todėl net ir sunkiausios užduotys bus atliekamos gerokai paprasčiau. Jei kurį laiką vis atidėliojote nemalonius darbus, dabar pats laikas susiimti. Galite net neabejoti, kad visos jūsų pastangos anksčiau ar vėliau atneš apčiuopiamą naudą, taigi, tikrai verta šiek tiek pasistengti.

Liūtas 

Kuo daugiau duosite, tuo daugiau jums grįš atgal. Nors esate įpratę stengtis vien tik dėl savo gerovės, tačiau nereikėtų pamiršti, kad kartais jūsų pagalbos tikisi ir kiti žmonės. Ištiesti pagalbos ranką tikrai nėra taip sunku, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio: tai pareikalaus tik šiek tiek laiko sąnaudų. Galite būti maloniai nustebinti, kad duoti yra lygiai taip pat malonu, kaip ir gauti.

Mergelė

Ramybės metas. Pagaliau rasite laiko, kurį galėsite skirti vien tik sau ir savo mėgstamai veiklai. Paskutiniu metu teko kaip reikiant paplušėti, ir tai išsunkė jūsų jėgas, tačiau dabar atėjo metas šiek tiek atsikvėpti ir pamiršti slegiančius rūpesčius. Žvaigždės pataria daugiau laiko skirti santykių su antrąja puse puoselėjimui: tikėtina, kad šiuo laikotarpiu atrasite naują bendrą veiklą ar pradėsite planuoti būsimas atostogas.

Svarstyklės 

Nesivelkite į konfliktus. Galite sutikti žmonių, kurie bandys jums pakenkti, tačiau tuomet, jei nuspręsite likti nuošaly ir nesivelsite į beprasmes diskusijas, visa tai neišmuš jūsų iš vėžių. Šiuo metu bendraudami su kitais žmonėmis galite jaustis nesaugūs, todėl tikrai nesuklysite, jei nuspręsite šiek tiek atsiriboti. Laikas, praleistas vienumoje, leis įgauti naujų jėgų, taigi, netrukus viskas grįš į senas vėžes.

Skorpionas

Jausitės pakylėti. Džiugins net ir pačios menkiausios smulkmenos, o jūsų optimizmas taps užkrečiamu. Palankus metas atnaujinti senus ryšius ar megzti naujas pažintis: raskite laiko paskambinti senam bičiuliui ar parašyti laišką vaikystės draugui. Tikėtina, kad jūsų dėmesys maloniai nustebins ir padės pakelti nuotaiką.

Šaulys

Galite sulaukti netikėtos žinios, kuri tikrai nudžiugins. Kurį laiką teko kaip reikiant paplušėti, todėl dabar galite mėgautis pelnytai gautomis dovanomis, kurių likimas tikrai negailės. Nors galite imti spėlioti, kodėl būtent jūs sulaukėte žvaigždžių malonės, tačiau nepamirškite, kad viskas grįžta bumerangu. Tiesiog mėgaukitės šia akimirka, ir nepamirškite džiaugsmu pasidalinti su kitais.

Ožiaragis 

Pagaliau už tamsių debesų pasirodys saulė. Nors visai neseniai atrodė, kad ne viskas einasi taip, kaip buvo numatyta, ir tai sudarė tikrai nemažų rūpesčių, tačiau dabar viskas atrodys gerokai paprasčiau. Tikėtina, kad žvaigždės jums atlygins už visas įdėtas pastangas: jei neleidote sau pasiduoti ir ryžtingai veržėtės į priekį, labai greitai galėsite sulaukti žvaigždžių malonės. Šiuo laikotarpiu palanku grąžinti senas skolas ir pasistengti atgauti savąsias, nes būtent tai užtikrins finansinį klestėjimą.

Vandenis

Palankus metas suvesti senas sąskaitas. Jei jums neduoda ramybės nepabaigti darbai, negrąžintos skolos ar kadaise kilęs konfliktas, dabar bus palanku visa tai sutvarkyti. Žvaigždės pataria pasistengti palaikyti gerus santykius su artimaisiais: jei esate susipykę, pasistenkite kuo greičiau užkasti karo kirvį. Taip pat turėtumėte daugiau dėmesio skirti anksčiau pradėtiems darbams: šiuo laikotarpiu nereikėtų imtis naujų projektų, tačiau tikrai verta suskubti užbaigti senus.

Žuvys

Įkvėpimo metas. Jūsų galvoje kirbės daugybė naujų idėjų, kurias norėsite kiek įmanoma greičiau įgyvendinti. Būsite kupini energijos, todėl šį laikotarpį vertėtų tinkamai išnaudoti. Jei kils minčių imtis vieno ar kito projekto, neatidėkite to kitai dienai: jūsų užsidegimas bus kaip niekad didelis, todėl galėsite tiesiog kalnus nuversti. Jei kitiems žmonėms prireiktų jūsų pagalbos ar patarimo, neatsisakykite jiems padėti: prireikus jie jums atsilygins tuo pačiu.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.