Savaitės horoskopas 12 Zodiako ženklų  (04.12-04.18)

Savaitės horoskopas

Avinas

Norėsite iš pagrindų keisti savo gyvenimą, todėl ieškosite naujų galimybių. Nors didelių pokyčių kol kas dar reikės šiek tiek palaukti, tačiau noras susikurti geresnę ateitį motyvuos judėti į priekį. Šiuo laikotarpiu galite sulaukti darbo pasiūlymų: nors iš pirmo žvilgsnio jie pasirodys ne visai tinkami, tačiau neskubėkite atsisakyti. Tikėtina, kad po kurio laiko viskas atrodys visai kitaip.

Jautis

Jus erzins neatsakingas kitų žmonių elgesys. Tikėtina, kad kažkas neištesės duoto pažado, ir apie tai jums teks ne kartą priminti. Nors situacija gali atrodyti nekontroliuojama, tačiau pasistenkite išlaikyti šaltą protą ir nesiimkite tokių veiksmų, dėl kurių vėliau gali tekti gailėtis. Žvaigždės žada, kad labai greitai galėsite mėgautis kur kas sėkmingesniu laikotarpiu, taigi, belieka tik išlaukti.

Dvyniai 

Gali užgriūti netikėti rūpesčiai, kuriuos įveikti gali būti labai sudėtinga. Nekovokite su vėjo malūnais: jei ne viskas klostosi būtent taip, kaip jūs norėtumėte, žvelkite į tai kaip į neišvengiamą kasdienybės dalį, ir pasistenkite pastebėti gražius dalykus. Nors nuotaika ir nebus labai pakili, tačiau tai – tik laikinas etapas, po kurio galėsite mėgautis kur kas smagesniais dalykais. Šiuo laikotarpiu žvaigždės pataria nepasirašyti svarbių sutarčių ir nepirkti nekilnojamojo turto: jums bus sunku priimti racionalius sprendimus, todėl vėliau dėl savo veiksmų gali tekti gailėtis.

Vėžys 

Jausitės mylimi ir reikalingi, todėl tai motyvuos judėti į priekį. Būsite nusiteikę optimistiškai, tačiau mintyse gali suktis vienas ir tas pats klausimas: už ką tokia laimė? Nedvejokite, ar tikrai esate to verti, ir už ką sulaukėte tokios likimo malonės: tiesiog mėgaukitės maloniomis akimirkomis ir nepamirškite savo pareigų. Šiuo laikotarpiu galite tiesiog skrajoti padebesiais, todėl gali nukentėti darbo kokybė.

Liūtas 

Jus vargins intensyvus bendravimas su kitais žmonėmis, todėl norėsite nuo visko atsiriboti ir šiek tiek laiko praleisti vienumoje. Žvaigždės pataria per daug nesisieloti, jei šiuo laikotarpiu nenorėsite aplinkinių žmonių dėmesio: pasistenkite šiek tiek atsikvėpti, o jau tada bendravimas jums nebeatrodys toks slegiantis. Dabar bus itin palanku užsiimti saviugda, skaityti knygas ar prisiminti savo pomėgius.

Mergelė

Nors jausitės šiek tiek pavargę, tačiau šiuo laikotarpiu žvaigždės pataria neatsisakyti bendravimo su kitais žmonėmis. Tikėtina, kad gausite naudingų patarimų arba kitų žmonių istorijos taps įkvepiančiu pavyzdžiu, todėl tai gali dar labiau motyvuoti judėti į priekį. Neleiskite, kad dėl elementaraus tingėjimo praleistumėte ką nors svarbaus: šiuo laikotarpiu galite sulaukti tikrai patrauklių pasiūlymų, todėl būkite atidūs. 

Svarstyklės 

Šiuo laikotarpiu galite tikėtis pasisekimo meilės srityje. Jei turite simpatiją, dabar turėsite ne vieną progą užmegzti artimesnį ryšį, todėl nepražiopsokite likimo siunčiamų galimybių. Nors jums gali trūkti pasitikėjimo savimi, tačiau nusiteikite, kad viskas yra jūsų rankose: būtent dabar jūsų žavesys yra stipresnis nei bet kada anksčiau.

Skorpionas

Būsite suirzę, todėl jums bus sunku bendrauti su kitais žmonėmis. Žvaigždės pataria ieškoti būdų, kurie padėtų jums nusiraminti, ir būtent tai galės pagerinti santykius su kolegomis ar artimaisiais. Jei jausite, kad ne viskas einasi pagal planą, žvaigždės pataria sustoti ir šiek tiek atsikvėpti: pailsėję prie darbų galėsite grįžti su nauja jėga, o jūsų pozityvumas kitiems žmonėms taps įkvėpimo šaltiniu.

Šaulys

Jūsų intuicija bus kaip niekad stipri, todėl tai jums padės priimti tinkamus sprendimus. Nors gali atrodyti, kad tam tikrose situacijose vertėtų pasikliauti ne intuicija, bet šaltu protu, tačiau žvaigždės pataria nedaryti skubotų išvadų. Jei atrodys, kad priimate logišką sprendimą, tačiau intuicija sakys priešingai, turėtumėte dar kartą viską gerai apgalvoti. Gali būti, kad vėliau paaiškės, kad pateikiant faktus ar kitus įrodymus paprasčiausiai buvo bandoma jus apgauti.

Ožiaragis 

Nors laikotarpis bus tikrai sėkmingas, tačiau būsite ganėtinai įtarūs. Jei kiltų dvejonių, ar einate tinkamu keliu, nebijokite prašyti draugų ar giminaičių patarimo, nes būtent tai padės jums priimti tinkamus sprendimus. Nors darbų tikrai netrūks, tačiau tikrai galite šiek tiek pasilepinti: raskite laiko užsiimti mėgstama veikla ir nesibaiminkite, kad teks atsitraukti nuo darbų.

Vandenis

Gali tekti priimti ryžtingus sprendimus, nuo kurių priklausys netolima jūsų ateitis. Nors gali atrodyti, kad dar nesate pasirengę imtis vienos ar kitos veiklos, tačiau žvaigždės pataria rizikuoti: jei sprendimų priėmimą ir toliau atidėliosite, galite taip ir nepajudėti iš dabartinio taško. Būkite atviresni naujovėms ir į tai žvelkite kaip į dar vieną galimybę, kuri jūsų gyvenimą gali paversti kur kas geresniu.

Žuvys

Turėsite ne vieną progą sublizgėti vienoje ar kitoje srityje, todėl per daug nesikuklinkite ir parodykite, ką iš tiesų sugebate. Žvaigždės žada, kad šiuo laikotarpiu turėsite itin palankių karjeros galimybių, tad tuomet, jei vis pasvarstydavote apie profesijos keitimą, dabar tam bus tikrai palankus metas. Tikėtina, kad būtent jūs būsite tinkamas kandidatas užimti tokias pareigas, apie kurias daugelis gali tik pasvajoti.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.