Balandžio pinigai: finansinis horoskopas 12-ai Zodiako ženklų

Finansinis horoskopas

Kiekvienam būtų naudinga žinoti, kokia bus jo finansinė padėtis pavasario viduryje, kaip jam elgtis, ko tikėtis.

AVINAS l(03 21–04 20)

Avinas gali atsikvėpti ir nesijaudinti dėl savo materialinės padėties balandžio mėnesį. Jam pavyks užglaistyti skolas, todėl galės džiaugtis. Jeigu jis ketina sudaryti sutartis, tai geriau jų pasirašymą atidėti iki mėnesio pabaigos. Tada bus geriausias tam metas. Jis galės tikėtis gero pelno iš sandorio.

JAUTIS (04 21–05 20)

Jeigu Jautis seniai svajoja apie savo verslą, tai šį mėnesį galima jį pradėti. Svarbiausia, kad būtų aiškus planas, pagal kurį galėtų realizuoti sumanymą. Po poros mėnesių verslas gali pradėti nešti pelną.

DVYNIAI (05 21–06 21)

Finansinė Dvynių padėtis bus stabili. Negalima sakyti, kad pinigai patys kris iš dangaus, bet finansinių problemų nenumatoma. Reikia būti atidesniems naujų kolegų ir partnerių atžvilgiu, nes jie gali pasirodyti esantys ne tokie, kokie dėjosi iš pradžių.

kaip uzdirbti pinigus pagal zodiaka

VĖŽYS (06 22–07 22)

Iš pradžių gali pasirodyti, kad likimas nusprendė išbandyti Vėžio tvirtybę. Jis sužinos kelias naujienas, kurios išmuš jį iš vėžių. Tačiau reikia susiimti ir neleisti smulkmenoms sugadinti nuotaikos.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Liūto finansinė padėtis balandžio mėnesį net šiek tiek pagerės, lyginant su metų pradžia. Svarbiausia gerai atlikti savo darbą ir nedaryti klaidų, kitaip jis praras stambią pinigų sumą.

pinigai svarai doleriai eurai

MERGELĖ (08 24–09 23)

Mergelei neteks kentėti dėl pinigų trūkumo, dėl to ji gali džiaugsis. Jai neprireiks taupyti kiekviename žingsnyje ir visko atsisakyti, bet vis tiek reikia prisiminti, kad švaistyti pinigus beprasmiškiems dalykams bus didžiausia klaida.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Svarstyklėms balandžio mėnesį šypsosis sėkmė. Joms pasitaikys kelios progos užsidirbti. Jos galės imtis naujų projektų, kurie atneš neblogą pelną. Atsiras galimybė surasti naują pajamų šaltinį, kuris padės pagerinti finansinę padėtį.

vyras skaiciuoja pinigus

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Puikus mėnuo svarbioms sutartims sudaryti ir darbiniams susitikimams su partneriais. Derybos klostysis sėkmingai. Skorpionas galės atšvęsti naują palankią sutartį, kuri netrukus duos pajamų.

ŠAULYS (11 23–12 21)

Šaulio laukia daug nenumatytų išlaidų. Todėl jam reikia kruopščiai išanalizuoti savo pajamas bei išlaidas ir pasistengti kurį laiką pataupyti. Nereikia gailėti sau pinigų, bet ir leisti juos neprotingai – nepateisinamas elgesys.

OŽIARAGIS (12 22–01 20)

Ožiaragiui teks išgyventi nemažai sukrėtimų materialinėje srityje. Ir vis dėlto jam nusišypsos sėkmė. Svarbiausia nepraleisti palankaus momento ir pasinaudoti pasitaikiusia galimybe, tada viskas išeis į gera.

VANDENIS (01 21–02 19)

Vandeniui balandį teks leistis į kelionę su reikalais ar komandiruotę, nuo kurios išsisukti nepavyks. Bet užtat jam pasiseks pagerinti savo finansinę padėtį ir neteks nerimauti dėl pinigų.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Žuvims teks daug dirbti, kad pagerintų savo materialinę padėtį. Jų darbštumas padės padaryti karjerą. Galimas paaukštinimas, kurio jos taip laukė, arba jų padėties darbe pagerėjimas.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.