Savaitės horoskopas 12 Zodiako ženklų (04.19-04.25)

Savaitės horoskopas

Avinas

Galite tikėtis materialinės padėties pagerėjimo. Žvaigždės žada finansiškai sėkmingą laikotarpį: galbūt laimėsite loterijoje arba susitarsite dėl atlyginimo padidinimo. Taip pat galite sulaukti pasiūlymų įsidarbinti naujoje darbovietėje, tačiau žvaigždės pataria būti apdairiems ir nesusivilioti pernelyg gerai skambančiais pasiūlymais. Pasistenkite išlaikyti šaltą protą ir kritiškai įvertinti jums pateiktus pasiūlymus.

Jautis

Rasite būdų, kaip išspręsti įsisenėjusias problemas. Nors kurį laiką įvairūs rūpesčiai jums nedavė ramybės, tačiau dabar visa tai galėsite pamiršti. Jūsų veide vis dažniau bus galima išvysti šypseną, ir to priežasčių bus iš tiesų nemažai. Jei vis pasvarstydavote apie galimybę imtis naujos veiklos, dabar to neatidėliokite ir imkitės ryžtingesnių veiksmų.

Dvyniai 

Norėsite susikurti jaukesnius namus, todėl nuolatos suksite galvą, kokių veiksmų vertėtų imtis. Jei atlikti tam tikrus darbus būtų pernelyg sudėtinga, nebijokite prašyti kitų žmonių pagalbos: kartu galėsite nuveikti kur kas daugiau. Žvaigždės pataria daugiau dėmesio skirti kasdienių užduočių atlikimui: tikėtina, kad būsite labai išsiblaškę, todėl privelsite klaidų. Pasistenkite, kad taip nenutiktų, nes klaidų taisymas gali pareikalauti nemažai laiko ir pastangų.

Vėžys 

Jūsų laukia naujos karjeros galimybės, kurios ir gąsdins, ir džiugins. Nors nauja veikla bus labai viliojanti, tačiau dvejosite, ar jums tikrai pavyks susidoroti su jums patikėtomis užduotimis. Turėtumėte labiau pasitikėti savo jėgomis: jei pasistengsite, galite tiesiog kalnus nuversti, taigi, tikrai neverta dėl to nuogąstauti. Šiuo laikotarpiu būsite labai užimti, todėl jūsų šeimos nariai gali skųstis laiko trūkumu. Pasistenkite atrasti „aukso viduriuką“ – nepamirškite, kad poilsis taip pat labai svarbus.

savaites horoskopas

Liūtas 

Tikėtina, kad sulauksite malonios naujienos, kuri sugrąžins gyvenimo džiaugsmą. Nors kurį laiką kasdienybė buvo ganėtinai slegianti, tačiau dabar reikalai pakryps į gerąją pusę, ir džiuginančių dalykų bus gerokai daugiau. Žvaigždės pataria daugiau dėmesio skirti poilsiui ir savo mėgstamai veiklai: nors darbų šiuo laikotarpiu taip pat netrūks, tačiau pirmiausia turėtumėte pasirūpinti savo psichologine sveikata.

Mergelė

Būsite atsipalaidavę ir norėsite pagelbėti kitiems. Turėsite ne vieną galimybę visa tai įgyvendinti, todėl žvaigždės pataria pasinaudoti likimo siunčiamomis galimybėmis. Padėdami kitiems jausitės pilnaverčiai ir reikalingi, tad tuomet, jei kiltų minčių pradėti savanoriauti ar užsiimti kita veikla, negalvokite apie tai, ką pagalvos kiti žmonės, ir eikite pasirinktu keliu. Nepamirškite, kad atlikti geri darbai visuomet grįžta bumerangu!

Svarstyklės 

Jums bus patikėtos svarbios užduotys, kurias atlikti ne bus taip paprasta, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Nenuleiskite rankų: net ir tada, jei atrodys, kad ne viskas klostosi būtent taip, kaip turėtų, anksčiau ar vėliau tikrai pastebėsite progresą. Jei būsite pakankamai atkaklūs, už atliktus darbus labai greitai sulauksite tinkamo apdovanojimo. Šiuo laikotarpiu jums bus sudėtinga rasti laiko mėgstamai veiklai, tačiau dėl to nereikėtų sielotis – jau labai greitai turėsite galimybę atsigriebti už prarastą laiką.

Skorpionas

Nors jūsų kelyje pasitaikys nemažai kliūčių, tačiau tai nesužlugdys jūsų ryžto ir nenuslopins pasitikėjimo savo jėgomis. Įveikę tam tikrus nesklandumus jausitės kur kas stipresni nei bet kada anksčiau, ir tai tikrai džiugins. Jei jausite, kad kasdienybėje jums stinga iššūkių, turėtumėte pagalvoti, ką galėtumėte pakeisti. Galbūt atėjo laikas keisti profesinę sritį ar išbandyti savo jėgas sporte?

savaites horoskopas 12 zodiako zenklu 03 08 03 14

Šaulys

Už jūsų pastangas pagaliau bus atlyginta. Žvaigždės žada, kad šis laikotarpis bus kaip niekad sėkmingas: jums seksis konkursuose ir loterijose, bus nesunku sudaryti teigiamą pirmąjį įspūdį, ir t.t. Jei vis pasvarstydavote apie galimybę pakeisti darbovietę, dabar tam bus iš tiesų palankus metas. Neabejokite savo jėgomis ir ryžtingai judėkite į priekį! Visos jūsų pastangos tikrai atsipirks, todėl belieka tik pasiraitoti rankoves ir imtis tam tikrų veiksmų.

Ožiaragis 

Jūsų laukia nauji iššūkiai, kuriuos įveikę įgysite kur kas didesnį pasitikėjimą savo jėgomis. Nors įvairi nauja veikla gali šiek tiek gąsdinti, tačiau prisitaikyti prie naujovių jums tikrai nebus sunku. Šiuo laikotarpiu galėsite džiaugtis sustiprėjusia intuicija, todėl priimti tinkamus sprendimus bus gerokai paprasčiau. Jei kiltų tam tikrų idėjų, jų įgyvendinimo nereikėtų atidėlioti – vėliau tam gali pristigti ne tik laiko, bet ir jėgų.

Vandenis

Būsite produktyvūs ir kupini energijos, todėl įveikti kasdienes kliūtis galėsite gerokai paprasčiau. Jei vis kildavo minčių savo gyvenime ką nors pakeisti, dabar turėtumėte to neatidėlioti ir imtis atitinkamų veiksmų. Jus džiugins ir artimų žmonių geranoriškumas: jei jums prireiktų pagalbos ar patarimo, drąsiai kreipkitės į artimiausius draugus ar giminaičius, nes jie tikrai neatsisakys jums padėti.

Žuvys

Norėsite viską mesti ir šiek tiek laiko praleisti vienumoje. Neišsigąskite, jei atrodys, kad kasdienybė nebėra tokia džiuginanti, kokia buvo anksčiau: nors dabar įvairių rūpesčių tikrai netrūks, tačiau galite net neabejoti, kad juos įveikę jausitės kur kas stipresni. Pasistenkite į viską žvelgti pozityviai, o po darbo dienos apdovanokite save mėgstama veikla.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.