Gegužės mėnesio horoskopas 12-ai Zodiako ženklų

Gegužės mėnesio horoskopas

2021 m. gegužės mėnuo visiems Zodiako ženklams bus ryškus ir įdomus, kupinas įvairių įvykių ir susitikimų.

Svajojantys apie didžiąją meilę gaus šansą surasti savo antrąją pusę. Šeimose atsiras daugiau santarvės ir supratimo.

Pokyčiai į gerąją pusę palies ir draugiškus santykius. Dauguma Zodiako ženklų išplės savo socialinių kontaktų ratą, susigrąžins senus bičiulius, kuriuos buvo dėl kokių nors priežasčių parradę.

Užtat profesinės karjeros ambicijos pasitrauks į antrąjį planą. Vieni galės mėgautis finansiniu stabilumu, įgytu per sunkų triūsą, kiti supras, kad šeima, draugystė ir meilė yra svarbiau už bet kokius pinigus.

AVINAS (03 21–04 20)

Nepaisant to, kad Aviną visą gegužę persekios nepasitenkinimo jausmas savo darbo rezultatais, profesinėje sferoje jam seksis gerai.

Pavasario pabaiga – idealus metas naujų projektų įgyvendinimui. Nemaža tikimybė pasilypėti aukščiau karjeros laiptais, bet geriau būti atsargiam, nes tai atneš daug rūpesčių ir įsipareigojimų.

Santykiuose su aplinkiniais galimos nedidelės problemos. Su Avinu nutrauks bendravimą kai kurie žmonės, kuriais jis pasitikėjo. Pataisyti situaciją padės kantrybė ir ištvermė. Šeimoje kils ginčai dėl materialių klausimų, tačiau nesutarimus pavyks išspręsti.

Kad išsaugotų pozityvią nuostatą, Avinui reikia kuo daugiau bendrauti su artimais draugais.

JAUTIS (04 21–05 20)

2021 metų gegužės mėnuo Jaučiui bus palankus užbaigti svarbiems finansiniams reikalams. Darbe reikės stengtis būti santūriam. Dalyvavimas beprasmiškuose ginčuose tik pakenks nervų sistemai, bet neatneš pageidaujamo rezultato. Informaciniai kontaktai pasirodys neefektyvūs, klaidinantys ir gerokai nuvils Jautį.

Laisviems ir aktyviems šio Zodiako ženklo atstovams paskutinį pavasario mėnesį seksis meilės reikaluose.. Jie atsidurs priešingos lyties dėmesio centre. Užsimegs aistringas, neįpareigojantis romanas, kurį Jautis įsimins ilgam.

Šeimą sukūrusiam Jaučiui patartina užsiimti santykių su artimaisiais gerinimu. Geriausia tai daryti tada, kai nevyksta barniai ir ginčai, kitaip jis galės dar labiau pabloginti ir taip sudėtingą situaciją.

DVYNIAI (05 21–06 21)

2021 metų gegužės mėnesį Dvyniams gresia patirti nesėkmes darbe. Ir net didelis aktyvumas neduos pageidaujamo rezultato. Nemaža tikimybė nusivilti finansinėje ir tarpininkavimo veikloje. Galimi stambūs piniginiai nuostoliai dėl Dvynių išsiblaškymo.

Pavasario pabaigoje šis ženklas daug laiko praleis važinėdamas ir kelionėse, susipažins su naujais žmonėmis, tarp kurių vienišiams pasitaikys potencialus partneris. O šeimą turintiems Dvyniams dažni važinėjimai nebus geri, jie kels įtampą namuose, todėl geriau iš anksto planuoti romantišką kelionę su antrąja puse.

Gegužės mėnesį Dvyniams rekomenduojama nepiktnaudžiauti saldumynais ir vengti sunkiai virškinamo maisto, kitaip jie neišvengs skrandžio ir žarnyno trakto problemų.

VĖŽYS (06 22–07 22)

2021 metų gegužę šiam Zodiako ženklui reikia iš anksto suplanuoti visus svarbius reikalus ir tiksliai laikytis numatyto plano, kitaip jam nepavyks išvengti finansinių problemų. Vėžiui nepatartina darbe leistis į ginčus su viršininkais ir pyktis su kolegomis, net jeigu susidariusi situacija ir vers jį taip elgtis. Pasekmės gali būti liūdnos, net iki atleidimo iš darbo.

Meilės sferoje šio Zodiako ženklo atstovams neteks nuobodžiauti. Jie atsidurs aktyvaus gyvenimo centre, aplink juos virs, kibirkščiuos aistros ir intrigos. Didelė tikimybė, kad Vėžiui apie savo švelnius jausmus prisipažins asmuo, kurį jis seniai ir gerai pažįsta.

Susituokusio Vėžio šeimoje nepavyks išvengti pavydo, bet būtent jis įneš į santykius įvairovės ir sustiprins jausmus.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Paskutinis pavasario mėnuo atneš Liūtui ir aplinkinių pripažinimą, ir kitų malonių įvykių. Didelė tikimybė, kad jis gaus netikėtą dalykinį pasiūlymą, kuris padės išspręsti finansines problemas, atsiradusias dėl nesaikingų išlaidų.

2021 metų gegužės mėnesį Liūtui teks nusivilti kai kuriais draugais. Jų santykiai atšals. Užtat tie, kurie liks šalia, palaikys Liūtą ir materialiai, ir morališkai.

Vienišiems šio Zodiako ženklo atstovams nerekomenduojama ieškoti artimo žmogaus per pažinčių portalus. Geriau apsidairyti į šalis. Mylintis žmogus yra visai netoli.

Susituokusiems gegužė bus ramybės ir harmonijos šeimoje metas. Liūtas galės mėgautis kiekviena diena, praleista su mylimu žmogumi ir artimaisiais.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Mergelės nuotaika gegužės mėnesį visiškai priklausys nuo jos momentinių troškimų. Ir užgaidų Tai atrodys, kad viskas nuostabu, vadinasi, galima dėl nieko nesijaudinti, tai apims jausmas, kad visas pasaulis nusistatė prieš ją ir neverta tikėtis nieko gero.

Tačiau pasiduoti pesimizmui neverta, priešingai, tokiais momentais būtina sukaupti visas savo jėgas ir pradėti veikti. Darbe, jai teks patirti nedidelių sunkumų, susijusių su kolegų kompetencijos stoka. Jų klaidas teks taisyti Mergelei.

Atostogų planus gali sugriauti namuose atsiradę netikėti rūpesčiai, artimųjų liga ar nemalonus įvykis. Neverta nusiminti, jeigu Mergelė susikoncentruos į kilusių problemų sprendimą, tai greitai bus galima su jomis susidoroti . Ir tada Mergelei galbūt pavyks suorganizuoti atostogas, apie kurias ji taip svajojo.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

2021 metų gegužės mėnesį Svarstyklėms nepatartina bandyti išspręsti visų problemų iš karto. Jėgų tam gali neužtekti. Profesinėje srityje jos sulauks įdomių ir naudingų pasiūlymų, tačiau prieš juos priimant reikėtų atsižvelgti į partnerio nuomonę, kitaip nepavyks išvengti finansinių problemų.

Paskutinį pavasario mėnesį Svarstyklių laukia naujos pažintys ir perspektyvos, kurios privers peržiūrėti dabartinius santykius ir objektyviai juos įvertinti. Kai kas ryšis skyryboms arba nuspręs nutraukti neįpareigojančius ryšius.

Šeimą turintys šio Zodiako ženklo atstovai kentės dėl antrosios pusės nesupratingumo,, tačiau bendros problemos suartins partnerius ir padės užglaistyti aštrius kampus santykiuose.

Gegužės mėnesį Svarstyklės turėtų stengtis daugiau laiko skirti vaikams. Naudinga būtų surengti iškylą į gamtą.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

2021 metų gegužė Skorpionui bus palankus metas naujiems planams ir projektams įgyvendinti. Tiesa, jam teks investuoti į juos, todėl be artimų pagalbos ir paramos jis neišsivers. Didelė tikimybė, kad jo įmonės veikloje kils rimtų problemų dėl kolegų kompetencijos stokos.

Tiems, kurie aktyviai ieško savo antrosios pusės, pavasario pabaiga bus tinkamas metas svajonėms išsipildyti. Priešingos lyties atstovai intensyviai domėsis Skorpionu ir stengsis su juo susipažinti. Deja, kai kurio pažintys jį nuvils. Reikia mokėti atskirti viliones nuo rimtų santykių.

Šeimą turinčiam Skorpionui teks teisintis dėl praeities romanų. Kad smulkūs nesusipratimai neperaugtų į rimtą konfliktą, reikia surengti antrajai pusei romantišką vakarienę. Beje, net paprastas pasivaikščiojimas dviese vakarais po miestą gali smarkiai atgaivinti santykius.

ŠAULYS (11 23–12 21)

2021 metų gegužės mėnesio įvykiai gali visiškai pakeisti Šaulio gyvenimą. Materialinė padėtis stabilizuosis, o tai suteiks galimybių jam įgyvendinti savo sumanymus.

Šį mėnesį Šauliui reikėtų būti atsargesniam dirbant su informacija, kitaip nemalonumų ir susidūrimų su vadovaujančiais asmenimis nepavyks išvengti. Dabar ne laikas įnirtingai ginti savo principų. Kantrybė ir tolerancija – štai kur Šaulio kelias į sėkmę.

Meilės sferoje gegužė padovanos nemažai siurprizų, ypač tiems, kuriems anksčiau nesisekė su partneriais. Šauliui reikia nusiteikti naujoms pažintims ir nuotykiams. Neverta priešintis įvykiams ir stengtis juos pakreipti taip, kaip atrodo, kad turi būti, net jeigu viskas vyksta ne pagal planą. Likimas pats pakuždės, kur riekia ieškoti tikros laimės. 

Permainos į gerą numatytos ir šeimą turintiems šio Zodiako ženklo atstovams. Antroji pusė bus nusiteikusi romantikai ir švelniems jausmams bei meilės prisipažinimams.

OŽIARAGIS (12 22–01 20)

2021 metų gegužės mėnesį Ožiaragiui patartina susimąstyti apie tai, kas jam trukdo vystyti savo verslą ir iškelti sau konkrečius tikslus, kad pagerintų savo materialinę ir socialinę padėtį.

Galimas santykių su vadovais ir kolegomis pablogėjimas dėl finansinių nesutarimų, todėl dabar geriau nesivelti į ginčus.

Gegužė įneš sumaišties į Ožiaragio meilės ryšius. Kils noras nutraukti ilgalaikius santykius, kurie atrodė tvirti. Nereikia skubėti. Likimas parengė Ožiaragiui netikėtą posūkį, todėl jam teks gailėtis, jeigu priims pernelyg skubotą sprendimą.

Susigrąžinti ankstesnius jausmus padės poilsis dviese arba romantiška fotosesija gamtoje.

VANDENIS (01 21–02 19)

2021 metų gegužės mėnesį Vandeniui pranašaujamas didelis pelnas. Tik neverta gautų pinigų išleisti stambiems pirkiniams. Geriau juos investuoti į verslą arba jais papildyti santaupas banke.

Galimi nusivylimai kolegomis arba vadovais dėl per didelio Vandenio įtarumo. Iš tikrųjų niekas net ir neketina jam kenkti. Nepasitikėjimas gali kilti ir draugų atžvilgiu. Nereikia tikėti gandais ir apkalbomis. Jas platina apkalbinėtojai ir intrigantai tik dėl savo klastingumu ir nedorumo.

O meilės sferoje Vandenio laukia ryškūs ir įdomūs įvykiai – brangios dovanos, gražūs gestai, daug malonių siurprizų, kuriuos pateiks mylimas žmogus. 

Susituokęs Vandenis su savo antrąja puse galės surengti nedidelę romantišką išvyką ar paatostogauti kartu, kas įneš naują karštų jausmų gūsį į jų santuoką.

ŽUVYS (02 20–03 20)

2021 metų gegužės mėnesį Žuvys gaus viliojantį dalykinį pasiūlymą, tačiau jį reikės kruopščiai išanalizuoti, kad nepatektų į finansinius spąstus.

Šiam Zodiako ženklui pavasario pabaigoje reikia kaip niekad būti dėmesingam versle bei įvairiuose finansiniuose sandėriuose, pasistengti neimti iniciatyvos į savo rankas.

O meilės srityje, priešingai, reikia kuo daugiau veikti pačioms. Vien žodžiais Žuvys nieko nepasieks, jeigu norės užkariauti savo mylimo žmogaus širdį.

Susituokusioms Žuvims pranašaujamas ramus ir laimingas šeimyninio gyvenimo periodas. Namuose įsiviešpataus santarvė ir supratimas, tačiau su sąlyga, kad Žuvys kartkartėmis nustebins savo antrąją pusę romantiškais siurprizais.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.