Liepos mėnesio horoskopas 12-ai Zodiako ženklų (2021)

Liepos mėnesio horoskopas (2021)

2021 metų liepa gali įnešti į daugumos Zodiako ženklų gyvenimą  radikalių permainų. Bet tik tiems, kurie sugebės parodyti tvirtą būdą ir neieškos protingų pateisinimų savo poelgiams ir emocijoms.

Kad pasiektume tikslą, reikia nieko nebijoti: nei kliūčių, kurių nemažai pasitaikys kelyje, nei artimų ir draugų nepritarimo. 

Mielės srityje taip pat keisis dekoracijos. Tai ypač liečia tuos, kurie gyvena ilgalaikėje santuokoje. Karštos liepos dienos ir poilsio troškimas skatins daugumą beprotiškiems poelgiams. Neverta priešintis aistrai – ji praskaidrins rutiną ir įneš gaivaus oro į mylinčių žmonių santykius.

Vasaros vidurys bus palankus aktyviai veiklai ir fiziniams pratimams, todėl bus galima išbandyti naujas sporto rūšis gryname ore. Tačiau liepos mėnesį reikia stengtis labai atsargiai elgtis su ugnimi ir saugotis traumų.

AVINAS (03 21–04 20) 

Liepos mėnesį Avinas panirs į savo jausmų pasaulį ir nebekreips dėmesio į tą šurmulį, kuris vyks aplink jį. Tačiau tokios nuotaikos niekaip nepaveiks jo bendravimo. Jis neims atsisakinėti susitikimų su draugais ir artimaisiais, tačiau elgsis santūriai ir atrodys išsiblaškęs.

Darbe Avinas taip pat stengsis pabūti vienas, tačiau tai nepakenks jo produktyvumui, veikiau priešingai. Jis sugebės ne tik atlikti visus dienos uždavinius, bet ir užbaigti nuo senesnių laikų užsilikusius darbus.

Šis mėnuo puikiai tiks poilsiui gamtoje. Jeigu nėra galimybės atostogauti, tai bent savaitgalius patartina praleisti dviese arba su šeima ir draugais  kur nors gamtoje.

mergina su skrybele

JAUTIS (04 21–05 20) 

Liepos mėnuo Jaučiui bus gana geras.  Būdamas stropus ir atkaklus iš prigimties, jis sugebės pasiekti didelių laimėjimų darbe.  Vasaros viduryje jam atsivers net tos durys, į kurias jis seniai beldėsi, bet vis negalėdavo patekti vidun. Išsispręs užsisenėjusios problemos, susijusios su vadovais, bus surasti sąlyčio taškai.

Meilės dalykuose Jaučiui patartina atsižvelgti į savo intuiciją. Būtent ji pasakys, kaip jam elgtis neįprastose santykių situacijose. Ir nors iš pradžių vidinio balso patarimai gali nepatikti, tačiau jie prives prie teigiamo rezultato.

Liepos mėnesį Jaučiui reikėtų pakeisti įvaizdį. Ir ne vos pastebimai, o kardinaliai. Išorinės permainos teigiamai paveiks ir jo santykius su priešingos lyties atstovais, ir jo karjerą.

DVYNIAI (05 21–06 21)

Liepos mėnesį Dvyniams patartina griežtai laikytis nusistatyto veiksmų plano. Nuo to priklausys  įvykių asmeniniame ir profesiniame gyvenime eiga.

Darbe numatomi nedideli konfliktai su vadovais ir kolegomis, kas gali smarkiai sugadinti Dvynių nuotaiką.  Jeigu jie sugebės laiku ištaisyti padėtį, nors tam tikrai prireiks nemažai pastangų, tai situacija greitai normalizuosis ir barniai bus pamiršti.

Asmeniniame gyvenime  Dvyniams verta pasiruošti tam tikrų kliūčių įveikimui. Susituokusiems Dvyniams derėtų liautis žaisti su paslaptingumu ir tiesiai pasakyti savo antrajai pusei apie tai, kas jiems nepatinka. 

Vienišiems Dvyniams patartina nedėti per daug vilčių į naujas pažintis, nes jos nebus rimtos.

laiminga mergina papludimyje atostogos

VĖŽYS (06 22–07 22) 

2021-ųjų liepa pateiks Vėžiui daug netikėtumų. Jam teks įsikišti į draugų reikalus, kad padėtų jiems susidoroti su finansinėmis problemomis.

Taip pat kils nemalonumų darbe ir teks aiškintis dėl savo paties neatidumo klaidų Be kolektyvo palaikymo jis neišsivers.

Liepos mėnesį Vėžio laukia kelios šventinės datos, susitikimai su senais draugais. Jis su malonumu dalyvaus įvairiuose vakarėliuose, kur susipažins su įdomiais žmonėmis. 

Vieniši šio Zodiako ženklo atstovai net galės užmegzti meilės romaną su vieno renginio dalyviu.  Galbūt tai taps ilgalaikių santykių pradžia. 

LIŪTAS (07 23–08 23)

Lipos mėnesį Liūtas daug ilsėsis ir bendraus su įvairiais žmonėmis. Jis pats stebėsis dėl to, kiek daug telefoninių skambučių ir kvietimų sulauks.  Apie save primins vienas senas draugas, su kuriuo Liūtas anksčiau ilgą laiką palaikė artimus ryšius. Jis pasiūlys pradėti bendrą verslą. Tačiau jam nepatartina iškart sutikti su ta idėja. Yra pavojus atsidurti finansiniuose spąstuose, todėl reikėtų gerai apsidrausti.

Meilės santykiuose kunkuliuos aistros. Kai kurie šio Zodiako ženklo atstovai sužinos apie slaptą gerbėją, kuris ilgai slėpė savo jausmus, tačiau liepą vis dėl to nuspręs juos atskleisti. Žinoma, kad Liūtui patiks toks prisipažinimas ir gerokai paglostys jo savimeilę, todėl neaišku, ar tas ryšys peraugs į ilgalaikį romaną, ar sukels dvasinę traumą įsimylėjusiam. 

Vasaros viduryje Liūtui padidės saulės smūgio pavojus, todėl jam negalima vartoti jokių alkoholinių gėrimų saulėkaitoje ir karštomis dienomis.

moteris su raudona skrybele

MERGELĖ (08 24–09 23)

2021-ųjų liepos mėnuo bus palankus  Mergelei. Darbe be jos negalės išsiversti nei vadovai, nei kolegos. Vieni kreipsis patarimų, kitiems reikės paguodos ir palaikymo. Mergelei patartina kontroliuoti savo žodžius, kad nepriplepėtų per daug.

Šį mėnesį Mergelė gaus įdomų pasiūlymą iš konkurentų. Neverta iškart jo atsisakyti. Galima pabandyti iš pradžių suderinti abi pareigas.

Mergelės meilės santykiai vystytis pozityvia linkme. Nors gali kilti sunkumų bendraujant su antrąja puse, bet ji lengvai su jais susidoros, jeigu surengs mylimajam žmogui romantišką vakarienę.

O vieniši šio Zodiako ženklo atstovai neturėtų tikėtis didelių permainų. Daugiausia, kas jiems gali tekti – tai lengvas flirtas per atostogas ar darbe.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

2021-ųjų liepą Svarstyklių laukia fatališkas susitikimas, kuris visiškai apvers jų gyvenimą aukštyn kojomis. Žinoma, jeigu jos nepabūgs permainų.

Darbe Svarstyklės pademonstruos visiems, kad yra tikros profesionalės.  Vadovai gali pasiūlyti joms vadovaujantį postą, tačiau kitame mieste. Tokia naujiena gali suglumint ir išmušti iš vėžių Svarstykles. Tik ištikimi draugai padės išsiaiškinti dilemą ir apsispręsti, kaip reikia kurti tolesnį gyvenimą.

Asmeniniuose santykiuose taip pat Svarstyklėms teks susidurti su pasirinkimu. Šeimą turintys šio ženklo atstovai bus priversti plėšytis tarp artimųjų ir darbo.  Tačiau Svarstyklės neištvers tokios didelės emocinės ir fizinės įtampos  ir pagaliau priims reikšmingą sprendimą. Tiesa, joms padės artimas žmogus.

Vienišus šio Zodiako ženklo atstovus liepą likimas pradžiugins reikšmingu įvykiu  – jie sutiks savo tikrąją meilę.

saulelydis prie juros

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Liepos mėnesį Skorpionas daug laiko praleis ne namuose. Jo laukia atostogos, komandiruotės, išvykos į gamtą, į svečius. Darbe galimi nedideli sunkumai, bet jis įveiks juos  greitai ir sėkmingai, juo labiau kad bendradarbiai visada bus pasiruošę ateiti jam į pagalbą.

Dėl savo aukšto profesionalumo ir organizacinių sugebėjimų Skorpionas net sugebės ištaikyti laiko savo asmeniniam verslo planui parengti. Kad jo planuojamas biznis per trumpą laiką duotų pelną, Skorpionui nepatartina į partnerius kviestis savo draugų.

Asmeniniame gyvenime numatomos rimtos permainos. Šeimą turintys Šio Zodiako ženklo atstovai sužinos džiugią naujieną apie šeimos padidėjimą.

Šeimos saitais dar nesusisaisčiusio Skorpiono laukia audringas romanas su tęsiniu.

ŠAULYS (11 23–12 21)

2021-ųjų liepa Šauliui bus vienas puikiausių mėnesių profesine ir finansine prasme.  Jis sugebės pasirašyti pelningą sutartį, kurią rengė ilgą laiką. Be to, jis uždirbs stambią pinigų sumą ir išleis ją savo svajonių pirkiniui. Šaulys vasaros viduryje ryšis žengti vieną labai svarbų žingsnį, kuris pakeis jo gyvenimą į gerąją pusę.

Asmeniniame Šaulio gyvenime ne viskas bus taip sklandu. Nuo šeimyninių rūpesčių ir nesklandumų jam nepavyks išsisukti. Teks nemažai laiko skirti giminių problemoms spręsti. Antroji pusė bus nepatenkinta, kad jai neskiriama pakankamai dėmesio.

Vienišam Šauliui pasitaikys proga susipažinti su įdomia priešingos lyties būtybe, tačiau tie santykiai apsiribos tik vylingu flirtu ir toliau nesivystys.

raudonu geliu laukas

OŽIARAGIS (12 22–01 20)

2021-ųjų liepa suteiks Ožiaragiui daug teigiamų emocijų, ypač asmeniniame gyvenime. Profesinėje srityje galimi nedideli sunkumai, susiję su finansais, tačiau Ožiaragis juos greitai išspręs.

Gali kilti nemalonūs kivirčai su kolegomis. Ožiaragiui patartina nemėginti įrodinėti savo tiesos, kitaip nesutarimai iššauks iki neišsprendžiamo konflikto.

Meilės srityje pasiseks tiems šio Zodiako ženklo atstovams, kurie seniai ieško savo laimės arba  neseniai išgyveno mylimo žmogaus išdavystę. Likimas suteiks jiems šansą sukurti naujus tvirtus santykius.

Šeimą turintis Ožiaragis bus smarkiai užsiėmęs buitiniais rūpesčiai, todėl jam meilė nerūpės. Dėl to gali atšalti sutuoktinių jausmai. Partneris prisimins net pernykštes nuoskaudas. Jam reikės leisti išlieti garą. Ožiaragiui patartina tokiu metu patylėti ir išklausyti be komentarų, sutinkant su viskuo. Tokia taktika išgelbės santykis.

VANDENIS (01 21–02 19)

2021-ųjų liepą Vandenis trokš ramybės ir tylos, todėl nuspręs mesti visus savo reikalus ir vienas traukti prie jūros. Tačiau jo svajonė taip ir liks neįgyvendinta. Darbe  kils daug rūpesčių ir problemų, o ir namuose niekas nesugebės be jo išsiversti.

Šiame etape galimi nedideli finansinio pobūdžio sunkumai, todėl stambiam pirkiniui taupytus pinigus teks išleisti buitinėms reikmėms. Vandeniui nereikėtų dėl to nusiminti – verčiau pagalvoti, kaip iš savo hobio uždirbti papildomų pinigų.

Asmeninis gyvenimas taip pat klostysis ne itin sklandžiai. Antroji pusė išgyvens sunkų periodą darbe, Vandeniui teks padėti spręsti problemas ir palaikyti.

Vienišas Vandenis, dar nesuradęs savo poros, turės vieną šansą sutikti tinkamą asmenį per atostogas.

moteris baseina atostogos

ŽUVYS (02 20–03 20)

2021-ųjų liepa Žuvims nebus lengvas ir paprastas mėnuo. Aplinkybės susiklostys taip, kad šiam Zodiako ženklui teks būti ryžtingam ir aktyviam.

Karjeros perspektyvos pareikalaus dėmesingumo ir energingumo. Be kolegų pagalbos Žuvys neapsieis, todėl joms teks pademonstruoti ir savo organizatoriaus sugebėjimus.  Vadovai bus labai patenkinti Žuvų darbu, nepagailės joms pagyrimų ir premijos.

Žuvys sugebės surasti laiko ir asmeniniam gyvenimui sureguliuoti.  Jų laukia romantiškas periodas.

Šeimą turintys šio Zodiako ženklo atstovai pasistengs surasti galimybę praleisti laisvalaikį dviese.

Vienišų Žuvų laukia daug malonių pažinčių ir pasimatymų, tačiau ilgalaikių santykių joms dar kol kas nepavyks užmegzti.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.