Kurie Zodiako ženklai spalio mėnesį sutiks savo meilę

Spalio mėnesio meilės horoskopas

Spalis – nuostabus, spalvingas ir romantiškas mėnuo. Kai žmonės turi galimybę gėrėtis gamtos grožiu, juos apima pakili nuotaika ir noras imtis žygių. Vienišiems kai kurių Zodiako ženklų atstovams rudens viduryje pasitaikys proga sutikti savo gyvenimo meilę. Kas tie laimingieji?

ŠAULYS (11 23–12 21)

Galimybių pakoreguoti savo asmeninį gyvenimą šio Zodiako ženklo atstovams spalį pasitaikys daug. Šaulys bus kviečiamas į pasimatymus. Priešingos lyties atstovai stengsis nustebinti jį staigmenomis. Jam liks tik išsirinkti vieną, kuris labiausiai imponuoja.

 horoskopai ruduo pora

VANDENIS (01 21–02 19)

Visą spalį Vandenis negalės pasislėpti nuo priešingos lyties dėmesio. Jį persekios gerbėjai. Su Vandeniu bus flirtuojama, jam gausiai rodys dėmesio ženklus. Vandeniui būdinga puiki intuicija, todėl jam pavyks neapsirikti renkantis geriausią kandidatą į partnerius ir priimti teisingą sprendimą.

horoskopai pora miske

ŽUVYS (02 20–03 20)

Šio Zodiako ženklo žmonėms seksis visose sferose. Darbe Žuvys gerai užsirekomenduos, pademonstruos savo talentus ir sugebėjimus. Asmeniniame gyvenime taip pat įvyks malonių permainų. Jos galės ne tik susipažinti su įdomiu asmeniu, bet ir per trumpą laiką sulaukti iš jo pasiūlymo tuoktis. Minėtiems Zodiako ženklams svarbu nepraleisti savo šanso.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.