Į šių Zodiako ženklų gyvenimą netrukus gali sugrįžti prarasta meilė

Į šių Zodiako ženklų gyvenimą netrukus gali sugrįžti prarasta meilė

Nors neseniai jums atrodė, kad išvengėte visų išsiskyrimo sunkumų, netikėtas susitikimas parodys, kaip smarkiai klydote. Buvusi meilė gali atgimti iš pelenų. Iš pradžių ji išmuš iš pusiausvyros, o paskui privers pasirinkti. Šių metų pabaigoje tokioje situacijoje gali atsidurti trys Zodiako ženklai.

AVINAS (03 21–04 20)

Praeitis primins apie save. Šiuo atveju frazė: „Lik sveika, praeitie!“ netiks, nes nuo karmos pabėgti nepavyks.

Buvusi meilė gali vėl susisiekti su jumis. Jis arba ji paprasčiausiai paskambins ir pasakys, kad norėjo pasiteirauti, kaip sekasi. Nuo to vėl prasidės...

Bus didelė susitaikymo tikimybė, kuri padės pagrindą rimtiems santykiams. Sėkmės, jums seniai laikas apsistoti ir daugiau nesiblaškyti!

10 dalyku kuriu vyras neturetu zinoti

DVYNIAI (05 21–06 21)

Dvyniai taip pat patirs likimo ir karmos galybę. Šio Zodiako ženklo atstovai išgyvens sudėtingus įvykius, kurie neleis jiems išvengti susitikimo su praeities šmėklomis.

Tie, kurie ilgą laiką kentėjo dėl vienatvės, sugebės sukurti tvirtus ir stabilius santykius. O tiems, kuriuos jau riša emociniai santykiai su kitu žmogumi, teks daug ką permąstyti. Aukštesnės jėgos privers juos vėl susisieti su žmogumi, kurio nematėte ilgą laiką ir kuriam širdies gilumoje vis dar puoselėjate šiltus jausmus.

grazi pora horoskopai

VĖŽYS (06 22–07 22)

Vėžio gyvenime ne viskas bus sklandu. Jo namai, santykiai ir santuoka patiria įtampą kaip ir karjera. Tačiau ramybė, kantrumas, atkaklumas ir ryžtas padės Vėžiui išspręsti savo emocines problemas.

O dar jam teks susidoroti su savo praeities šmėklomis. Jis ne tik nesugebės pasipriešinti jausmui, kuris užvaldė jo širdį. Jis ieškos galimybių gauti dar vieną stiprių emocijų dozę, kad ir kiek jam tas kainuotų.

Tie šio Zodiako ženklo atstovai, kurie per metus nesugebėjo surasti sau meilės, metų pabaigoje gaus dar vieną galimybę. Svarbu ja pasinaudoti.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.