3 Zodiako ženklai, kurių tyko nemalonumai rudens pabaigoje

Lapkričio mėnesio horoskopas (2021)

Paskutinį rudens mėnesį daug žmonių prisitaiko prie ilgėjančių naktų, sulėtina savo gyvenimo tempą. Ir ima daugiau ilsėtis.

Trims Zodiako ženklams lapkritį nereikėtų prarasti budrumo, nes jų laukia netikėti siurprizai.

Netikėtų sunkumų bus galima išvengti, tinkamai jiems iš anksto nusiteikus.

JAUTIS (04 21–05 20)

Jaučiui reikia būti atidžiam savo savijautai. Jis daug ir atkakliai triūsė, kad pasiektų savo tikslus. Dabar tokios pastangos gali atsiliepti sveikatai. Jeigu jis pasijus negerai, reikia nedelsiant kreiptis į šeimos gydytoją. Jaučiui negalima rudens pabaigoje atsainiai žiūrėti į savo sveikatą ir ignoruoti net menkų negalavimų.

Stiprinti organizmo atsparumą Jaučiui dabar bus geriausia be didelių krūvių. Pasivaikščiojimai gryname ore bus naudingesni už bėgimą ar intensyvias treniruotes. Taip pat jam derėtų labai atsargiai dirbti su elektros prietaisais.

horoskopai liudna mergina

MERGELĖ (08 24–09 23)

Mergelei paskutinį rudens mėnesį reikia vengti neplanuotų išlaidų. Apskritai jai derėtų atsisakyti bet kokių stambių ir spontaniškų pirkinių, nes jai gresiantys nemalonumai bus susiję su finansine sritimi.

Didelės išlaidos, kurių galima išvengti, sukeltų nereikalingą stresą ir nervinius sutrikimus.

Kad apsaugotų savo nervų sistemą, Mergelei reikia stengtis dažniau ramiai pabūti vienumoje ir pamedituoti. Geras poilsio variantas – išvykos į gamtą arba kelionės.

Lapkričio mėnesį Mergelei patartina itin atidžiai vairuoti automobilį, niekada neskubėti ir visada „duoti kvailiui kelią“.

horoskopai meskiukas ziuri pro langa

OŽIARAGIS (12 22–01 20)

Būti atidžiam, santūriam ir dėmesingam rudens pabaigoje Ožiaragiui patartina bendraujant su visais žmonėmis, o labiausiai su savo antrąja puse. Reikės visais būdais sąmoningai vengti konfliktų ir santykių aiškinimosi. Ožiaragis turi iš anksto nusiteikti kompromisams, kad išvengtų neigiamų reakcijų iš savo oponentų.

Bet kokios konfliktinės situacijos gali nulemti santykių nutrūkimą. Po to susitaikyti jau bus neįmanoma. Labai atsargiai ir atidžiai reikia elgtis darbe. Griežta savo emocijų kontrolė – vienintelė galimybė išvengti didelių problemų profesinėje srityje.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.