3 Zodiako ženklai, kuriuos šią žiemą pervers Amūro strėlės

Meilės horoskopas

Trims Zodiako ženklams astrologai pranašauja naują stiprią meilę. Būkite pasiruošę!

DVYNIAI (05 21–06 21)

Dvyniai jau ne kartą savo gyvenime įsitikino, kad jų išrinktasis visai neatitinka pageidaujamų kriterijų. Jie gyveno pasimetę ir stengėsi suprasti, kodėl jiems taip nesiseka sukurti tokių santykių, apie kokius svajojo.

Ir tik gerai pažinę savo vidinį pasaulį, jie suvoks savo klaidą ir nutrauks ankstesnius santykius. Likimas neleis jiems likti vieniems, nes visiškai sujauks jų gyvenimą.

Šią žiemą Dvyniai sutiks žmogų, su kuriuo užmegs ilgalaikius meilės ryšius. Tai ir bus tikra antroji pusė, kurios jie ieškojo visą gyvenimą. Pagaliau jie nusimetė sunkią netinkamų santykių naštą, kuri trukdė jiems vystytis ir realizuoti save.

Netikėtai sutiktas dvasiškai artimas žmogus padės suvokti, koks puikus dalykas gali būti lygiavertis bendravimas. Ir tada Dvyniai supras bei patikės, kad tai yra tikroji meilė, nuostabiausia likimo dovaną, kokią tik galima gauti.

pora ziema

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Skorpionas jaučiasi laimingas, kai viskas pasaulyje klostosi pagal jo numatytą planą. Bet jeigu kažkas vyksta ne taip, tai jis niekada nenusileis net meilės santykiuose, nors buvo pasirengęs gyventi su tuo asmeniu iki savo dienų pabaigos.

Šią žiemą jis sutiks žmogų, kurį galės laikyti savo antrąja puse. Skorpionas visai nebus pasiruošęs tokiam likimo posūkiui, nepaisant to, kad nauja meilė garsiai belsis į duris.

Aplinkybės susiklostys taip, kad šis Zodiako ženklas taps pagrindiniu personažu romantiškoje pasakoje, kuriai numatyta laiminga pabaiga. Nors kokia ten pabaiga? Juk tai bus naujų santykių ir gyvenimo etapo dviese pradžia.

isimylejeliu porele ziema

ŽUVYS (02 20–03 20)

Žuvys taip ilgai kentėjo nuo vienatvės, kad žiemos pradžioje negalės patikėti savo laime. Iš meilės jos ims plaukioti harmonijos ir laimės vandenyne.

Likimas jas suves su tuo vieninteliu žmogumi, kurį sutikti jos troško visą gyvenimą.

Kai įvyks ilgai lauktas susitikimas, Žuvims prasidės meilės šventės ir aistrų šokio periodas. Amūras gerai pasistengs ir šį kartą tikrai neprašaus pro šalį. Jo strėlės padarys laimingus du daug kentėjusius asmenis. Jie galės džiaugtis kiekvienu momentu ir nebegaišti laiko nusivylimams bei liūdesiui.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.