4 Zodiako ženklai, kurių asmeninis gyvenimas susitvarkys šių metų pabaigoje

Gruodžio mėnesio horoskopas

Vieniems labiau sekasi darbe, kitiems – meilės srityje. Keturių Zodiako ženklų, kurie buvo nepatenkinti savo asmeniniu gyvenimu, padėtis dar šiemet smarkiai pasikeis.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Kad pasijustų visiškai laimingas, Vėžiui reikia žmogaus su identiška pasaulėžiūra. Sutikęs tokį, iš pradžių jis galės jo net neatpažinti, bet vėliau romantiškas partneris jam taps ištikimu sąjungininku ir bendraminčiu.

Metų pabaigoje užsimezgęs ryšys bus ilgalaikis. Kitaip ir būti negali, nes Vėžys jau seniai yra subrendęs ir pasiruošęs rimtiems santykiams.

isimylejusi pora ant sniego

MERGELĖ (08 24–09 23)

2021-ųjų pabaiga pateiks Mergelei daug staigmenų. Jos asmeninis gyvenimas susireguliuos, išsipildys jos slapčiausias troškimas. Jeigu ji sugebės atsiverti naujam draugui ir mėgautis švelniais jausmais, tai jųdviejų ryšys žada suteikti nepaprastą palaimą.

Kai tarp partnerių įsivyraus visiškas supratimas ir pasitikėjimas, jie sumanys sutvirtinti savo ryšį teisėta santuoka, kuri žada būti tvirta ir stabili.

horoskopai pora kavineje

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Skorpionas iki šių metų pabaigos gali pasijusti visiškai laimingas. Pagaliau jam pasitaikys proga sutikti sau lygiavertį partnerį. Ir tik abipusė pagarba garantuos, kad jų sąjunga bus tvirta.

Skorpiono gyvenime bus netikėtų įvykių, per kuriuos įvyks lemtingas susitikimas. Naujas romanas sutrikdys Skorpiono vienatvę ir padovanos malonių kasdienybės paįvairinimų. Jeigu du žmonės nuoširdžiai pamils vienas kitą, tai optimistinės nuotaikos jiems bus garantuotos.

isimylejeliu porele ziema

OŽIARAGIS (12 22–01 20)

Likimas jam numato metų pabaigoje užmegzti naują romantišką pažintį. Naujas pažįstamas taps atsakingu sąjungininku, kuris padės racionaliai išspręsti kelias problemas.

Įsimylėjimo stadijoje partneriai išgyvens nepaprastai stiprius jausmus, kurie paskatins galvoti apie bendrą ateitį. Didelė tikimybė, kad jiedu nuspręs kurti šeimą ir susituokti.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.