Stebuklų metas – toks bus gruodis trims Zodiako ženklams

Gruodžio mėnesio horoskopas (2021)

Paskutinis metų mėnuo – švenčių ir jų laukimo etapas, kai norisi tikėti kalėdiniais stebuklais.

3 Zodiako ženklai turės gruodžio mėnesį daugiausia progų džiaugtis, tik svarbiausia bus jų nepražiopsoti. Kas tie laimingieji?

DVYNIAI (05 21–06 21)

Gruodžio mėnesį Dvyniai ims sparčiu tempu didinti savo profesinį meistriškumą. Pradiniame etape jiems kils daug problemų, bet kai tik jie išsiaiškins savo pagrindinius tikslus ir ims sistemingai jų siekti, netrukus išryškės geri rezultatai.

Už savo atkaklumą ir triūsą Dvyniai bus apdovanoti vertingomis dovanomis. Bet didžiausias atpildas už viską jiems bus romantiškos valandos, praleistos kartu su mylimu žmogumi. Šių susitikimų metu vyks tikri stebuklai.

Gruodžio mėnesį Dvyniai gaus viliojantį pasiūlymą, kurio tikrai neverta atsisakyti, nes nuo tos dienos prasidės geros permainos jų gyvenime.

horoskopai mergina su zirgu

LIŪTAS (07 23–08 23)

Stebuklų laukimas taip užvaldys Liūtą, kad jis net gali pasiduoti avantiūrai ir leistis į abejotiną meilės pasimatymą.

Svarbu nepamesti galvos dėl užplūdusių jausmų ir niekam neišpasakoti savo nuotykių paslapties. Naujos idėjos, kurios apims Liūtą, tiesiog veršis lauk. Ir nereikia stebėtis, kad Liūtas užsimanys kardinalių pokyčių gyvenime.

Tačiau ne visi troškimai išsipildo realybėje. Liūtui derėtų šiek tiek aprimti, juk ir taip stebuklų metas jo neapleidžia. Geriausias būdas nusiraminti ir nukreipti energiją racionalia vaga – mėgstamas darbas ir džiuginantys savo triūso rezultatai.

moteris ziema 2

ŽUVYS (02 20–03 20)

Žuvų kūrybiniai įkvėpimai padės įsitikinti draugams ir kolegoms, kad šviežios idėjos daro didesnį efektą, nei galima buvo manyti.

Žuvims svarbu stengtis išlikti savimi ir priimti dangaus dovanas su derama pagarba. Joms reikės priprasti, kad ir jų gyvenime gali vykti stebuklai. Kad ir kaip į jas žiūrėtų aplinkiniai, visada reikia ginti savo nuomonę.

Jeigu ji yra teisinga, tai ir neverta taikytis prie kitų ir stengtis patenkinti jų lūkesčių. Tada stebuklingų momentų pasitaikys dar dažniau.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.