3 Zodiako ženklai, kuriems pranašaujamos teigiamos permainos

Gruodžio mėnesio horoskopas (2021)

Senų metų pabaigą ir Naujųjų pradžią astrologai laiko labai reikšmingu, energetiškai prisodrintu periodu, kuris atneša įvairių pokyčių.

Kai kurie Zodiako ženklai sugebės tinkamai pasinaudoti šiuo nepaprastu periodu.

DVYNIAI (05 21–06 21)

Aplinkybės susiklostys taip, kad Dvyniams teks dirbti daug protinio darbo. Galima sakyti, kad tai bus tikras smegenų šturmas, nes teks spręsti įdomius galvosūkius bei uždavinius ir priimti nestandartinius sprendimus.

Nenumatytos aplinkybės suteiks galimybę įgyti naujų žinių, kurias bus galima ateityje pritaikyti praktinėje veikloje.

Dvynius apims įkvėpimas ir entuziazmas imtis naujų dalykų, todėl jiems bus verta išbandyti savo jėgas ne tik savo profesinėje srityje, bet ir kitose sferose.

Ir asmeniniame gyvenime, ir darbe juos lydės sėkmė. Pasitaikys palankus šansas susirasti naują darbą, gauti papildomų pajamų ir ilgam laikui už 

sitikrinti sau gerą materialinę padėtį.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Vėžiui teks pademonstruoti atsakingumą ir atkaklumą. Tačiau naujos aplinkybės neturi jo išgąsdinti, nes jis sugebės parodyti savo kompetenciją ir sumanumą.

Apėmęs įkvėpimas ir entuziazmas skatins Vėžį ryžtingai kopti karjeros laiptais aukštyn. Jį lydės sėkmė, todėl negalima bus delsti siekiant užsibrėžtų tikslų.

Vėžys bus nusiteikęs uždirbti didelę pinigų sumą. Rimtų kliūčių jam gali sukelti jo paties emocinė būsena. Nerimas, abejonės ir baimė turi turėti realų pagrindą, o ne būti sukelti negatyvių minčių.

Vėžiui negalima būti šykščiam ir godžiam, priešingu atveju sėkmė nuo jo nusigręš.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Gruodžio mėnuo ir sausio pradžia Mergelei bus reikšmingas ir įsimenantis periodas. Malonios naujienos keis ir papildys viena kitą. Kai kurie pokyčiai įvyks ir meilės srityje.

Vieniši šio Zodiako ženklo atstovai turėtų intensyviai ieškoti sau antrosios pusės, o susituokusiems reikėtų stengtis kuo daugiau laiko leisti kartu su savo partneriu, kad taptų dvasiškai artimesni, nes šis metas tam labai palankus.

Kol Mergelė mėgausis meilės idile, darbe gali kilti problemų. Pasipiktinimas nebus geriausias būdas pakeisti situaciją. Reikės spręsti netikėtai iškilusius uždavinius ir įveikti kliūtis, taisyti klaidas.

Nuo sėkmingo užduočių sprendimo priklausys galimybė pakilti aukščiau karjeros laiptais. Jeigu vadovai įvertins visas Mergelės pastangas, tai atsiras šansas netrukus užimti aukštesnį postą.

Šiam Zodiako ženklui reikia tik nesnausti ir nesulėtinti tempo, kad galėtų džiaugtis teigiamais gyvenimo pokyčiais.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.