Ką jau dabar vertėtų žinoti apie būsimuosius Tigro metus?

Tigro metai (2022)

2022-ieji bus Juodojo vandeninio tigro metai, kurie pakeis 2021-aisiais viešpatavusį Baltąjį, metalinį jautį. Pagal kitas Rytų kalendoriaus versijas, šis Tigras dar vadinamas mėlynuoju arba žydruoju.

2021-ųjų metų simbolis buvo Jautis – mistinis šeimos ir namų globėjas. Tuo galima paaiškinti, kodėl Covid-19 pandemija visus metus vertė žmoniją mažiau bendrauti su svetimais, lankytis viešuose susibūrimuose, daugiau laiko leisti namuose su savo šeima ir net dirbti nuotoliniu būdu.

Pagrindiniai Tigro bruožai – drąsa, nepriklausomybė, ambicijos ir ryžtingumas. Jam būdingas veržlumas, jis nebus linkęs sėdėti namuose.

2022 juodojo tigro metai

Laimei, plėšrūno Tigro agresyvumą turėtų numaldyti 2022-ųjų metų stichija– Vanduo. Ji suteiks metų valdovui išminties ir sumanumo, todėl mes galime tikėtis, kad išvengsime karo, intervencijos, plėšimų ir smurto. Tiesa, pavojaus grėsmė išliks visą laiką, todėl teks būti budriems ir atsargiems.

Iš visų Tigro variantų vandeninis yra pats ramiausias ir tyliausias. Jis nelabai mėgsta įdėmų dėmesį savo asmeniui, bet ir nebijo jo. Vanduo – bendravimo ir komunikacijos stichija. Ji sumažina agresyvumą, tačiau gyvybiškai svarbiose situacijose Tigras būtinai parodys savo stipriuosius bruožus – ryžtingumą ir tvirtumą.

Nepaisant jo jėgos ir galybės, Tigro negalima pavadinti piktu gyvūnu, tačiau jis yra stiprus ir pavojingas. Nereikia pamiršti, kad Tigras yra plėšrūnas iš prigimties ir minta už save silpnesniais ir lėtesniais faunos atstovais. Todėl silpniems, bevaliams ir lepūnams jo metais bus nelengva.

Tigras žadins žmonėse optimizmą ir entuziazmą, mokys nesinervinti dėl krizių, o imtis efektyvių ir aktyvių veiksmų sunkumams įveikti.

juodojo tigro metai 2022

Po gana santūraus Jaučio valdymo veržlaus ir revoliucingo Tigro metais įvyks daug permainų. Daug kur pasaulyje į valdžią ateis šviežios jėgos, naujos kartos žmonės, pasikeis seni gyvenimo stereotipai ir net kai kurios vertybės. Tigro metais jau ne grožis gelbės pasaulį, o meilė ir teisingumo siekis.

Politinėje, finansinėje ir ekonominėje srityse 2022-ieji gali būti tikri lūžio metai, o šeimos ir namų sferoje jie žada būti sėkmingi, ramūs ir laimingi. Juk Tigras sugeba visą gyvenimą saugoti ištikimybę savo partneriui.

Tigras mėgsta pinigus ir moko jų užsidirbti. Jo metai atvers aktyviems, ryžtingiems ir įžvalgiems asmenims grandiozines finansines perspektyvas.

Juodasis Tigras laikomas revoliucionierių simboliu. Jis palankus stereotipus laužantiems žmonėms, efektyviai sprendžiantiems problemas netradiciniais metodais, ryžtingai kuriantiems verslą ir darantiems karjerą, žmonėms, kurie nebijo rizikuoti.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.