Sausio mėnesio horoskopas 12-ai Zodiako ženklų (2022)

Sausio mėnesio horoskopas

2022-ųjų metų sausio mėnesį daugumos Zodiako ženklų dėmesys bus nukreiptas į profesinę sritį. Iniciatyva, aktyvus dalyvavimas visuose darbo procesuose ir komunikabilumas padės daryti karjerą.

Šis mėnuo nebus labai geras naujiems santykiams pradėti, bet užtat labai palankus ryšiui su antrąja puse stiprinti.

AVINAS (03 21–04 20)

2022-ųjų pradžia atvers Avinui puikias galimybes tvarkai asmeniniame gyvenime ir finansuose įvesti. Tačiau naujus romantiškus santykius derėtų užmegzti tik antroje sausio pusėje.

Susidarys palankios sąlygos karjerai. Patartina nebijoti prisiimti atsakomybės ir sudėtingų uždavinių sprendimo. Būtina nugalėti norą patinginiauti ir neprotingai švaistyti pinigus. Avinas turi stengtis nepamiršti savo įsipareigojimų ir būti taupesniam.

Sausio mėnesį Avinas bus linkęs į prisiminimus, galimas susitikimas su partneriu iš praeities. Tačiau jam patartina nepasiduoti užplūdusiems jausmams ir verčiau stiprinti dabartinius santykius, daugiau bendrauti su savo šeima.

Sveikata Avinui neteks skųstis, bet reikia būti atsargiam su riebiais produktais, kad nepriaugtų per daug svorio. Patartina kasdien daryti lengvą mankštelę, kad išsaugotų kūno formas.

JAUTIS (04 21–05 20)

Sausio mėnuo Jaučiui bus palankus santykiams su antrąja puse gerinti ir materialinėms vertybėms kaupti. Jam seksis vieši pasirodymai, derybos, prezentacijos. Jaučio darbai gali būti labai produktyvūs ir vaisingi, su sąlyga, kad jis nesiblaškys į šalis ir nešvaistys savo energijos smulkmenoms.

Jam patartina įvesti tvarką savo namuose, sureguliuoti asmeninius kontaktus, kritiškai išanalizuoti praeitų mėnesių pasiekimus ir nesėkmes.

Asmeniniame gyvenime neverta pasiduoti netikėtoms pagundoms, leistis į intrigas ir trumpalaikius romanus, nes taip tik prisidarys bėdos. Sausis bus palankus santykiams su partneriu stiprinti. Jautis turėtų demonstruoti savo meilę brangiausiam žmogui visais įmanomais būdais.

Sveikata Jaučiui didelių problemų nesukels, tačiau jam reikia stengtis tvarkingai maitintis ir gerti daug vandens.

DVYNIAI (05 21–06 21)

Sausio mėnesį Dvyniams reikia susikoncentruoti į savo pagrindinių įsipareigojimų vykdymą, nukreipti energiją į tai, kas tikrai svarbu. Pagerėjęs sugebėjimas tiksliai ir aiškiai išreikšti savo mintis skatins profesinį vystymąsi ir padės daryti karjerą. Naujos žinios, kurias gaus per mokymąsi ir savišvietą, labai pravers ateityje.

Patartina įvesti tvarką savo asmeniniame gyvenime ir santykiuose. Čia būtina sumažinti savo aktyvumą ir būti atsargiam bendraujant su menkai pažįstamais žmonėmis, geriau vengti naujų pažinčių ir stiprinti jau esamus santykius.

Sausio mėnesį Dvyniams gresia nervinis pervargimas, kuris gali sukelti depresiją. Svarbu išlaikyti darbo ir poilsio pusiausvyrą. Kad išvengtų depresinių nuotaikų, Dvyniams patartina susirasti naują laisvalaikio užsiėmimą.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Sausio mėnuo Vėžiui bus padidėjusio entuziazmo, siekių bei troškimų metas, tačiau kartu sustiprės ir jo dirglumas bei polinkis konfliktuoti su visais. Vėžiui patartina kruopščiai padirbėti su savimi ir stengtis susivaldyti.

Rekomenduojama atsisakyti stambių pirkinių, ilgų, tolimų kelionių, svarbių dokumentų pasirašymo, nes tam bus negeras laikas. Profesinėje veikloje bus reikalingas atsargumas ir apdairumas. Švaistymą ir aplaidumą derėtų pakeisti kuklumu ir kruopštumu. Prieš priimant sprendimą reikės gerai įvertinti situaciją. Spontaniški poelgiai turės blogų pasekmių.

Vėžio emocinė būsena sausio mėnesį bus nestabili. Jo nenoras nusileisti paaštrėjusiose asmeninių santykių situacijose sukels ilgalaikius konfliktus.

Laisvam Vėžiui bus sunku atsispirti viliojančioms pagundoms ir romantiškoms avantiūroms, deja, dėl to jam teks patirti nusivylimų.

Sausio mėnesį Vėžiui patartina rūpintis savo psichine sveikata. Kad visai neužvaldytų blogos nuotaikos ir nusiminimas, reikia padidinti fizinį krūvį ir atsisakyti žalingų įpročių.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Sausio mėnesį palankiai susiklosčiusios aplinkybės padės Liūtui sėkmingai išspręsti savo problemas. Savo darbe jis pasieks pageidaujamų rezultatų ir naudos be ypatingų pastangų. Konfliktų su kolegomis ir vadovybe jam pavyks išvengti, todėl darbas bus jaukus ir produktyvus.

Asmeniniuose santykiuose Liūtui būtina teisingai nustatyti prioritetus. Atviras pokalbis su partneriu padės nustatyti tolesnę santykių kryptį arba suprasti, kad jie jau išsisėmė.

Vienišo Liūto dėmesys bus sukoncentruotas į profesinę sferą, meilės reikalai bus nustumti į antrąjį planą.

Sausio mėnesį gali priminti apie save lėtinės ligos ir sutrikti miegas dėl nervinės įtampos. Judėjimas ir lengvas fizinis krūvis išeis tik į naudą.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Atėjo laikas Mergelei mokytis gyventi savo gyvenimą ir nepaisyti kitų. Sausio mėnesį jai derėtų peržiūrėti savo prioritetus, vertybes ir bendravimo ratą. Svarbu gerai pažinoti žmones, su kuriais sąveikauja kasdien. Tai padės jai suprasti, ar jie gerina jos gyvenimo kokybę, ar blogina.

Naudinga atsisakyti daiktų, įsipareigojimų ir pažinčių, kurios blogai veikia jos dvasinę būseną. Ir sukelia nerimą.

2022-ųjų metų pradžia nebus geras laikas naujiems santykiams pradėti. Jei mėnesio pabaigoje joms pavyks susipažinti su simpatišku asmeniu, tai prasidės aistringas, kupinas ryškių emocijų romanas. Deja, tie santykiai neturės ateities, todėl neverta pamesti galvos ir tapti klastingo asmens auka.

Pašėlęs darbo ritmas gali privesti Mergelę prie perdegimo. Svarbu pasirūpinti visaverčiu poilsiu ir laiku kreiptis į gydytoją, pajutus pirmuosius negalavimus.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Sausis bus puikus mėnuo Svarstyklių profesinei karjerai. Tačiau joms reikia būti atsargioms, kad išvengtų perdegimo, būtina protingai derinti darbą siu poilsiu. Per didelis entuziazmas darbe, neįprastas krūvis ir uolumas nebus naudingi sveikatai.

Svarstyklėms patartina stengtis neleisti emocijoms valdyti gyvenimo. Sprendimus reikia priimti vadovaujantis logika, o ne jausmais ir spontaniškomis užgaidomis.

Emocingosios Svarstyklės kels didelius reikalavimus savo partneriui, todėl pirmasis 2022-ųjų metų mėnuo bus santykių tvirtumo išbandymo metas. Reikėtų stengtis nepriekaištauti be reikalo, nekelti balso ir neprikalbėti tokių dalykų, dėl kurių vėliau tektų gailėtis.

Svarstyklėms derėtų sausio mėnesį skirti daugiau dėmesio šeimai ir kartu praleisti laisvalaikį.

Laisviems šio Zodiako ženklo atstovams neverta tikėtis stiprių aistrų, nes žiemos vidurys bus nepalankus naujiems santykiams ir pažintims.

Sausio mėnesį gali paaitrėti senos lėtinės ligos, todėl laiku pritaikytos profilaktikos priemonės tikrai bus į naudą.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Sausio mėnesį Skorpionui kils nestandartinių idėjų, kurias apsimokės įgyvendinti. Taip pat jis sulauks originalių pasiūlymų. Jam tai bus aktyvios veiklos mėnuo. Jis galės demonstruoti savo sumanumą, o tai nulems jam profesinę sėkmę. Jam svarbu bus dirbti kuo sąžiningiau ir tvarkingiau.

Nors noras pagudrauti bus stiprus, bet melas ir apgaulė darbe gali turėti skaudžių pasekmių. Disciplina, kantrybė ir susikoncentravimas padės pasiekti maksimalių rezultatų.

Neseniai partnerį susiradę šio Zodiako ženklo atstovai išgyvens santykių krizę, po kurios jų ryšys gali arba nutrūkti, arba sutvirtėti.

Laisvam Skorpionui likimas žiemos viduryje gali padovanoti netikėtą meilės romaną arba sugrąžinti buvusįjį partnerį. Susituokę šio Zodiako ženklo atstovai bus užsiėmę buitinėmis problemomis.

Saikingas fizinis krūvis ir aktyvus poilsis padės sustiprinti imuninę sistemą ir išvengti peršalimo ligų.

ŠAULYS (11 23–12 21)

2022-ųjų metų pradžia Šauliui bus nepaprastai produktyvi. Jam kils daug įdomių idėjų, kurios gali sudominti įtakingus asmenis. Šaulio aktyvumas, tikslingumas ir atkaklumas padės jam pasiekti didelių profesinių laimėjimų.

Sausio mėnesį nepatartina vienu metu prisiimti per daug darbų,. Geriau susikoncentruoti į vieną svarbiausią tikslą ir įgyvendinti jį iki galo.

Žiemos viduryje Šaulys spindės ypatingu žavesiu, kuris kaip magnetas trauks prie jo naujus gerbėjus. Kai kurie iš jų bus neabejingi Šauliui. Iniciatyvumas asmeniniuose santykiuose padės sudominti tą žmogų, kuriam Šaulys simpatizuoja. Tačiau vestuvių kelti šį mėnesį nepatartina.

Sausio mėnesį Šauliui būtina atkreipti dėmesį į savo širdies ir kraujagyslių sistemos būklę Reikėtų vengti per didelių fizinių ir psichinių krūvių. Padidės traumų pavojus, todėl reikia būti atsargiam.

OŽIARAGIS (12 22–01 20)

Pirmąjį 2022-ųjų metų mėnesį Ožiaragis bus nusiteikęs pozityviai. Jam patartina stengtis ir kitus užkrėsti savo optimizmu. Dosnumas ir kilnumas padės jam pačiam sustiprinti savo vertės pojūtį.

Aktyvumas, fizinis krūvis ir kruopštus darbas taps vidinių resursų šaltiniu. Sausis bus palankus dvasiniam vystymuisi, savišvietai. Sustiprės Ožiaragio pasitikėjimas savimi. Puikią savijautą nulems ir mėgstami laisvalaikio užsiėmimai. Tik nereikėtų pataikauti savo silpnybėms – saldumynų ir svaigalų pomėgiui.

Sausio mėnesį Ožiaragis trokš gyvenimo permainų. Jis gali ryžtis kardinaliai pakeisti savo išvaizdą, šukuoseną ir aprangos stilių. Tai padės pritraukti naujus gerbėjus, tačiau meilės avantiūros, kurias patirs šio žiemos viduryje, bus trumpalaikės. O susituokusiam Ožiaragiui sausis bus palankus mėnuo santykiams su antrąja puse stiprinti.

Visavertis miegas ir ilgi pasivaikščiojimai padės išvengti peršalimo ligų ir nervinio išsekimo. Netinkamas laikas laikytis griežtų dietų ir alinti save varginančiomis treniruotėmis. Verčiau sureguliuoti mitybą ir rinktis sveikus maisto produktus.

VANDENIS (01 21–02 19)

Sausio mėnesį Vandenis bus linkęs labiau susikoncentruoti į savo vidinį pasaulį, norės geriau pažinti save ir vystytis. Jam žiemos vidurys bus laimingas metas, kai galės atskleisti savo talentus, įgyti naujos patirties ir įgūdžių, reikalingų savirealizacijai. Jo prigimtinis smalsumas padės plėsti akirati ir kaupti žinias apie jį supantį pasaulį. Sukauptą patirtį ir išmintį jis sugebės netrukus efektyviai panaudoti.

Asmeniniame gyvenime Vandenis sugebės pademonstruoti savo geriausias savybes ir charakterio bruožus. Jo subtilus skonis, nepaprasta charizmas žadins aplinkinių simpatijas. Tačiau neverta iškart pasakoti pašaliniams apie savo naujus santykius, verčiau reikėtų pasistengti geriau pažinti savo išrinktąjį, kad išvengtų nusivylimų.

Nuolatinis nuovargis gali pakirsti Vandenio imuninę sistemą. Kad išvengtų peršalimo ligų, būtina kokybiškai ilsėtis ir dažniau išeiti pasivaikščioti gryname ore.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Pirmąjį 2022-ųjų mėnesį Žuvims kils daug gerų naujų sumanymų. Jos suras būdų, kaip daugumą jų realizuoti. Aktyviai bendradarbiaudamos su kolegomis ir partneriais, jos galės įgyvendinti rimtą projektą ar sudaryti kelias pelningas sutartis, surengti sėkmingas reklamines prezentacijas.

Žuvys sulauks palaikymo ir pagalbos iš bendradarbių, jeigu demonstruos savo geranoriškumą, darbštumą ir atsakomybės jausmą. Joms derėtų nepraleisti progų parodyti savo kompetenciją, tik reikėtų neapgalvotų, impulsyvių poelgių, atidžiau išklausyti kitus ir nebijoti leistis į kompromisus. Sausio mėnesį jos turės galimybę pagerinti savo finansinę padėtį.

Naujos pažintys neperaugs į tvirtus ilgalaikius santykius. Verčiau reikėtų susikoncentruoti į esamų ryšių su brangiais žmonėmis stiprinimą. Susituokusios Žuvys sugebės iš naujo įžiebti buvusią aistrą, jeigu sąmoningai stengsis daugiau dėmesio skirti savo antrajai pusei, rengti smagias savaitgalio iškylas ir romantiškus vakarus namuose.

Sausio mėnesį Žuvys bus kupinos energijos ir gyvybinių jėgų. Sveikatos problemų pavyks išvengti, jeigu jos stengsis sveikai maitintis ir netingės reguliariai pasimankštinti.

alfa logotipas

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.