5 Zodiako ženklai, kuriems vasaris bus sėkmingas

Vasario mėnesio horoskopas

Nuo vasario 1 dienos pagal Rytų kalendorių prasideda naujieji metai. Vandeninis tigras tampa metų valdovu ir pradeda diktuoti savo sąlygas. Kai kurie Zodiako ženklai vasario mėnesį taps Tigro favoritais ir pajus, kad jiems pradėjo sektis.

AVINAS (03 21–04 20)

Vasario mėnesį Avinui prasideda sėkmės periodas. Vieniems šio Zodiako ženklo atstovams pavyks daryti karjerą, kitiems seksis versle.

Priklausomai nuo kvalifikacijos gerėjimo ir pasiekimų profesinėje srityje, padidės ir Avino pajamos. Silpnesniems pasitaikys papildomas uždarbis. Šio Zodiako ženklo atstovų finansinė padėtis bus stabili, dalį pajamų jie galės sumaniai investuoti.

moteris ziema horoskopai

JAUTIS (04 21–05 20)

Vasaris Jaučiui bus palankus metas. Karjeros augimo ir materialinės padėties gerėjimo pagrindą sudarys kvalifikacijos tobulinimas, įgytos naujos profesinės žinios ir įgūdžiai.

Tuo Jaučiui reikia pasirūpinti jau dabar, kitaip jis pražiopsos puikias galimybės. Verta įvesti tvarką darbo vietoje, išspręsti visus senus konfliktus ir susitaikyti su kolegomis, su kuriais bendraujant buvo jaučiama trintis.

Kultūringas Jaučio elgesys ir sugebėjimas valdyti savo emocijas nulems jo finansinę padėtį ir padės tapti pasiturinčiu žmogumi.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Vasario mėnesį Vėžiui neįtikėtinai seksis. Jam beveik nereikės dėti jokių pastangų siekiant savo užsibrėžtų tikslų. Jis taps metų globėjo Tigro numylėtiniu.

Vėžys užmegs naudingų kontaktų, kurie padės jam siekti karjeros aukštumų. Jo materialinė padėtis taip pat pagerės. Pinigų jam netrūks, finansinė būklė bus stabili.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Vasario mėnesį Liūtui netikėtai bus grąžinta sena skola, su kuria jis seniai buvo atsisveikinęs. Naujas laisvalaikio pomėgis arba hobis pradės duoti apčiuopiamos naudos.

Kai kurie šio Zodiako ženklo atstovai gaus gerus dividendus iš ankstesnių stambių projektų, o verslininkai ir individualių įmonių savininkai galės išplėsti gamybą ir džiaugtis didėjančiu pelnu.

OŽIARAGIS (12 22–01 20)

Vasario mėnesį Ožiaragiui pasitaikys galimybė įgyti naujų žinių, kurios pravers profesinėje srityje. Tačiau tokia informacija nenukris jam tiesiog iš dangaus, reikės pasimokyti savarankiškai, baigti kursus ar lankyti seminarus.

Ožiaragis turės šansą kardinaliai pakeisti veiklos sritį. Vasario mėnesį jam pasiseks padidinti savo pajamas ir pagerinti materialinę padėtį.

Piniginių sunkumų jis nepatirs, atvirkščiai, gali tapti finansiškai nepriklausomu žmogumi.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.