5 Zodiako ženklai, kuriems pavasario pradžioje lemta išgyventi tikrą meilę

5 Zodiako ženklai, kuriems pavasario pradžioje lemta išgyventi tikrą meilę

Po šaltos žiemos netrukus ims busti ne tik gamta, bet ir jausmai. Penkiems Zodiako ženklams pavasario pradžia bus r bus nuostabus, romantiškas laikotarpis, kupinas malonių susitikimų ir emocijų.

AVINAS (03 21–04 20)

Kovas Avinui bus netikėtų ir malonių pažinčių mėnuo. Vienišiems šio Zodiako ženklo atstovams likimas suteiks šansą sutikti savo sielos draugą.

Astrologai pataria Avinui neužsisklęsti savyje , nesėdėti namuose ir nevengti susitikimų su naujais žmonėmis, nes tarp jų pasitaikys tikrai įdomus ir patrauklus asmuo.

Atvirumas ir nuoširdumas – pagrindinis šio Ugnies ženklo koziris. Tokios savybės sužadina bet kurio pašnekovo palankumą.

Šio Zodiako ženklo atstovai, kurie turi nuolatinį partnerį, norės į savo santykius įnešti kažką naujo. Iniciatyvos reikia imtis patiems.

pavasaris pora

DVYNIAI (05 21–06 21)

Vieniši Dvyniai kelia labai aukštus reikalavimus potencialiam partneriui ir todėl nesugeba nieko pasirinkti. Jiems reikėtų permąstyti savo kriterijus ir susitaikyti su tuo, kad idealių žmonių nebūna. Jie ir patys nėra tobuli.

Astrologai pataria Dvyniams dažniau išeiti iš namų – virtualus bendravimas tikrai nėra jų stiprybė. Didelė tikimybė, kad pavasario pradžioje užmegzta pažintis su simpatišku priešingos lyties asmeniu Dvyniams bus lemtinga.

Šio Zodiako ženklo atstovams jokiu būdu negalima bandyti darbinių santykių paversti romantiškais – geruoju tai nesibaigs.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Vėžio ženklo atstovų ramybė ir subtilumas į jų gyvenimą pritrauks daugybę gerbėjų. Pavasario pradžioje Vėžys ims labiau rūpintis savo išvaizda ir mylėti save. Atgautas gyvenimo džiaugsmas ir pasitikėjimas savo jėgomis ims žadinti aplinkinių simpatijas ir traukti žmones.

Astrologai pataria ilgai artimo žmogaus ieškojusiam Vėžiui būti atsargiam ir neatiduoti širdies pirmam pasitaikiusiam gerbėjui – pirmoje pavasario pusėje jų bus daug.

Tiems šio Zodiako ženklo atstovams, kuriems jau pasisekė surasti savo antrąją pusę, kovas bus švelnumo ir malonių rūpesčių mėnuo.

pavasaris pora meile

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Svarstyklės kovo mėnesį tiesiog pražys ir ims traukti priešingą lytį. Ankstyvą pavasarį šio Zodiako ženklo žmonės dažnai vaikščios į pasimatymus ir puikiai leis laiką.

Astrologai pataria Svarstyklėms atidžiau pažvelgti į jas supančią aplinką – galbūt jos jau pažįstamos su savo sielos draugu.

Santykius su partneriu jau užsimezgusios Svarstyklės pirmąją pavasario pusę mėgausis romantika ir švelniais jausmais.

OŽIARAGIS (12 22–01 20)

Vieniši šio Zodiako ženklo atstovai turėtų būti ryžtingi. Jiems nereikėtų bijoti žengti pirmojo žingsnio, nes šio pavasario pradžia bus labai palankus metas meilei įsižiebti.

Astrologai pataria Ožiaragiui parimti iniciatyvą į savo rankas. Kai pavasario oras būna tiesiog prisotintas romantikos, meilės prisipažinimas savo aistros objektui nebus sunkus dalykas. Juo labiau, kad palankus atsakas bus garantuotas. Meilė pasirodys besanti abipusė.

Šio Zodiako ženklo atstovai, kurie jau sutiko sau artimą žmogų, turėtų nenusiraminti ir pasistengti kuo daugiau laiko praleisti su mylimuoju, pradžiuginti jį maloniomis dovanomis, kad jų meilė per anksti neišblėstų.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.