3 zodiako ženklai, kuriems balandis atneš sėkmę

Balandžio mėnesio horoskopas

Astrologai pranašauja, kad 2022-ųjų balandis bus sėkmingas trims Zodiako ženklams. Jie pajus energijos antplūdį. Gyvenimas pateiks jiems ne vieną malonią staigmeną. Kas tie laimingieji?

ŽUVYS (02 20–03 20)

Balandis Žuvų ženklui bus itin sėkmingas. Po šiuo Zodiako žvaigždynu gimę asmenys pagaliau galės užbaigti visus savo ankstesnius reikalus, susitvarkyti su įkyriais darbais ir pereiti prie naujų ambicingų projektų.

Darbe Žuvys gali tikėtis stabilumo ir aiškumo, kas šiandieninėje realybėje atrodys kaip palaima. Jų kasdienybėje nebus jokių sukrėtimų ir nerimą keliančių kliūčių. Bet kokia Žuvų veikla bus pastebėta ir įvertinta.

Galima nesidrovėti dėl savo troškimų: šį mėnesį drąsioms Žuvims bus atlyginta visapusiškai. Balandį susitvarkys ir asmeninis gyvenimas. Žuvys taps patrauklios priešingos lyties atstovams, o jų energingumas žavės ir trauks kitus.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Svarstyklėms balandis taip pat bus pozityvus ir palankus metas. Visi šio Zodiako ženklo atstovai pajus kūrybinę energiją, įkvėpimą, o gyvenimas nušvis naujomis spalvomis. Svarstyklės norės išbandyti naujus dalykus. Joms pavyks pagaliau surasti sprendimus visoms senoms problemoms..

Svarstyklės įgaus naujų jėgų ir galės įgyvendinti užsibrėžtus projektus, kurie ilgą laiką gulėjo nejudinami.

Asmeniniame gyvenime įsivyraus harmonija. Dauguma šio Zodiako ženklo atstovų pagaliau išdrįs pereiti į naują santykių lygį.

JAUTIS (04 21–05 20)

Balandžio mėnesį Jautis pagaliau atgaus finansinį stabilumą, kurio jam pastaruoju metu taip trūko. Jo profesinėje srityje pagaliau išryškės teigiamos tendencijos.

Daugelis Zodiako ženklo atstovų sugebės užbaigti visus savo senus projektus. Jie gali tikėtis paaukštinimo darbe, solidaus piniginio priedo arba naujų perspektyvių pajamų šaltinių.

Balandį Jautis net galės išmėginti laimę loterijose, nes ir čia jam seksis. Asmeninis gyvenimas nepateiks nemalonių staigmenų, todėl Jautis galės susitelkti į svarbiausius dalykus, nesiblaškydamas ir negaišdamas laiko smulkmenoms..

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.