3 Zodiako ženklai, kurie gegužės pradžioje atsidurs ant sėkmės bangos

Gegužės mėnesio horoskopas

Paskutinis pavasario mėnuo daugeliui bus paženklintas teigiamų permainų ir sėkmės. Labiausiai pasiseks trims Zodiako ženklams. Jų gegužės pradžioje laukia daug malonių staigmenų ir pokyčių.

DVYNIAI (05 21–06 21)

Gegužės pradžia Dvyniams bus pažangos ir naujų perspektyvų metas. Jiems atsivers netikėtų finansinių galimybių.

Dvyniai pasinaudos naujų pažįstamų ar senų draugų pagalba. Jie net gali nebijoti surizikuoti ir žengti tokius žingsnius, dėl kurių rezultatų nėra tikri.

Dvyniai turi judėti į priekį ir nesustoti. Aktyvi veikla atneš daug malonių akimirkų ir teigiamų pokyčių į jų gyvenimą. Svarbiausia tik nesustingti vietoje.

Savo verslo savininkai sugebės viską gerai iš anksto apskaičiuoti ir gauti gerą pelną. Jiems nereikės išgalvoti kažko neįprasto, nes patikrintas kelias bus tiesiausias.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Gegužės pradžia šio ženklo atstovams bus dinamiška ir sėkminga. Jie patys nustatys judėjimo kryptį. Liūtai gali pakeisti prioritetus, tačiau šiuo metu juos tikrai lydės neįtikėtina sėkmė.

Visi aplinkiniai stengsis jiems padėti. Liūto versle prasidės laikotarpis, kupinas naujų galimybių ir ilgalaikių perspektyvų. Jis turi nuosekliai ir užtikrintai judėti į priekį, nepaisant jokių sunkumų.

Liūto laukia finansinė sėkmė. Tik jam reikia daugiau veikti ir mažiau laiko gaišti nuolatiniams apmąstymams.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Gegužės pradžioje pagrindiniai Svarstyklių gyvenimo prioritetai bus finansų ir karjeros sfera. Jos turės galimybę užimti naujas ir įdomias pareigas. Kai kurie šio Zodiako ženklo atstovai atras papildomą pajamų šaltinį. Jie turi veikti užtikrintai ir vyti šalin apnikusias abejones.

Bet koks Svarstyklių tikslas bus pasiekiamas, jeigu jos dės pakankamai pastangų. Joms svarbu iš anksto teisingai įvertinti susiklosčiusią padėtį. Svarstyklėms ateina laikas, kai dėl palankios planetų įtakos jos gali pasiekti neregėtas aukštumas.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.