Gegužės mėnesio horoskopas 12-ai Zodiako ženklų (2022)

Gegužės mėnesio horoskopas (2022)

Paskutinis pavasario mėnuo bus kupinas įvykių. Kurie nulems didesnius ar mažesnius pokyčius gyvenime. Kai kuriems Zodiako ženklams gegužė atneš sėkmę finansinėje srityje. Sunkumų patirs tie, kurie įpratę gyventi šia diena. Jiems teks pereiti į ekonominį režimą.

Visi įsimylėję gegužę išgyvens savo jausmų apogėjų. Seksis ir tiems, kurie stengsis sąmoningai sustiprinti santuoką.

avinas zodiako zenklai

AVINAS (03.21–04.20)

Paskutinį pavasario mėnesį Avino poelgiai labai priklausys nuo jo nuotaikos, mat paaštrės jo kompleksai. Jis pradės jausti stiprų nuovargį nuo kasdienybės.

Gegužės mėnesio pradžioje Avino laukia nemalonumai ir darbe, ir asmeniniame gyvenime. Nereikia į tokią situaciją žiūrėti rimtai ir manyti, kad visas mėnuo bus nesėkmingas. Iš tikrųjų Avinas ne tik garbingai išeis iš nemalonios padėties, bet ir galės pasijusti nugalėtoju visose gyvenimo sferose.

Avinui patartina būti aktyvesniam savo asmeniniame gyvenime. Jeigu jis jaučiasi vienišas, tai reikėtų pačiam užmegzti kontaktus su žmogumi, kuris jam patinka.

Gegužės viduryje Avinui pasitaikys šansas užsidirbti pinigų ne iš savo tiesioginės darbinės veiklos. Jam reikėtų priimti netikėtą pasiūlymą. Jis bus naudingas, nes Avinas gaus pinigų, pajus pasitenkinimą ir galės maloniai praleisti laiką.

jautis zodiako zenklai

JAUTIS (04.21–05.20)

Malonius pokyčius Jaučio gyvenime dėl finansinės padėties pagerėjimo gali užgožti konfliktai asmeniniame fronte. Tikėtina, kad kivirčų priežastis bus pavydas, pretenzijos ir įtarinėjimai.

Jaučiui patartina sąmoningai stengtis kuo daugiau dalyvauti šeimos reikaluose, rengti romantiškas vakarienes, važiuoti į gamtą savaitgaliais. Artimi žmonės padarys jam stiprų teigiamą poveikį ir papildys energijos atsargas.

Gegužės viduryje Jaučio laukia netikėtumai darbe. Jie gali būti net labai malonūs. Jeigu jis seniai taikosi į aukštesnę kėdę ar prašo didesnio atlyginimo, tai jo noras gali išsipildyti būtent paskutinį pavasario mėnesį. Jam reikia sustiprinti savo aktyvumą ir uolumą darbe, kad būtų pastebėtas ir įvertintas.

Mėnesio pabaigoje Jautis pajus nuovargį. Tikriausiai tai bus jo pastangų darbe pasekmė. Jam patartina laisvalaikį praleisti ne ant sofos priešais televizorių, o dažniau išeiti pasivaikščioti gryname ore ir pajudėti, pasivažinėti dviračiu ar riedučiais, pabėgioti, mankštintis. Judėjimas suteiks jam naujų jėgų.

dvyniai zodiako zenklai

DVYNIAI (05.21–06.21)

Dvyniams paskutinį pavasario mėnesį daugiausia rūpesčių kels santykiai su žmonėmis, kurie gali juos slėgti, nes prie kivirčų su kolegomis prisidės barniai su artimaisiais. Tačiau jų dangus bus apniukęs neilgai. Šeimą turintys šio Zodiako ženklo atstovai prisimins, kad santykių harmonija – sunkus darbas. Jiems patartina atsargiai parinkinėti žodžius ir stengtis neaštrinti konfliktų.

Dvyniams pavasario pabaigoje bus galima pamiršti dietas ir pasimėgauti gyvenimo malonumais. Šiuo metų persivalgymas jiems neis į kūną. Jie galės gardžiuotis šokoladu ir aromatingais pyragais. Visą mėnesį jie jausis puikiai.

Gegužės mėnesį Dvynių laukia reikšmingi įvykiai darbe. Nuo jų reakcijos priklausys kažkieno kito likimas. Jiems patartina būti santūresniems ir susilaikyti nuo kitų kritikavimo garbiais, kad ir ką apie juos manytų. Nuo santykių su kolegomis ir bendros atmosferos darbe priklausys Dvynių savijauta šį mėnesį, taip pat ir bendra sveikata. Trintis ar konfliktai darbe jiems bus visai nereikalingi, nes gali per daug išvarginti psichiką ir susargdinti.

Antroje mėnesio pusėje Dvyniai gali gauti netikėtą malonią žinią iš savo artimųjų. 

vezys zodiako zenklai

VĖŽYS (06.22–07.22)

Paskutinis pavasario mėnuo Vėžiui bus tikrai neblogas. Jis galės pagaliau galės atsipalaiduoti. Paskutiniuoju metu ant jo pečių buvo užgriuvęs kalnas darbų ir buitinių rūpesčių, kurie gerokai išsekino jo jėgas ir nualino emocionaliai.

Pavasario pabaigoje jis galės nusimesti tą naštą. Darbe įsivyraus laikinas „atoslūgis“, susijęs su paklausos jo įmonės paslaugoms ar prekėms sumažėjimu arba vadovo atostogomis. Namuose Vėžys ta pat galės atsikvėpti, nes jo rūpesčiai ir vargai stebuklingu būdu išgaruos. Šį mėnesį Vėžiui reikia daugiau bendrauti su artimaisiais ir dažniau būti namuose.

Vėžiui lieka pasistengti kuo prasmingiau pasinaudoti šiuo palankiu etapu. Svarbu nepulti į kraštutinumus ir pasistengti, kad jo neapimtų mieguista apatiška būsena.

Kuo ilgiau jis miegos, tuo prasčiau išsimiegojęs jausis ir turės mažiau energijos dieną. O sėdėjimas prie televizoriaus vakarais tik pablogins jo regėjimą ir padidins kūno svorį. Jam patartina stengtis keltis rytais anksti, daryti mankštą, gal net išsimaudyti po kontrastiniu dušu. Praverstų ir kasdien iš anksto sudaryti prasmingą darbotvarkę, net tada, kai atrodo, kad neturi jokių reikalų. Disciplina jam bus labai naudinga. Vakarais reikėtų išeiti pasivaikščioti ar pasivažinėti dviračiu.

Patartina kuo dažniau palikti automobilį ir vaikščioti po miestą pėsčiomis. Visos šios priemonės suteiks Vėžiui žvalumo, nes niekas taip neskatina žmogaus atsipalaiduoti ir patinginiauti kaip per silpna apkrova.

Gegužės mėnesį Vėžiui nederėtų pamiršti mitybos. Jam reikėtų teikti pirmenybę tam maistui, kuris buvo kuo mažiau apdorotas, pavyzdžiui, šviežioms daržovėms ir vaisiams, rūgštaus pieno produktams.

liutas zodiako zenklai

LIŪTAS (07.23–08.23)

Pavasario pabaigoje Liūto laukia ryškus įvykis, kuris privers jį susimąstyti, peržiūrėti prioritetus ir pakoreguoti ateities planus.

Gegužės mėnesį Liūtui iškils problema, kaip įveikti tingumo jausmą, kuris netikėtai apėmė pavasario pabaigoje. Be reikalo jis taip kankinsis grauždamas save. Kodėl nepatinginiavus truputį? Nereikia baimintis, kad truputis sveikos tinginystės gali pakenkti ir virsti neįveikiama priklausomybe.

Gegužės mėnesį Liūtas galės ramiai mėgautis pasyviu poilsiu, išsitiesti ant sofutės su knyga, pažiūrėti televizorių vakarais ir gerai išsimiegoti. Jam toks laiko praleidimas bus labai naudingas. Liūtas pasisems energijos naujiems žygdarbiams, jam kils gerų idėjų ir apims ryžtas siekti aukštesnių tikslų.

Mėnesio viduryje jam norės pakenkti nedora moteris su blogais ketinimais. Ji gali būti iš jo aplinkos arba menkai pažįstama, Liūtui reikėtų saugotis apgaulės.

Artimą žmogų turinčiam ar neseniai įsimylėjusiam Liūtui patartina sužinoti, koks yra jo brangiausiojo pagrindinis laisvalaikio pomėgis ir pasistengti susidomėti jo hobiu. Net jeigu šis hobis atrodys visai neįdomus (pavyzdžiui, automobilių remontas ar šachmatai), skirti jam dėmesio verta, nes bendras laisvalaikio užsiėmimas tikrai suartins. 

mergele zodiako zenklai

MERGELĖ (08.24–09.23)

Gegužės mėnesį Mergelei seksis kūrybiniai darbai, jai kils gerų idėjų ir sumanymų. Jokie sutapimai pavasario pabaigoje nebus atsitiktiniai. Mergelei patartina gegužės mėnesį įsiklausyti į savo vidinį balsą. Intuicija jai labai padės tada, kai reikės priimti svarbius sprendimus. Jeigu ji naudosis tik formalia logika, tai sėkmės nepasieks. Tik šeštasis jausmas jai padės surasti tinkamiausią išeitį iš keblios situacijos.

Šeimos gyvenime bus daug darbų ir rūpesčių. Bendraudama su artimaisiais ir aplinkiniais Mergelė turėtų vengti konfrontacijų ir apkalbų.

Vieniša Mergele gegužės mėnesį sulauks priešingos lyties dėmesio. Jeigu simpatija nebus abipusė, jai nederėtų vilkinti atsakymo.

Paskutinį pavasario mėnesį Mergelei reikėtų ypatingą dėmesį skirti savo išvaizdai ir padirbėti kuriant savitą stilių. Ypač šio Zodiako ženklo moteriškos lyties atstovės turėtų stengti būti elegantiškos.

Mėnesio pabaigoje pagerės Mergelės finansinė padėtis, bet ne dėl sunkaus triūso. Papildomi pinigai turėtų ateiti lengvai. 

svarstykles zodiako zenklai

SVARSTYKLĖS (09.24–10.23)

Paskutinis pavasario mėnuo bus labai palankus toms Svarstyklėms, kurios pasiryš pakeisti savo gyvenimo būdą. Lengvai seksis atsikratyti kai kurių ydų ar žalingų įpročių ir pasiruošti naujam etapui.

Gegužės mėnesį Svarstyklėms teks daug kovoti su savo neigiamomis emocijomis, ypač su pavydu. O pavydui pagrindo bus pakankamai: nauja s kaimyno automobilis, gražus draugės drabužis, pažįstamo sėkmė asmeniniame gyvenime, partnerio dairymasis į šalis ir savas bejėgiškumas.

Nereikia tuščiai nervintis. Tai, ko Svarstyklėms trūksta dabar, gali atsirasti visai greitai, gal net po mėnesio. Svarstyklėms patartina verčiau susikoncentruoti į savo darbą ir skirti jam daugiau pastangų. Kruopštus triūsas apsimokės. Atkaklumas ir uolumas padės vėliau gerokai pagerinti turtinę padėtį.

Mėnesio viduryje Svarstyklės turėtų sumokėti visus mokesčius ir atiduoti skolas. Toks atsiskaitymas suteiks palengvėjimą ir pritrauks sėkmę.

Mėnesio pabaigoje kils pagunda atskleisti kitam žmogui savo paslaptį, tačiau Svarstyklėms reikėtų laikyti liežuvį už dantų, nes dėl tokio atvirumo tektų smarkiai gailėtis. 

skorpionas zodiako zenklai

SKORPIONAS (10.24–11.22)

Gegužės mėnesį Skorpionas pajus energijos antplūdį, kuris padės lengvai susidoroti su darbu. Tačiau jam reikia būti atsargiam, nes galimi konfliktai su kolegomis gali gerokai sumažinti produktyvumą.

Pavasario pabaigoje Skorpionui reikėtų sąmoningai mokytis branginti savo laiką labiau už viską. Jam derėtų neleisti kitiems žmonėms atiminėti jo ir pačiam stengtis nešvaistyti jo tuščiai.

Gegužės mėnesį Skorpionas suvoks šio neįkainojamo resurso svarbą. Jeigu jis susidurs su pažįstamais, kurie mėgsta beprasmiškus pokalbius ar ilgus betikslius plepėjimus telefonu, jam teks atvirai pareikšti, kad turi svarbesnių reikalų, ir nebijoti pasirodyti netaktišku.

Taip pat Skorpionui reikėtų paanalizuoti, kiek asmeninio laiko jis skiria šeimai. Galbūt paaiškės, kad jo dėmesio artimiesiems yra per mažai ir atėjo laikas atidėti nereikšmingus reikalus,, o vietoj jų pabendrauti su mylimaisiais ir šeimos nariais.

Gegužės mėnesį Skorpionas turės daug priežasčių pasidžiaugti. Netikėtos malonios naujienos, papildomi pinigai, netikėtai atsivėrusios tobulėjimo ir iškilimo galimybės pataisys jo nuotaiką.

Mėnesio pabaigoje jis turės progos atskleisti savo tikruosius sugebėjimus darbe. Ta proga Skorpionui derėtų pasinaudoti nesikuklinant. Pasekmės jį nustebins.

saulys zodiako zenklai

ŠAULYS (11.23–12.21)

Paskutinį pavasario mėnesį Šaulys bandys vaidinti savotišką geradarį burtininką: stengsis neprašomas padėti kitiems ir kištis į svetimus reikalus, įkyrės savo nenaudingais patarimais. Iš tikrųjų jis jaus stiprų pripažinimo poreikį, norės pajusti savo reikšmingumą ir reikalingumą.

Gegužės mėnesį Šaulys jaus nenugalimą norą bet kokia kaina išsiskirti, atsidurti kitų dėmesio centre. Jam patartina nepersistengti, nes gali greitai tapti pajuokos objektu. Jam nederėtų rengtis per daug ekstravagantiškai ir drąsiai. Šauliui verčiau reikėtų pasistengti padaryti įspūdį savo elegancija ir santūrumu. Taip jis atkreiptų dėmesį to asmens, kuris jam labiausiais rūpi.

Susituokusiam Šauliui patartina būti atsargiam, nes jis gali sukelti savo antrajai pusei pavydo priepuolį. Tikriausia tai įvyks atsitiktinai, tačiau skandalas dėl to kils rimtas. Konfliktą bus sunku užgesinti. Nederėtų ironizuoti ir šaipytis iš pavydinčiojo sutuoktinio jausmų ir suteikti jam preteksto nepasitikėjimui.

Šauliui patartina, pajutus artėjančią audrą namuose, nieko nelaukiant atvirai pasikalbėti su partneriu.

Gegužės mėnesį Šauliui padidės pavojus patirti netikėtą traumą. Išvengti jos galėtų nebent stengdamasis būti labai atsargus ir buityje, ir kelyje už vairo, ir darbe. O bet kokia lengvabūdiška rizika jam tikrai geruoju nesibaigs. 

oziaragis zodiako zenklai

OŽIARAGIS (12.22–01.20)

Paskutinį pavasario mėnesį Ožiaragis turės galimybę pademonstruoti savo profesinį lygį. Jam reikia judėti į priekį, nekreipiant dėmesio į nemalonias situacijas, kurios trukdys vystytis.

Ožiaragio humoro jausmas – puikus charakterio bruožas, tačiau gegužės mėnesį jam patartina būti rimtam. Negalima juokauti su likimu ir šaipytis iš kitų – pasekmės gali būti labai liūdnos.

Gegužės mėnesį Ožiaragiui reikėtų žiūrėti į viską, kas vyksta darbe, kaip į neišvengiamybę. Jeigu įvykiai bus nemalonūs, geriausia juos ramiai pergyventi, nesiimant jokių veiksmų. Po kurio laiko daug kas išsispręs savaime. Paskutinį pavasario mėnesį Ožiaragis ne sykį patirs apmaudą darbe: kažkas jį įskaudins, įžeis, kažkas pasielgs neteisingai ar išduos.

O asmeniniame gyvenime Ožiaragio laukia malonios naujienos ir atradimai. Mylimas žmogus pateiks netikėtą siurprizą.

Vienišas Ožiaragis sutiks žmogų, kuris jam ateityje daug reikš.

Gegužės mėnesį patartina skirti kuo daugiau dėmesio kultūrai ir savo akiračio plėtimui bei tobulėjimui. Teatrai, muziejai, parodos, koncertai – nesvarbu, ką jis pasirinks, visa tai bus naudinga jo sielai. 

vandenis zodiako zenklai

VANDENIS (01.21–02.19)

Gegužės mėnesį Vandenis bus nepatenkintas savo pasiekimais. Kartais tikslui pasiekti gali pritrūkti motyvacijos. Vandenis matys, kur jis nori eiti, ką nuveikti, bet kažkodėl blaškysis, vis suks iš tiesaus kelio į aplinkkelius. Jam patartina, kuo greičiau susigriebti, ramiai prisėsti ir gerai apmąstyti, kur jis eina, ko trokšta, koks pagrindinis jo gyvenimo tikslas. Tada taps lengviau. Kai turės aiškų planą, galės nebesiblaškyti ir negaišti laiko antraeiliams dalykams.

Vandeniui reikėtų įsitaisyti užrašų knygelę, kurioje įrašinėtų visus savo pasiekimus ir nuveiktus rimtus darbus. Tai padės jam deramai įvertinti savo sugebėjimus, sustiprins pasitikėjimą savo jėgomis ir motyvuos siekti daugiau.

Gegužės mėnesį Vandeniui derėtų nepamiršti, kad jo jėgos priklauso nuo organizmo fizinės ir psichinės būsenos, todėl sveikata rūpintis būtina. Sveikas maistas, grynas oras ir sportas padės išvengti ligų, kurios jo tykos pavasario pabaigoje dėl nusilpusios imuninės sistemos. Ypač naudinga bus lankytis sporto klubuose, plaukioti baseine ir treniruotis teniso kortuose.

Mėnesio pabaigoje galimos papildomos pajamos ar atlyginimo padidėjimas. Vandenio finansinė padėtis pagerės neatsitiktinai. Tai bus jo atkaklaus triūso rezultatas ir įvertinimas.

zuvys zodiako zenklai

ŽUVYS (02.20–03.20)

Gegužės mėnesį Žuvims patartina atidžiai klausytis, ką kalba aplinkiniai. Jos galės sužinoti daug įdomių ir vertingų dalykų, jeigu sugebės klausytis. Atsitiktiniai pažįstamo ar nepažįstamo žmogaus žodžiai gali inspiruoti naujiems žygiams ir projektams. Bus naudinga susirasti kokį nors naują laisvalaikio užsiėmimą, dažniau išeiti iš namų. Nauja veikla, atitraukianti dėmesį nuo kasdienybės, turės gerą poveikį darbo našumui.

O naujų impulsų ir idėjų Žuvims tikrai reikės. Jas slėgs rutina ir nemaloni atmosfera darbe. Jeigu Žuvis kas nors įžeis, galima nesigėdyti ir išsiverkti. Ašaros išplaus neigiamą energiją, o sieloje atsiras vietos šviesesnėms emocijoms.

Vienišos Žuvys gali tikėtis pavasario pabaigoje sutikti sau artimą žmogų ir įsimylėti.

Susituokusių Žuvų santykiai su antrąja puse bus įtempti. Tikėtis, kad sutuoktinis staiga pasikeis, neverta. Žuvys turėtų pačios imtis iniciatyvos ir pasistengti sureguliuoti pašlijusius santykius: atvirai išsikalbėti, išklausyti ir paprašyti atleidimo.

Mėnesio pabaigoje Žuvims nederėtų niekam duoti jokių pažadų, nes negalės jų ištesėti. Taip pat nepatartina skolintis pinigų ar imti paskolų – jų taip pat neįstengs grąžinti. Svarbių finansinių reikalų tvarkymą, stambius pirkinius ir investicijas reikia atidėti vėlesniam laikui.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.