3 Zodiako ženklai, kuriems intuicija lems sėkmę liepos mėnesį

Sėkmė

Tikrai ne kiekvienas žmogus turi išvystytą šeštąjį pojūtį. Jeigu nuolat lavinate savo intuiciją, turite galimybę išvengti daugybės problemų įvairiose gyvenimo srityse.

Trys Zodiako ženklai sugeba atsižvelgti į savo intuiciją dažniau už kitus. Liepos mėnesį ši savybė jiems labai pravers.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Šio Zodiako ženklo atstovai liepos mėnesį visą savo dėmesį sutelks į jausmus, todėl jie neleis aplinkiniams piktnaudžiauti jų sąžiningumu.

Darbe jiems bus verta parodyti savo sugebėjimus. Tačiau geriau saugotis impulsyvių veiksmų, neatsargių pareiškimų ir apsimetinėti tuo, kuo nėra. Iš tikrųjų

Rekomenduojama nebijoti parodyti užuojautos artimiesiems. Širdis pasakys, kam reikėtų skirti daugiau dėmesio.

O norint pasiekti savo tikslus, reikia į juos nukreipti visas savo mintis. Svarbu nebijoti kelyje pasitaikančių kliūčių ir sunkumų, nes juos pavyks įveikti.

Astrologai rekomenduoja Vėžiui tramdyti agresyvias emocijas kolegų atžvilgiu. Beprasmiškai iššvaistytas jėgas bus sunku atstatyti, jei laiku neįjungsite stabdžių.

sekme

ŠAULYS (11 23–12 21)

Liepos mėnesį Šauliui gali tekti ištverti per didelį fizinį ir psichinį krūvį. Protingiausia klausytis savo vidinio balso, atsižvelgti į kūno signalus ir savo pojūčius, kad neperdegtumėte ir nežengtumėte rizikingų žingsnių.

Norėdami įgyvendinti karjeros planus, pirmiausia turėtumėte pagalvoti apie patikimą užnugarį. Kai situacija stabilizuosis ir pagerės, galėsite išspręsti visas kasdienes problemas.

Pesimistines mintis ir abejones savo jėgomis reikia vyti šalin, nes jos trukdo judėti į priekį.

Problemos neturėtų gadinti santykių su kitais. Reikėtų parodyti visą savo išmintį, kad kiti kolegos nenukentėtų nuo nepalankiai susiklosčiusių aplinkybių padarinių.

Liepos mėnesį Šauliui pasitaikys palankių galimybių stipriam proveržiui. Kai intuicija sufleruos svarbius sprendimus, tuomet reikėtų imtis aktyvių veiksmų ir neslėpti džiugių emocijų.

pasisekimas

ŽUVYS (02 20–03 20) Šio

Zodiako ženklo atstovai liepą turėtų išnaudoti visas galimybes kilti karjeros laiptais. Visais atvejais reikia elgtis atsargiai ir tiksliai. Jei kai kuriais momentais nebūsi nuoseklūs ir pradėsite blaškytis, tai nepavyks pasiekti norimo tikslo. Atėjo laikas atsikratyti abejonių ir pesimistinių nuotaikų.

Intuicija gali nulemti Žuvims didelę sėkmę. Senas pažįstamas pateiks viliojantį pasiūlymą, kurio nereikėtų atsisakyti. Jei Žuvys nebijo prisiimti atsakomybės, jos gali tik laimėti.

Aštrūs konfliktai bendraujant su viršininkais joms gali pakenkti. Žuvims teks priimti svarbų sprendimą ir pasirinkti vieną iš dviejų variantų, nuo kurių priklausys tolesnis jų likimas. Pasikliaukite savo intuicija! Širdis žino teisingą atsakymą!

 

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.