Palankus metas Avinui, nauji darbai Vėžiui: kas naujo laukia rugsėjį?

Rugsėjo mėnesio horoskopas (2022)

Štai ir prasidėjo ruduo. Įdomu, koks bus rugsėjis? Tai sužinosite iš astrologės Tamaros Globos horoskopo. Anot jo, šį mėnesį daugiausia dėmesio bus nukreipta į ekonominius reikalus, svarbių problemų ir tolimųjų kelionių klausimų sprendimą.

avinas zodiako zenklai

Avinas (kovo 21 – balandžio 19 d.)

Avinui rugsėjį bus palankus metas atostogauti ir keliauti. Geriausia šį laiką praleisti kartu su savo artimaisiais ir šeima. Tie, kurie vaidijasi su artimaisiais, dabar galės pataisyti santykius su jais. Antroje mėnesio pusėje reikėtų rimtai kibti į darbus, taip pat imtis spręsti svarbius reikalus ir užduotis.

jautis zodiako zenklai

Jautis (balandžio 20 d.–gegužės 20 d.)

Jaučiui rugsėjį atsiras unikali galimybė išmokti ką nors naujo. Tie šio Zodiako ženklo atstovai, kurie jau seniai planuoja pradėti individualų verslą, galės įgyvendinti savo svajonę. Mėnesio pabaiga palanki trokštantiems susilaukti vaikų. Kol kas didelių gyvenimo planų neturėtumėte kurti, nes daugelis jų gali žlugti. Vieniši šio ženklo atstovai gali sulaukti likimo dovanų.

dvyniai zodiako zenklai

Dvyniai (gegužės 22–birželio 21 d.)

Dvyniams rugsėjis bus aktyvus metas. Jie bus energingi ir veuiklūs ne tik profesinėje sferoje, bet ir asmeniniame gyvenime. Mėnesio pradžioje jie turėtų skirti laiko buitiniams reikalams išspręsti. Antroji rugsėjo pusė palanki naujų dalykų pradžiai ir atradimams. Tie, kurie jau seniai planuoja atidaryti savo verslą, gali saugiai įgyvendinti savo idėją.

vezys zodiako zenklai

Vėžys (birželio 22 d.–liepos 22 d.)

Vėžys turės galimybę gauti arba susirasti gerą darbą. Tačiau, nepaisant naujos vietos, jis neturėtų prisiimti per daug įsipareigojimų, kitaip nespės visko atlikti laiku ir gerai. Rugsėjo viduryje šio Zodiako ženklo atstovams pradės pildytis svajonės. Šiuo metu jie galės susipažinti su naujais žmonėmis, kurie suvaidins svarbų vaidmenį jų gyvenime ir padės greičiau pasiekti užsibrėžtą tikslą

liutas zodiako zenklai

Liūtas (liepos 23 d. – rugpjūčio 22 d.)

Liūtas rugsėjį galės įgyvendinti daugybę savo planų ir projektų. Jų laukia daug naudingų pažinčių ir įdomių susitikimų. Šis laikotarpis palankus komandiruotėms, svarbių sutarčių pasirašymui ir pelningų sandorių sudarymui. Nepaisant aktyvios darbinės veiklos, jam teks skirti laiko artimiesiems ir draugams, kuriems reikės pagalbos ir dėmesio.

mergele zodiako zenklai

Mergelė (rugpjūčio 23 d. – rugsėjo 22 d.)

Mergelei 2022-ųjų rugsėjo mėnesį teks spręsti karjeros klausimus. Ji turės puikias galimybes užimti gerą postą ir gauti didelį pelną. Kai kurie šio Zodiako ženklo atstovai tęs savo šeimos verslą, todėl turėtų būti itin atsargūs, kad nesuklystų. Svarbiausia – nesivelti į jokius nuotykius ir vengti rizikos, nes ji nepasiteisins.

svarstykles zodiako zenklai

Svarstyklės (rugsėjo 23 d. – spalio 22 d.)

Rugsėjo mėnesį aplink šio Zodiako ženklo atstovus gali įsiplieksti skandalas. Kažkas nori sumenkinti Svarstyklių autoritetą ir užimti jų vietą. Nesutarimų gali kilti ir asmeniniame gyvenime, todėl bet kokiems įvykiams reikėtų ruoštis iš anksto. Dabar Svarstyklės neturėtų garsiai kalbėti apie savo idėjas ir planus, nes piktadariai gali viską sugadinti ir suversti kaltę joms.

skorpionas zodiako zenklai

Skorpionas (spalio 23 d. – lapkričio 21 d.)

Rugsėjo mėnesį Skorpiono gyvenime bus daug pokyčių. Dauguma, kuriuos jie laikė gerais draugais ir jais tikėjo, iš tikrųjų pasirodys pikti. Tai padės jiems atsisveikinti su negerais žmonėmis ir susirasti naujų draugų. Gali būti, kad kai kurie šio Zodiako ženklo atstovai mėnesio pabaigoje sulauks pelningo pasiūlymo, kurio nederėtų atsisakyti.

saulys zodiako zenklai

Šaulys (lapkričio 22 d. – gruodžio 21 d.)

Visi planai, kuriuos anksčiau kūrė Šaulys, pasikeis 2022-ųjų rugsėjį. Mėnesio pradžioje daugelis šio Zodiako ženklo atstovų galės atrasti naujų pomėgių, kai kurie jų bus susiję su asmeniniais reikalais. Sėkmingas laikotarpis Šauliui bus antroje mėnesio pusėje. Jam lengvai bet koks pavestas darbasir nauja pradžia. Jis galės įgyvendinti bet kurią savo svajonę.

oziaragis zodiako zenklai

Ožiaragis (gruodžio 22 d. – sausio 19 d.)

Ožiaragis 2022 metų rugsėjį sulauks pasiūlymo keisti darbą. Jis turėtų gerai pagalvoti prieš priimdamas bet kokį sprendimą, nes gali būti, kad kitoje vietoje teks dirbti dar sunkiau. Rugsėjo mėnesį šio Zodiako ženklo atstovams reikia atkreipti dėmesį į savo sveikatą, apie save gali priminti daugybė lėtinių negalavimų. Geriausia atlikti išsamų medicininį patikrinimą.

vandenis zodiako zenklai

Vandenis (sausio 20 d. – vasario 18 d.)

Vandeni rugsėjo mėnesį turėtų skirti daugiau laiko savo šeimai ir artimiesiems. Tokiu būdu jis galės atrasti daug naujų dalykų. Pirmasis rudens mėnuo palankus mokytis ir išmokti ko nors iki šiol nežinomo. Galite leistis į kelionę, jei tam turite pakankamai finansinių išteklių. Vienišų šio Zodiako ženklo atstovų laukia romantiškas susitikimas su senu pažįstamu.

zuvys zodiako zenklai

Žuvys (vasario 19 d. – kovo 20 d.)

Žuvims rugsėjį teks spręsti su nekilnojamuoju turtu susijusius klausimus, kurie gali užsitęsti šešis mėnesius. Joms teks daug laiko ir dėmesio skirti finansiniams reikalams. Gali būti, kad Žuvys bus priverstos daryti dideles investicijas. Šeimą turinčius šio Zodiako ženklo atstovus jaudins buitinės problemos, jiems reikės pataisyti santykius su visais šeimos nariais.

 

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.