Gruodžio mėnesio horoskopas 12-ai Zodiako ženklų (2022)

Gruodžio mėnesio horoskopas

Pirmasis žiemos mėnuo atneš įvairių įvykių ir išgyvenimų, kurie bus reikšmingi. Dauguma žmonių metų pabaigoje jausis pavargę ir išsunkti. Jie nekantriai lauks švenčių, kad galėtų atsigauti.

Ir vis dėlto per anksti atsipalaiduoti nepatartina. Reikia užbaigti susikaupusius šių metų darbus, kad smagiai galėtume pasitikti Naujuosius metus. Neatidėliokite kalėdinių dovanų pirkimo ir pasiruošimo šventėms paskutinei minutei, kad išvengtumėte visai nereikalingo streso.

Be to, gruodžio mėnesį tradiciškai įvertinami per metus pasiekti rezultatai ir nubrėžiami ateities planai. Džiaugsis tie, kurie galės jaustis patenkinti savo pasiekimais.

avinas zodiako zenklai

AVINAS (03 21–04 20)

Gruodžio pradžioje Avinas pajus, kad yra kupinas energijos ir jėgų, todėl dar šiemet gali daug nuveikti. Metų pabaigoje suprasite, kad jau išsikvėpėte ir jums reikia pakeisti aplinką. Nešvaistykite brangaus laiko nenaudingam bendravimui ir juo labiau nesivelkite į kitų žmonių konfliktus. Mėnuo žada daug naujų pažinčių, tačiau ne visos jos bus perspektyvios ir naudingos. Įvertinkite savo padėtį ir pradėkite galvoti apie ateitį.

jautis zodiako zenklai

JAUTIS (04 21–05 20)

Jaučiui gruodis bus itin energingas mėnuo. Tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime turėsite pakankamai laiko ir jėgų. Jaučiui patartina tinkamai išnaudoti šį periodą ir žengti drąsų žingsnį. Jūsų žavesys ir malonus bendravimas padės jums pasiekti naujų aukštumų ir nustebinti kitus. Dvyniai. Alfa.lt HOROSKOPAI Kam pasiseks asmeniniame gyvenime šią žiemą.

dvyniai zodiako zenklai

DVYNIAI (05 21–06 21)

Dvyniams gruodis bus visais atžvilgiais aktyvus mėnuo. Kils daugybė sumanymų, įžvalgų ir kūrybinių idėjų. Be to, padidės jūsų įtaka kitiems, o tai labai padės karjeros siekimui. Stenkitės būti švelnesni artimųjų ir jus mylinčių žmonių atžvilgiu, tačiau nesistenkite prisirišti prie savęs to, ko jums nebereikia. Svarbu išsaugoti gautą informaciją ir tinkamai panaudoti ateityje. Užsirašykite naujas mintis ir idėjas, kad galėtumėte sugrįži prie jų, kai ateis laikas įgyvendinti savo planus.

vezys zodiako zenklai

VĖŽYS (06 22–07 22)

Patarimas Vėžiui: nebijokite pradėti gyvenimo nuo nulio. Tikėtina, kad dabar priimsite svarbiausią sprendimą savo gyvenime. Daugelis šio Zodiako ženklo atstovų radikaliai pakeis savo likimą, nusimesdami nuo savęs negatyvo krūvį. Vėžiui bus suteikta galimybė pažinti tikrąjį gyvenimo malonumą, nepraleiskite progos tapti laimingu žmogumi.

liutas zodiako zenklai

LIŪTAS (07 23–08 23)

Liūtui paskutinį metų mėnesį teks susidurti su įsisenėjusiomis problemomis. Pagalvokite, su kuo jums reikia susidraugauti, kad išvalytumėte savo sąžinę. Tikėtina, kad tapsite susitaikymo iniciatoriumi, o tai labai pagirtina. Nepalikite problemų neišspręstų, turėsite ir laiko, ir jėgų viską pakeisti į gerąją pusę. Tačiau tinginystės būtina atsikratyti.

mergele zodiako zenklai

MERGELĖ (08 24–09 23)

Mergelė pasinaudos palankiu momentu ir džiaugsis gražiais laimėjimais. Jūsų laukia malonūs pokyčiai asmeniniame gyvenime ir aplinkinių sąlygų pasikeitimai. Priimkite viską, kas bus jums duota, su dėkingumu. Jei metų pabaigoje užklups nostalgija, tai leiskitės į kelionę ar bent išvykite savaitgalį kur nors prasiblaškyti. Atvykę artimieji iš toli nudžiugins ir primins šeimos vertybes.

svarstykles zodiako zenklai

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Svarstyklės pirmąjį žiemos mėnesį norės poilsio. Gruodį jausitės labai pavargę nuo visko. Tai bus jūsų sunkaus darbo ištisus metus pasekmės. Dabar pagalvokite, kaip galėtumėte geriausiai atgauti jėgas ir atsipalaiduoti. Susitikimas su draugais pataisys nuotaiką. Laukia sunkus pokalbis su artimu žmogumi.

skorpionas zodiako zenklai

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Skorpionas nusiteikęs optimistiškai ir žygiuos į savo tikslą neiškrypdamas iš kelio. Gali iškilti nenumatytų aplinkybių, tačiau jos jums visai nepadarys bėdos. Tam tikros sveikatos problemos privers pakeisti planus. Vienintelis dalykas, kuris tikrai jus jaudins, tai santykiai, kurie pareikalaus daug laiko ir pastangų.

saulys zodiako zenklai

ŠAULYS (11 23–12 21)

Šaulys gruodį leis sau peržengti leistinas ribas,pakeliui keis žaidimo taisykles ir pakeis anksčiau jam nustatytas normas. Jums svarbu prisitaikyti prie bet kokios situacijos ir išmokti išeiti iš savo komforto zonos. Jei jums pavyks susidoroti su nauja srove, ateityje jums atsivers daug gerų perspektyvų.

oziaragis zodiako zenklai

OŽIARAGIS (12 22–01 20)

Ožiaragis galės praplėsti savo galimybių ribas įtraukdamas į verslą tikrus profesionalus. Daug žmonių galėsite išmokyti ko nors naujo. Kai kuriems asmenims tapsite tikru autoritetu. Sąžiningi santykiai su žmonėmis ir užduočių aiškumas leis įveikti net sunkiausią kelią. Nekreipkite dėmesio į tai, ką kiti šneka jums už nugaros.

vandenis zodiako zenklai

VANDENIS (01 21–02 19)

Gruodžio mėnesį Vandenis galės daug pasiekti, tik jam reikia atsargiai rizikuoti ir stengtis neapsirikti vertinant kitų poelgius. Turėsite atmesti daug nereikalingų dalykų ir sutelkti dėmesį į tai, kas svarbiausia. Turite rimtai įvertinti savo galimybes bei sugebėjimus ir siekti konkrečių tikslų. Nebijokite drastiškų priemonių, dabar jų prireiks labiau nei bet kada.

zuvys zodiako zenklai

ŽUVYS (02 20–03 20)

Gruodžio mėnesį Žuvys bus labai gyvybingos ir produktyvios. Sugebėsite užbaigti svarbius darbus, realizuoti nemažai sumanymų ir įtvirtinti savo pasiekimus. Venkite nuotykių ir nepateisinamos rizikos, tačiau neignoruokite gerų atsitiktinumų, pasiimkite iš jų maksimumą. Galėsite įgyvendinti seną svajonę.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.