Karjera ir finansai: gruodžio mėnesio horoskopas

Gruodžio mėnesio horoskopas

Materialinė gyvenimo pusė rūpi visiems. Sužinokite, ko tikėtis gruodžio mėnesį.

avinas zodiako zenklai

AVINAS (03 21–04 20)

Gruodžio mėnesį Avinas turės galimybę siekti naujų karjeros aukštumų. Vadovybė įvertins jūsų impulsus naujai pradžiai, o kolegos išties pagalbos ranką, bus draugiški ir patikimi sunkiomis akimirkomis. Kai jums to prireiks, galite tikėtis komandos pritarimo ir patikimos paramos. Rinkitės sąžiningus kelius ir nelipkite per kitų galvas, kitaip sugadinsite savo reputaciją ir įsitaisysite priešų. Jei sulauksite piktavalių, galite būti tikri, kad turite didelę tikimybę prarasti darbą.

Gruodį galimi tam tikri finansiniai nuostoliai dėl neapdairumo ar per didelio pasitikėjimo nepažįstamais žmonėmis. Prieš pasirašydami patikrinkite visus dokumentus, būkite atsargūs naudodamiesi bankomatu ir niekam neatskleiskite savo slaptažodžių.

Individualių įmonių savininkams reikia užmegzti naudingą pažintį su teisininku, kuris padės visais finansiniais ir teisiniais klausimais. Astrologai perspėja būti atsargesniems su naujomis pažintimis. Mėnesio pabaigoje jūsų laukia labai pelningas, įdomus pasiūlymas.

jautis zodiako zenklai

JAUTIS (04 21–05 20)

Gruodžio mėnesį Jaučiui nekils sunkumų atliekant užduotis. Sėkmingai atliksite savo darbus ir nesavanaudiškai padėsite kolegoms. Pasinaudokite tuo, kad energija šiuo periodu iš jūsų tiesiog trykš. Vadovybė įvertins jūsų sumanumą ir norą dirbti bei pasiūlys pelningą sutartį, laisvesnį darbo grafiką ar įdomią komandiruotę.

Nenuleiskite rankų, tai padės stabilizuoti finansinę padėtį. Dėl to, kad gruodį jums seksis, galėsite užsidirbti daugiau pinigų, nupirkti gerų dovanų artimiesiems ir įsigyti tai, apie ką seniai svajojote.

Jautis, turintis savo individualią įmonę, turėtų būti tvirtesnis su pavaldiniais, jei nenori, kad jie sėdėtų ant sprando. Dažniau rodykite savo ambicijas. Paaiškinkite, kas yra viršininkas darbo vietoje. Prisiminkite kitiems duotus pažadus. Materialinė pusė visiškai patenkins jūsų lūkesčius. Turėsite galimybę padėti artimam žmogui. Nesijaudinkite, visos skolos jums bus grąžintos laiku.

dvyniai zodiako zenklai

DVYNIAI (05 21–06 21)

Dvyniai gruodį bus kaip niekad kūrybingi. Įdomūs nauji sprendimai dažnai kils jūsų galvoje, tačiau skubėjimas ir blaškymasis nuo vienos idėjos prie kitos sukels praradimo riziką. Kad nesivaikytumėte visų kiškių vienu metu, pasistenkite užsirašyti ateities planus. Sukaupkite savo pasiūlymų ir idėjų banką, kad galėtumėte juos pateikti vadovui ateityje arba pasinaudoti patys.

Stenkitės užimti aktyvią visuomeninę poziciją. Pagerinkite atmosferą komandoje, nukreipkite kolektyvą judėti prasmingesne kryptimi. Neatmetama tikimybė, kad gausite naudingą pasiūlymą iš savo vadovų. Komandoje tikimasi permainų. Jūsų profesiniai įgūdžiai leis eiti numatytu keliu ir nesikreipti į kitus žmones pagalbos. Gruodžio pabaigoje išaugs traumų darbe tikimybė, būkite atidūs.

vezys zodiako zenklai

VĖŽYS (06 22–07 22)

Pagaliau ateina laikas, kai Vėžys galės šiek tiek atsikvėpti. Darbe nebus rimtų avarijų ir nenugalimos jėgos poveikių. Tęskite savo reikalus ramiai ir nesiblaškykite, nekreipkite dėmesio į paskalas ir gandus. Galite visai be reikalo įsivelti į kivirčus su kolegomis, todėl stenkitės būti mažiau kalbūs ir nesikišti į kitų žmonių pokalbius. Kartu su atostogų pradžia ateis ir finansinis stabilumas. Galite tikėtis gero pelno, kuris jus nudžiugins ir padės padengti kai kurias senas skolas. Be to, leiskite sau ir savo artimiesiems gauti gerų dovanų ir emocijų.

liutas zodiako zenklai

LIŪTAS (07 23–08 23)

Liūtui gruodžio mėnesį nereikėtų vaikytis pinigų. Reikia saugoti orumą. Dabar svarbu stiprinti savo kaip patikimo žmogaus reputaciją darbo vietoje. Esate įpratę siekti savo norų, tačiau verta pagalvoti apie sąžiningų kelių pasirinkimą.

Neapgaudinėkite žmonių, gruodį viskas, kas buvo daroma slaptai, išaiškės, todėl jūs galite būti nubaustas arba atleistas iš darbo. Ypač atidūs turėtų būti tie asmenys, kuriems tenka finansinė atsakomybė. Daugelį Liūto ženklo atstovų įkvėps verslo kelionės ir konferencijos. Norėsite išmokti naujų dalykų, judėti į priekį, įgyti papildomą išsilavinimą. Tai labai pagirtina ir lems didelę sėkmę. Be to, galite pagerinti savo finansinę padėtį. Tačiau stenkitės gyventi pagal savo galimybes ir neišleiskite daugiau, nei turite. Jei jaučiate, kad pinigų neužtenka, įjunkite taupymo režimą.

mergele zodiako zenklai

MERGELĖ (08 24–09 23)

Gruodžio mėnesį darbas reikalaus greitų sprendimų ir skubaus rezultato.. Valdžia tikisi iš Mergelės ryžtingų veiksmų ir deda daug vilčių. Norint juos pateisinti, teks sunkiai dirbti ir neatsisakyti, papildomų užduočių ir neplanuotų komandiruočių. Be to, išvykose galite susitikti su įdomiais žmonėmis ir pasidalyti naudinga patirtimi. Nesijaudinkite dėl laiko ir energijos sąnaudų – jos labai gerai atsipirks finansiškai. Ieškantiems darbo teks pakentėti. Dabar ne pats geriausias laikas darbo pokalbiams. Užsiimkite savišvieta, lankykite kursus, mokymus, skaityti mokslines ir profesines knygas. Jei jums trūksta lėšų, apsvarstykite galimybę užsidirbti pinigų internetu. Situacija pagerės tik po švenčių, tačiau kol kas įjunkite ekonominį režimą ir nepanikuokite.

svarstykles zodiako zenklai

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Svarstyklėms darbe svarbu gruodžio mėnesį užbaigti visus savo projektus, nepalikti uodegų kitiems metams. Jūsų darbas bus gerai įvertintas ir apmokamas, todėl nereikės jaudintis, kad lėšų neužteks pragyvenimui. Be to, daugelis Svarstyklių galės gauti ilgai lauktą premiją. Nereikėtų išsekinti savęs dirbant visą parą, nes priešingu atveju įvyks perdegimas ir galite atsidurti ligoninėje. Individualūs verslininkai galės pasiekti naują lygį. Atsiras investuotojų ir partnerių, kurie liks su jumis ilgam. Apskritai, verslininkams labai sėkmingas mėnuo, gruodis duos gerų vaisių. Nelikite skolingi tiems, kurie jums padėjo. Metų pabaigoje gali susidaryti nenumatyta situacija, kuri pareikalaus greito sprendimo. Senas draugas padės įveikti kai kuriuos sunkumus, nepamirškite jam padėkoti. Tigro metai pasibaigs su materialine gerove, kurios Svarstyklės laukė, tačiau neskubėkite leisti pinigų brangiems pirkiniams, šiek tiek palūkėkite, kol pasiūlymai jums bus naudingiausi.

skorpionas zodiako zenklai

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Skorpionas tinkamai užbaigs visus besibaigiančių metų padaryti reikalus. Jums netgi pavyks šiek tiek daugiau nei planavote. Kai kurios sveikatos problemos gali priversti jus sustoti kuriam laikui, bet jūs greitai pasivysite. Nereikės sukti galvos ir dėl savo finansinės būklės, gruodį ji išsilygins ir leis įsigyti malonių pirkinių sau. Žmonės, kurie dirba su finansais, turi būti atsargesni. Padidės rizika susidurti su sukčiais, būkite atsargūs. Nepraraskite budrumo pasirašydami vertybinius popierius ar sutartis, visada pasikonsultuokite su teisininkais. Jei planuojate pirkti nekilnojamąjį turtą, darykite tai per patikimas agentūras.

saulys zodiako zenklai

ŠAULYS (11 23–12 21)

Šauliui gruodį tikėtini kivirčai su naujais kolegomis ir viršininkais. Jus dažnai erzins naujovės ar netvarka darbo vietoje. Turite išmokti greitai prisitaikyti ir išmokti dirbti nauju būdu, kitaip rizikuojate prarasti pozicijas ir užleisti jas perspektyvesniems darbuotojams. Dabar ne pats tinkamiausias metas keiksnoti ir piktintis, nukreipkite savo energiją į svarbiausius projektus. Darbo vietoje išlaikykite neutralumą ir nesivelkite į provokuojančias situacijas. Kūrybingi asmenys ieškos įkvėpimo šaltinio. Geriausias laikas bus mėnesio pabaiga, kai jūsų išradingumas pasieks maksimumą. Būkite kūrybingi ir nebijokite parodyti savo talento kitiems. Daugelis iš šio Zodiako ženklo atstovų visai netikėtai, sulauks visuomenės pripažinimo.

oziaragis zodiako zenklai

OŽIARAGIS (12 22–01 20)

Norinčiam pasiekti moralinę ir materialinę gerovę Ožiaragiui reikės sunkiai dirbti. Turėsite galimybę lankyti edukacinius ar profesinio tobulėjimo kursus. Užimantiems vadovaujančias pareigas reikia atkreipti dėmesį į inovatyvių sprendimų ir technologijų diegimą, kurie sumažins žmogiškųjų resursų poreikį. Gamyba užsiimantis Ožiaragis turėtų ištirti naujų technologijų ir robotų teikiamas galimybes. Intelektinių struktūrų darbuotojai gaus įdomų pasiūlymą ir sudarys daug perspektyvių sutarčių. Gruodį virš Ožiaragio pakibs finansinė grėsmė. Esate linkę neapgalvotai pirkti brangius pirkinius, neatitinkančius jūsų pajamų lygio. Būsite pasirengę pasiimti didelę ir jums nepalankią paskolą, dėl kurios vėliau gailėsitės. Prieš sudarydami sutartis ar įsigydami kokį stambų daiktą, pasitarkite su artimaisiais.

vandenis zodiako zenklai

VANDENIS (01 21–02 19)

Gruodžio mėnesį Vandenio laukia permainos profesinėje veikloje. Nusistovėję įpročiai ir seni planai gali staiga pasikeisti, o tai gerokai sunervins. Aktyvūs šio Zodiako ženklo atstovai nuspręs pakeisti darbą, o konservatyvesni norės keisti situaciją biure. Bet koks atmosferos pasikeitimas darbe padės generuoti naujas idėjas. Nereikėtų savo planų atskleisti kolegoms, ypač tiems, kurie neseniai įsidarbino. Verslininkai gali tikėtis pelningų sutarčių sudarymo po gruodžio 14 d. Svarbu turėti laiko užbaigti vertybinių popierių pasirašymą iki metų pabaigos. Galite būti tikri, kad investuotojai bus patikimi, o pasiūlymas – ilgalaikis. Galite tikėtis finansinės paramos iš draugų ir šeimos.

zuvys zodiako zenklai

ŽUVYS (02 20–03 20)

Gruodis Žuvims bus geras mėnuo profesiniu atžvilgiu. Jos sugebės sklandžiai tvarkyti savo reikalus. Didžiausia sėkmė laukia visų šio Zodiako ženklo atstovų, kurių profesija susijusi su technologijomis ir kūryba. Pirmąjį žiemos mėnesį ne sykį galėsite pademonstruoti bendradarbiams ir viršininkams savo nepaprastus sugebėjimus. Kiekvieną kartą jums bus garantuotas pasisekimas ir geras finansinis paskatinimas. Tie, kurie užsiima mokslu ar verslu, turėtų nebijoti pakeisti savo požiūrį į kai kuriuos dalykus. Kuo daugiau lankstumo, taip pat ir mąstyme, tuo bus geriau. Finansinis stabilumas mažiausiai domins Žuvis. Jos maitinsis įkvėpimu ir pripažinimu, o materialinė sėkmė bus tik priedas prie visko. Tačiau gautas pelnas metų pabaigoje maloniai džiugins. Galima bus ir šiek tiek labiau paišlaidauti.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.