Vasario mėnesio horoskopas 12-ai Zodiako ženklų (2023)

Vasario mėnesio horoskopas

Paskutinis 2023 metų žiemos mėnuo nebus paprastas ir lengvas. Dauguma Zodiako ženklų neturės kada tinginiauti ir ilsėtis, reikės grūdinti savo charakterį ir vystyti sugebėjimą įveikti gyvenimo sunkumus.

Metų globėjas Juodasis triušis norės sužinoti, kas yra pasirengęs energingai triūsti, o kas, susidūręs su menkomis problemomis, iškart „praskysta“, nuleidžia rankas ir puola į depresiją. Uolieji ir atkaklieji bus tinkamai apdovanoti ir galės sėkmingai pasiekti savo tikslų.

Vasario mėnesį bus sveikintinas bet koks judėjimas: kelionės, išvykos, pasivaikščiojimai, slidinėjimas, sportas ir aktyvus fizinis darbas.

avinas zodiako zenklai

AVINAS (03 21–04 20)

2023-ųjų vasarį Avino laukia daug nuotykių ir gerų naujienų. Neapsieis ir be romantikos – net vieniši šio Zodiako ženklo atstovai galės pradžiuginti savo sielą. Jūs turite būti pozityvus. Tada jokios problemos negalės nuvyti nuo jūsų veido nerūpestingos ir džiaugsmingos šypsenos. Be to, jūs turėsite daug priežasčių linksmintis.

jautis zodiako zenklai

JAUTIS (04 21–05 20)

Pesimizmas, su kuriuo pradėjote šiuos metus, išnyks iki vasario pradžios. Jautis turėtų imtis iniciatyvos, nes tol, kol sėdėsite vietoje, problemos niekur nedings. Jūs negalite gauti visko, ko norite, kaip dovanų ant sidabrinio padėklo – pradėkite sunkiai dirbti ir jūsų verslas labai greitai pakils į kalną. Tai taikoma tiek asmeniniam, tiek verslo gyvenimui. Susirasti naujų partnerių, užmegzti verslo ryšius ir užkariauti savo sielos draugo širdį galima tik sunkiai dirbant.

dvyniai zodiako zenklai

DVYNIAI (05 21–06 21)

Kai kurios šiandien jus neraminančios problemos išsispręs savaime, jums nedalyvaujant, o kitiems sunkumams įveikti teks įdėti daug pastangų. Nesijaudinkite dėl smulkmenų, nes jos gali išsklaidyti jūsų dėmesį, neleisti pamatyti svarbių dalykų, į kuriuos dabar turite susikoncentruoti. Vasario mėnesį Dvyniai turėtų praleisti daugiau laiko su artimais draugais ir atsisakyti bendrauti su tais, kurie įneša chaoso į jų sureguliuotą gyvenimą.

vezys zodiako zenklai

VĖŽYS (06 22–07 22)

Paskutinį žiemos mėnesį galėsite įveikti daugybę sunkumų, jei imsite drąsiai žvelgti į rytojų. Vasario mėnesį galite per daug laiko skirti prisiminimams ir imt be perstojo narstyti praeities įvykius, tikėdamiesi kažką suprasti. Tačiau už tokį svajingumą ir tuščią laiko gaišimą galite būti likimo smarkiai nubausti. Būtent todėl Vėžiui reikėtų nedelsiant liautis liūdėti, graužtis dėl praeities ir gailėtis savęs. Reikia imtis ryžtingų veiksmų, nes savo ateitį kuriame šią akimirką.

liutas zodiako zenklai

LIŪTAS (07 23–08 23)

Liūtas vasarį turės parodyti visą savo atkaklumą ir ryžtą, nes prieš jį atsivers daugybė puikių galimybių. Svarbiausia bus nepraleisti savo geriausio šanso ir įgyvendinti visus planus iki galo. Liūtas pasieks finansinės gerovės tik pakankamai pasitikėdamas savo jėgomis. Vasaris jam bus kupinas įvykių, kuriuos reikės priimti stoiškai.

mergele zodiako zenklai

MERGELĖ (08 24–09 23)

2023 metų vasarį niekas negalės išmušti Mergelės iš pasirinkto kurso. Kai šio Zodiako ženklo atstovai nubrėžia savo judėjimo ir vystymosi trajektoriją, tada jiems nerūpi jokie sunkumai ir problemos, o visi konkurentai bus negailestingai sunaikinti. Tačiau jei esate iš tokių, kurie labiau mėgsta poilsį, o ne intensyvų darbą, tai dabar pats metas nugalėti savo tingėjimą, imtis aktyvių ir drastiškų žingsnių savo savijautai pagerinti. Jei kas nors nepavyksta pirmą kartą, nenusiminkite, nes galimas rezultatas vertas kelių bandymų.

svarstykles zodiako zenklai

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Tam tikras sąstingis po ramaus sausio gali suklaidinti Svarstykles ir paskatinti per didelį atsipalaidavimą visose svarbiose gyvenimo srityse. Verslo reikaluose to reikėtų vengti bet kokia kaina. Šis laikotarpis yra labai reikšmingas dirbančioms Svarstyklėms. Jeigu jos per vėlai įsitrauks į darbo procesą, tai praras palankias galimybes ir iškryps iš kurso. Blogiausiu atveju toks lėtumas ir atsainumas gali sukelti viršininkų nepasitenkinimą su toli siekiančiomis pasekmėmis. Reikėtų suimti save į rankas, labai stengtis susikoncentruoti ties tikrai svarbiais klausimais, tikėti savimi ir savo jėgomis.

skorpionas zodiako zenklai

SKORPIONAS (10 24–11 22)

2023 m. vasarį Skorpionui gali prireikti visapusės pagalbos ir palaikymo. Norėdami jį gauti, galite susisiekti su artimais ir brangiais žmonėmis. Jie mielai padės jums iškilusiais klausimais. Kad pasisektų, Skorpionas turi prisiversti išeiti iš asmeninės komforto zonos, tylos ir ramybės atmosferos, kuria bandė save apsupti. Tik tokiu atveju jums pradės sektis. Laikykitės nusistovėjusio grafiko, planuokite savo išlaidas iš anksto. Taigi galite ne tik pagerinti savo finansinę padėtį, bet ir stabilizuoti emocinę būseną.

saulys zodiako zenklai

ŠAULYS (11 23–12 21)

2023-ųjų vasarį Šauliui nėra ko tikėtis nerūpestingo ir lengvo laikotarpio. Bendraujant su artimaisiais ir draugais tenks įveikti daugybę problemų. Dalį jūsų socialinio rato gali įžeisti jūsų gyvenimo būdas. Dėl to neturėtumėte ant jų pykti, nes jie jums nori tik geriausio. Su depresija derėtų kovoti iš visų jėgų, nes vasarį, žiemos pabaigoje, ji gali užplūsti su atsinaujinusia jėga. Jei yra tokia galimybė, geriausia išeitis būtų išvykti į kelionę, kartu pasiimant mylimą žmogų.

oziaragis zodiako zenklai

OŽIARAGIS (12 22–01 20)

2023-ųjų vasaris Ožiaragiui bus lemtingas. Jei pernai jums sunkiai sekėsi visose gyvenimo srityse, tai dabar galite tikėtis tiek finansinės, tiek asmeninės padėties pagerėjimo. Vieniši šio Zodiako ženklo atstovai gali sutikti savo meilę, o tie, kurie svajojo apie finansinę nepriklausomybę, atidarys savo verslą ir investuos pinigus pelningai. Patartina siekti pasyvių pajamų.

vandenis zodiako zenklai

VANDENIS (01 21–02 19)

Vasario mėnesį šio Zodiako ženklo atstovams netrūks švenčių ir linksmybių. Vandeniui kelis kartus bus pasiūlytos įdomios laisvalaikio praleidimo galimybės. Neatsisakykite, drąsiai veržkitės į gyvenimo šurmulį. Tai prisidės prie jūsų kūrybiškumo ir sėkmės darbe. Galimi nesutarimai santuokoje ir meilės santykiuose. Patenkinti savo pasirinkimu ir pasitikintys antrąja puse šio Zodiako ženklo atstovai sėkmingai išlaikys visus išbandymus, o kitiems gresia didelė išsiskyrimo ir skyrybų rizika. Santykiai su tėvais bus kaip niekada šilti ir nuoširdūs, bus galimybė atverti širdį artimiesiems ir išgirsti tokius trokštamus pritarimo ir palaikymo žodžius.

zuvys zodiako zenklai

ŽUVYS (02 20–03 20)

Mėnesio pradžioje jausitės tarsi nuo jūsų pečių būtų nukelta didžiulė našta. Natūralu, kad liks neišspręstos užduotys ir smulkūs darbeliai, tačiau Žuvys galės gerai pailsėti ir nubrėžti tolimesnių veiklų kursą. Pasistenkite rasti laiko išspręsti asmeninėms ir su šeimos gerove susijusioms problemoms. Nepraleiskite progos pademonstruoti savo jautrumo ir nebijokite drąsiai kalbėti apie savo troškimus, partneris padės jums pasiekti savo tikslus.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.