Savaitės horoskopas 12 Zodiako ženklų (01.30-02.05)

Savaitės horoskopas

Avinas

Šią savaitę turėsite ne vieną progą sublizgėti tam tikroje veikloje ir tai padės pelnyti kitų žmonių palankumą. Tikėtina, kad pradėtus darbus pabaigsite gerokai anksčiau nei tikėjotės, todėl atrasite laiko mėgstamai veiklai. Antroje savaitės pusėje galite sulaukti netikėto pasiūlymo, kuris labai pakoreguos jūsų kasdienybę. Savaitgalį pasistenkite daugiau laiko skirti savo šeimos nariams ir raskite laiko juos išklausyti.

Jautis

Šią savaitę jūsų galvoje gali gimti naujų idėjų ir greičiausiai degsite nakantrumu kuo greičiau jas įgyvendinti. Antradienis tinkamas pasirašyti svarbias sutartis bei imtis naujų projektų įgyvendinimo. Tiesa, prieš priimdami svarbų sprendimą pasitarkite su savo šeimos nariais ar artimiausiais draugais: tikėtina, kad jų įžvalgos jums padės paprasčiau apsispręsti. Penktadienį gali būti sunku pripažinti savo klaidą. Savaitgalį labiau rūpės meilės reikalai.

mergina mieste

Dvyniai

Šią savaitę turėsite progą atskleisti savo talentus. Nors gali kilti dvejonių, ar einate tinkame linkme, tačiau kitų žmonių įvertinimas suteiks daugiau pasitikėjimo savo jėgomis ir motyvuos judėti į priekį. Žvaigždės pataria neužsisklęsti ir parodyti, ką iš tiesų sugebate: rezultatas gali būti geresnis nei tikitės. Savaitgalį vieniši ženklo atstovai gali tikėtis malonių permainų: jei dažniau apsidairysite, tikrai pastebėsite, kad kažkas jumis susidomėjo.

Vėžys

Šią savaitę didžiausios sėkmės gali sulaukti ieškantys darbo. Jei darbo pokalbių metu vis nesisekdavo sudaryti tinkamo įspūdžio, dabar viskas apvirs aukštyn kojom. Būsite pasitikintys savimi ir charizmatiški, todėl neliksite nepastebėti. Antradienį rasite būdą, kaip išspręsti įsisenėjusią problemą. Penktadienį norėsite susikurti jaukesnius namus. Savaitgalį jus džiugins artimų žmonių palaikymas.

horoskopai pora kavineje

Liūtas

Šią savaitę būsite ryžtingi ir nusiteikę siekti užsibrėžtų tikslų. Nors kelyje į sėkmę gali pasitaikyti nemalonių staigmenų, tačiau pasistenkite neprarasti motyvacijos ir neatsisakykite savo svajonės. Trečiadienį turėsite progą pademonstruoti savo gebėjimus. Penktadienį galite sulaukti malonios staigmenos. Savaitgalį susitelkite į savo mintis: tikėtina, kad tai padės rasti atsakymus į ramybės neduodančius klausimus.

Mergelė

Šią savaitę gali tekti priimti svarbius sprendimus. Nors degsite nekantrumu pasirinkti vieną iš siūlomų galimybių, tačiau impulsyvūs sprendimas gali pridaryti daugiau žalos nei duoti naudos. Pirmadienį nesistenkite įrodinėti savo tiesos, nes galite įsivelti į ginčą, kuris peraugs į rimtą konfliktą. Savaitgalį galite sulaukti gerbėjo dėmesio: jei suteiksite jam progą, galbūt jūsų bendravimas peraugs į kažką rimto?

horoskopai ziemos peizazas

Svarstyklės

Šios savaitės darbai bus itin monotoniški, bet vaisingi. Antradienį gali erzinti kitų žmonių išsakoma nuomonė ir priimami sprendimai. Nors bus sunku susilaikyti jų nepamokius, tačiau žvaigždės pataria nesivelti į ginčus. Antroje savaitės pusėje atidžiai sekite naujienas, kad nepraleistumėte svarbios informacijos. Šeimoje kivirčai galimi dėl savaitgalio planų nesutapimo. Siekite kompromiso.

Skorpionas

Savaitės pradžioje jums bus sunku kontroliuoti savo emocijas, tačiau vertėtų atminti, kad žodis – ne žvirblis. Jei pasiduosite impulsams, neatsargiai išsakytos pastabos gali įskaudinti aplinkinius, o vėliau teks sukti galvą, kaip atitaisyti padarytas klaidas. Antroje savaitės pusėje būsite pakilios nuotaikos, ir tam jums nereikės jokios priežasties. Savaitgalį neatsisakykite dalyvauti viešuose renginiuose, tai praskaidrins jums nuotaiką.

horoskopai ziemos vaizdas is virsaus

Šaulys

Darbas, darbas, darbas... Šuo laikotarpiu reikės kaip reikiant paplušėti, tačiau tai turės ir teigiamą pusę: jūsų pastangos tikrai neliks nepastebėtos, todėl neužilgo galėsite džiaugtis papilnėjusia pinigine. Per didelis emocionalumas antradienį neleis teisingai įvertinti situacijos ir priimti teisingo sprendimo, todėl valdykite save. Antroji savaitės pusė palanki ieškotis naujo darbo ar naujos veiklos. Jūsų asmeninis žavesys bei humoro jausmas gali turėti teigiamos įtakos jūsų sėkmei daugelyje sričių.

Ožiaragis

Šią savaitę būsite atviri naujovėms. Jus džiugins naujos patirtys bei galimybė megzti naujas pažintis, todėl jums bus sunku nustygti vietoje. Antradienį neatsargiai ištarti žodžiai gali tapti rimtų negandų priežastimi. Savaitgalį pasistenkite išlaikyti gerus santykius su šeimos nariais: šiuo laikotarpiu įsiplieskę ginčai gali ilgam pasėti nesantaikos sėklą.

pora ziema

Vandenis

Galvosite apie praeitį ir svarstysite, ką galėjote padaryti kitaip. Tikėtina, kad būsite nusiteikę ganėtinai pesimistiškai ir sielositės, kad ne viską padarėte, kad pagerinti savo ateitį. Žvaigždės ragina nepamiršti, kad praeities mes negalime pakeisti, tačiau galime susikurti šviesesnę ateitį. Neatidėliokite darbų vėlesniam laikui ir pasistenkite veltui nešvaistyti savo energijos.

Žuvys

Tikėtinaa, kad šią savaitę būsite užversti naujais pasiūlymais ir darbais. Turėsite labai pasistengti, kad pasiektumėte užsibrėžtus tikslus. Antradienį turite susikaupti ir pasistūmėti į prieki svarbiu reikalu, nors mintys suksis apie malonesnius dalykus. Ketvirtadienį sulauksite gerų žinių. Savaitgalis – pasimatymų ir meilės laikas.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.