Su kokiais renginiais tamsųjį metų laikotarpį pasitinka aukštaitijos sostinės arena?

Panevėžio arena - renginiai

Panevėžio arenos renginiai savo lygiu, mastu ir turiniu nenusileidžia kitose didmiesčių arenose vykstantiems renginiams. Ši arena turi olimpinio standarto dviračių treką. Joje krepšinio varžybas gali stebėti per pusšešto tūkstančio aistruolių, o įvairius pramoginius renginius – iki septynių tūkstančių.

Kokią staigmeną Panevėžio arenos žiūrovams ruošia broliai Lavrinovičiai?

Darjušas ir Kšištofas Lavrinovičiai pasitraukė iš aktyvaus krepšinio ir nusprendė imtis naujos veiklos – iš krepšinio aikštelės pereiti į sceną. Ta proga užgimė bendras brolių dvynių projektas „Brolių anekdotų šou“.

Broliai savo šou metu pasakoja ne tik anekdotus, bet ir porina smagias istorijas iš savo nutikimų krepšinio aikštelėje. Tiesa, geriau į šį renginį nesivesti mažų vaikų, nes jame nevengiama necenzūrinių žodžių.

Kokiame renginyje verta apsilankyti romantiškos natūros žmonėms?

Tiems, kurių ausį gali žeisti necenzūrinės kalbos perliukai, yra kitoks pasirinkimas. Tai aksominio balso savininkės Ingos Valinskienės koncertas. Dainininkė gruodžio viduryje pasirodys Panevėžio „Kalnapilio“ arenoje. Ji svajingas savo dainas atliks kartu su grupe „Vairas“ ir vokaliste Laura Remeikiene.

Ar Aukštaitijos sostinės arenoje yra vietos žemaičiams?

Aukštaitijos sostinės Panevėžio arenoje yra laukiama ir atlikėjų grupė iš Žemaitijos „Žemaitukai“. Šis duetas savo nuoširdumu besąlygiškai pavergia publiką. Vien jų hitas „Jeigu pasaulis priklausytų man“ įaudrina net skirtingų amžiaus tarpsnių publiką.

Duetui autorines dainas atlikti padeda gyvo garso grupė, kuri garantuoja koncertų lankytojams kokybišką ir natūralų atliekamos muzikos skambesį. Atlikėjų Ovidijaus ir Lino asmeninis žavesys žiūrovams perduoda daugybę teigiamų ir šviesių išgyvenimų, kurie skatina salę dainuoti kartu su tikrais žemaitukais.

Kuo Panevėžio arenos lankytojus vilios kalėdinė mugė?

Gruodžio antroje pusėje Panevėžio arenoje vyks „Didžioji Kalėdinė Panevėžio mugė“, kurioje savo prekes pirkėjams siūlys per šimtą skirtingų žanrų kūrėjų ir amatininkų.

Atėjusieji į mugę galės išsirinkti ne tik labiausiai patikusius suvenyrus, rankdarbius, namų puošybos gaminius, bet ir gurmaniškus skanėstus, prekes vaikams, net naujausias aprangos kolekcijas. Mugė pirkėjų lauks gruodžio 17 dieną, sekmadienį, nuo 10 iki 17 valandos.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.