Kuriems Zodiako ženklams nusišypsos laimė 2024-ųjų vasario mėnesį

Vasario mėnesio horoskopas (2024)

Pagal astrologines prognozes kai kurie Zodiako ženklai paskutinį žiemos mėnesį galės pasijusti laimingi, nes išsipildys ilgai puoselėtos jų svajonės ir lydės sėkmė įvairiose gyvenimo srityse.

avinas zodiako zenklai

AVINAS (kovo 21–balandžio 20 d.)

Prognozuojama, kad ambicingam ir aktyviam Avinui vasarį seksis daryti karjerą. Atkaklios pastangos ir įveikti sunkumai, siekiant savo tikslų, atves prie trokštamo finišo. Šį mėnesį Avinas gali gauti pasiūlymą dėl prestižinės darbo vietos ar posto, kurio jis taip laukė. Be to, Avinui numatomi susitikimai su svarbiais verslo partneriais ir daug perspektyvių projektų. Svarbiausia, kad jis nestokos kolegų ir bendražygių palaikymo bei pritarimo.

dvyniai zodiako zenklai

DVYNIAI (gegužės 21–birželio 21 d.)

Dvyniai, kurie ilgą laiką buvo užsiėmę tinkamo darbo paieškomis, vasarį pagaliau jį ras. Paskutinis žiemos mėnuo suteiks jiems galimybę tvirtai atsistoti ant kojų ir kardinaliai pakeisti savo gyvenimą. Naujas pajamų šaltinis nulems teigiamus pokyčius. Pasirinkę naują darbą, Dvyniai ne tik uždirbs daugiau pinigų, bet ir jaus malonumą bei pasitenkinimą. Mėnesio pabaigoje Dvyniai pasijus atgavę vidinę pusiausvyrą ir mėgausis viskuo, ką daro.

liutas zodiako zenklai

LIŪTAS (liepos 23–rugpjūčio 23 d.)

Liūto ženklo atstovai, kurie dažnai būna nepatenkinti savo darbu ir jaučiasi nusivylę, turės galimybę tinkamai pailsėti ir praleisti kurį laiką vienumoje su savimi. Pastaraisiais mėnesiais jie buvo pernelyg susikoncentravę į pinigų uždirbimą, ignoravo savo kūno ir sielos poreikius. Vasario mėnesį Liūto laukia įvykiai, kurie ne tik privers permąstyti savo įprastus principus ir pakeisti ankstesnius prioritetus. Šis mėnuo Liūtui žada dvasinį atsinaujinimą ir apsivalymą nuo praeities nuoskaudų naštos.

svarstykles zodiako zenklai

SVARSTYKLĖS (rugsėjo 24–spalio 23 d.)

Dėl savo finansinės padėties labai nerimaujančios Svarstyklės vasario mėnesį pajus, kad joms puikiai pavyksta sudurti galus su galais. Sėkmė ateis netikėtai ir atneš daug teigiamų emocijų. Be to, pajamų padidėjimas žada būti ne laikinas. Jeigu Svarstyklės sumaniai tvarkysis, gauti papildomi pinigai gali tapti pagrindu investicijoms ir būsimai gerovei. Svarstyklės galės pamaloninti save maloniomis smulkmenomis ir suteikti paramą savo artimiesiems.

alfa logotipas

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.