Valentino dienos horoskopas visiems zodiako ženklams (2024 metai, vasario 14)

Valentino dienos horoskopas

Meilės dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų.

avinas zodiako zenklas

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Valentino dieną ugnies ženklas Avinas bus aktyvesnis nei paprastai. Emocijos veršis pro kraštus. Spinduliuosite aistra ir švelnumu savo antrai pusei. Net jei neturite mylimo žmogaus, šiandiena galite atkreipti dėmesį į jau pažįstamą asmenį. Galbūt ši diena taps jūsų ilgai lauktos meilės istorijos pradžia.

jautis zodiako zenklas

Jautis (balandžio 21 – gegužės 21)

Jaučiams tai yra geriausias laikas parodyti savo tikruosius jausmas. Taip pat dabar galite atrasti naują meilę arba sustiprinti jau turimus santykius. Valentino dieną jums atsitiks kažkas ypatingo, kas paskatins atverti širdį dar plačiau. Galbūt jums bus lemta sutikti naują žmogų arba skleisite dar daugiau meilės aplink save. 

dvyniai zodiako zenklas

Dvyniai (gegužės 22 – birželio 21)

Valentino diena Dvyniams bus kupina įsimintinų akimirkų. Jus tikrai pradžiugins mylimas žmogus, o jeigu tokio dar neturite, šalia jūsų gali atsirasti paslaptingas asmuo. Nesvarbu, tai bus senas draugas, ar nauja pažintis, būtinai apsvarstykite šią kandidatūrą. 

vezys zodiako zenklas

Vėžys (birželio 22 – liepos 22)

Porą turintys Vėžiai Valentino dieną dar labiau suartės su savo mylimaisiais. Švelnios emocijos užlies jūsų santykius, o jausmai bus išreikšti nepamirštamu būdu. Visi jūsų romantiški siurprizai tikrai pasiteisins. Vienišiai būkite atviri naujoms meilės galimybėms, nes jos gali būti visai prieš jus. Jūsų žavesys pritrauks naujus žmones į jūsų gyvenimą. 

liutas zodiako zenklas

Liūtas (liepos 23 – rugpjūčio 23)

Liūtams šiandiena gali prireikti daugiau tiesos ir aiškumo savo santykiuose. Jei jaučiate, kad kyla nesusipratimai ar abejojate savo dabartiniais santykiais, tai gali būti tinkamas laikas viską aptarti ir rasti bendrą sutarimą. Vienišių žavesys ir energija kaip magnetas trauks priešingos lyties atstovų dėmesį. 

mergele zodiako zenklas

Mergelė (rugpjūčio 24 – rugsėjo 23)

Jūsų dėmesys ir rūpestingumas Valentino dieną leis patirti ypatingų akimirkų su mylimu žmogumi. Būkite pasirengę vienas kitam ištarti meilės žodžius ir išjausti kartu šią magišką dieną. Vienišos Mergelės gali sutikti ankstesnį savo partnerį ir pasijusti tiek emocionaliai, tiek fiziškai artimesni negu bet kada anksčiau. Leiskite sau mėgautis šia akimirka. 

svarstykles zodiako zenklas

Svarstyklės (rugsėjo 24 – spalio 23)

Galbūt Svarstyklėms reikės pažvelgti į santykius iš kitos perspektyvos arba patiems priimti sprendimus, kurie galėtų jų gyvenimą paversti žymiai geresniu. Būkite atviri naujovėms savo asmeniniame gyvenime. Atradimai Valentino dieną labai tikėtini. Vienišiai nepraleiskite progos susipažinti su ypatingu žmogumi. 

skorpionas zodiako zenklas

Skorpionas (spalio 24 – lapkričio 22)

Porą turintiems Skorpionams Valentino diena bus kupina romantikos. Nesugadinkite visko savo aštriu charakteriu. Šią dieną neverta aiškintis santykių ar įtarinėti mylimojo. Tada galėsite išlaikyti savo meilės santykius stiprius ir harmoningus.

saulys zodiako zenklas

Šaulys (lapkričio 23 – gruodžio 21)

Vienišiems Šauliams, tai yra palankus metas atrasti naują meilę arba pradėti romantiškus santykius. Nesistenkite visko kontroliuoti, tiesiog leiskite įvykiams tekėti sava vaga.

Porą turintys Šauliai turės puikią galimybę parodyti savo jautriąją pusę. Nesvarbu, ar tai bus romantinė vakarienė, ar ilgai besitęsiantis pokalbis su mylimuoju, jums atrodys, kad laikas sustojo, ir jūs jausitės laimingi. 

oziaragis zodiako zenklas

Ožiaragis (gruodžio 22 – sausio 20)

Galbūt šiandiena turėsite galimybę susitaikyti su ankstesniu partneriu ar įveikti dabartinių santykių problemas. Būkite atviri bendravimui ir ieškokite kompromisų, kad vėl galėtumėte džiaugtis glaudžiu ryšiu.

Vienišių pasiryžimas ir atkaklumas išplės jų meilės horizontus. Eikite į priekį ir išbandykite naujas patirtis, kurios jūsų gyvenimą pavers dar spalvingesniu. 

vandenis zodiako zenklas

Vandenis (sausio 21 – vasario 19)

Vandenio žavesys ir paslaptingumas gali sužavėti vienišą širdį. Būkite atviri tikram jausmui ir pasinerkite į naują pažintį.

Porą turintiems Vandeniams vertėtų pasistengti išreiškiant šiltus jausmus savo puselei. Planuokite romantinę nuotykių kelionę ar romantišką vakarienę – tai suteiks jums gerų emocijų. Jausitės ypatingai. 

zuvys zodiako zenklas

Žuvys (vasario 20 – kovo 20)

Žuvims, šiandiena reikėtų atidžiau klausyti savo širdies ir leisti jai vadovauti. Neapleiskite savo svajonių ir siekių. Leiskite naujai meilei užvaldyti jūsų gyvenimą. Jūsų jautri prigimtis padės jums atversti širdį ypatingam ryšiui.

Porą turinčios žuvys apipils savo mylimuosius širdelėmis ir šiltais jausmais. 

Valentino diena ateis ir išeis, primindama mums meilės svarbą mūsų gyvenimuose. Nepamirškite klausyti savo širdies, kadangi tik ji žino tikrus mūsų norus. Leiskite šiai romantiškai progai sustiprinti jūsų meilės ryšius ir pajusti šilumą širdyje.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.