Savaitės prognozės 12 Zodiako ženklų (03.25-03.31): ką žada žvaigždės?

Savaitės prognozės (03.25-03.31)

Savaitės horoskopas gana populiarus būdas sužinoti, ko kiekvienas Zodiako ženklas gali tikėtis artimiausiomis dienomis. Šis horoskopas suteikia galimybę paskirstyti ateinančios savaitės energijos išteklius ir atsižvelgti į tam tikrus aspektus, kurie gali paveikti žmonių gyvenimą, nuotaiką ir santykius. 

Ką paskutinės kovo savaitės horoskopas žada kiekvienam Zodiako ženklui? Savaitės laimingieji, ir tie, kuriems pasisekė mažiau. 

avinas zodiako zenklai

Avinas 

Šią savaitę nesėdėkite namuose, daugiau lankykitės viešose vietose, bendraukite. Jeigu praeityje kažką įžeidėte ar apkalbėjote, dabar palankus laikas atsiprašyti. Antradienį vertėtų daugiau klausytis ir mažiau kalbėti, geriau tegul kalba kiti. Trečiadienį jūsų protas bus aštrus, kas padės priimti teisingus sprendimus.

Antroje savaitės pusėje pasirūpinkite savimi. Aplankykite sporto klubą, baseiną, užsirašykite grožio procedūroms, atnaujinkite savo garderobą ir t.t. Darykite viską, kas teikia malonumą ar leidžia pasijusti geriau. Penktadienį asmeninis gyvenimas džiugins ir suteiks malonių siurprizų.

Savaitgalį neverta ginčytis su aplinkiniais, kad ir kokie teisūs jaustumėtės.

jautis zodiako zenklai

Jautis 

Ši savaitė nebus rami. Gali iškilti sunkumų sprendžiant darbinius klausimus, dėl ko jausite įtampą. Antradienį vadovybė ar verslo partneriai iš jūsų tikėsis aktyvių veiksmų. Pasistenkite jų nenuvilti. Trečiadienį žvaigždės pataria nesivelti į konfliktus: jei darbe kiltų nesutarimų, pasistenkite likti nuošaly.

Antroje savaitės pusėje užsimezgusi dalykinė ar romantinė pažintis gali pereiti į ilgalaikį bendradarbiavimą ar tvirtus ilgalaikius santykius. Nedarykite drastiškų sprendimų, geriau leiskite įvykiams tekėti sava vaga. Penktadienį jausitės visiems reikalingi, o tai paglostys savimeilę.

Savaitgalis tinkamas romantiškam pasisėdėjimui su mylimaisiais.

dvyniai zodiako zenklai

Dvyniai 

Šią savaitę būkite taktiški ir tolerantiški su aplinkiniais. Jeigu Jums nepatinka kažkieno nuomonė, tai dar nereiškia, kad ji neteisinga. Pabandykite pasižiūrėti iš kito žmogaus pozicijos, pamatykite situaciją kito žmogaus akimis ir suprasite, kad nėra vienos tiesos. Antradienį svarbu nusiteikti pozityviai ir palaikyti gerus santykius su aplinkiniais. Trečiadienį energiją eikvokite tik svarbiems darbams.

Antroje savaitės pusėje svarbiausi dalykai vyks būtent jūsų namuose, todėl pasistenkite čia praleisti kuo daugiau laisvo laiko. Penktadienis pareikalaus atidumo ir įžvalgos.

Daugumai Dvynių savaitgalis bus gana ramus. Jeigu gailitės dėl praeityje nutrauktų santykių, dabar bus tinkamas laikas jiems atnaujinti.

vezys zodiako zenklai

Vėžys 

Šią savaitę būsite labai smalsūs ir susidomėję įvairiomis veiklomis, todėl atrodys, kad paroje gerokai per mažai valandų. Antradienį gali kilti nesutarimų su aplinkiniais. Nevertėtų tikėti viskuo ką žmonės jums sako, geriau pasikliauti savo nuojauta. Trečiadienį būsite jautresni nei įprastai, todėl net ir menkiausios smulkmenos gali išmušti jus iš vėžių.

Antroje savaitės pusėje neatidėliokite sumanymų, apie kuriuos jau seniai mąstote, dabar pats laikas veikti. Penktadienį reikėtų vengti konfliktų su artimaisiais ar giminaičiais, greičiausiai liksite kaltas, net jeigu toks nesate.

Savaitgalį nepasitikėkite nepažįstamais, ar mažai pažįstamais žmonėmis, pirmas įspūdis gali būti klaidinantis.

liutas zodiako zenklai

Liūtas 

Šią savaitę trauksite aplinkinių dėmesį, bet jausite ne tik susižavėjimo žvilgsnius, visos jūsų padarytos klaidos taip pat bus gerai matomos. Antradienį greičiausiai teks grįžti prie nebaigtų, bet jau senokai užmirštų darbų. Trečiadienį galite pradėti kažką naujo ir pelningo, sulaukti pagalbos ar atleidimo nuo praeities skolų - tiek finansinių, tiek karminių.

Antroje savaitės pusėje visas iškilusias problemas spręskite iš karto, neatidėliodami, nes vėliau joms pašalinti prireiks kur kas daugiau laiko ir jėgų. Penktadienį būsite linkę rūpintis savo išvaizda, garderobo papildymu.

Savaitgalį nesivelkite i santykiu aiškinimąsi. Nieko gero nelaimėsite, tik pabloginsite situaciją.

mergele zodiako zenklai

Mergelė 

Šią savaitę galėsite rinktis iš kelių palankių galimybių, todėl pasinersite į ilgus svarstymus. Nors dažniausiai pasikliaujate protu, tačiau šį kartą žvaigždės pataria klausytis savo širdies balso, tai padės priimti tinkamą sprendimą. Antradienį kažkas jus gali nuvilti ar net nervinti, bet visumoje gausite ir gerų emocijų. Trečiadienį stenkitės tinkamai apskaičiuoti savo galimybes ir jėgas.

Antroje savaitės pusėje galimi nesusipratimai su kolegomis ar verslo partneriais, netgi smulkios apgavystės, todėl būkite atidesni tvarkydami finansinius reikalus ir visada galvokite ką sakote. Penktadienį stenkitės būti tolerantiškesni šeimos ir artimųjų atžvilgiu.

Savaitgalis itin palankus vienišiams – gali būti, kad interneto platybėse sutiksite sau skirtą žmogų.

svarstykles zodiako zenklai

Svarstyklės 

Šią savaitę jausitės pažeidžiami, ir atrodys, kad viskas klostosi ne taip, kaip jūs norėtumėte. Nors tai gali išmušti iš vėžių, tačiau žvaigždės pataria nepasiduoti akimirkos emocijoms, ir ryžtingai judėti į priekį. Antradienį nesunkiai įtikinsite aplinkinius savo teisumu. Trečiadienį nereikėtų gaišti laiko, kuo greičiau priimsite sprendimus, tuo geriau.

Antroje savaitės pusėje jausitės šiek tiek išsekę. Geriau atidėkite sudėtingus reikalus kitai savaitei. Penktadienį visiems įtikti nepavyks, tačiau iš bendros aplinkos rinksitės tikrai svarbius žmones.

Savaitgalį tikėtinos malonios staigmenos, kurios gali visiškai sujaukti kitos savaitės planus.

skorpionas zodiako zenklai

Skorpionas 

Ši savaitė bus puiki. Tiesa, susiklosčiusios aplinkybės gali sujaukti visos savaitės planus, bet tai išeis į gerą. Antradienį verslo derybos gali būti labai vaisingos. Trečiadienį asmenines problemas spręskite tiesiog kalbėdamiesi iš širdies.

Antroje savaitės pusėje turėsite progą kai ką pakeisti savo naudai. Galbūt pelnysite įtakingo žmogaus simpatijas. Labai svarbu palikti gerą pirmą įspūdį. Penktadienis palankus meilei.

Savaitgalį atsiribokite nuo viskuo nepatenkintų personų ir nusiteikite pozityviai.

saulys zodiako zenklai

Šaulys

Šią savaitę nestokosite vidinės energijos, tačiau būtų geriau jeigu nukreiptumėte ją į karjeros ar verslo reikalus. Antradienį kiekvienas sprendimas ar poelgis turi būti pasvertas ir apgalvotas. Trečiadienį darbai sklandžiai judės į priekį, padidintas aktyvumas gali atnešti papildomos finansinės naudos.

Antroje savaitės pusėje gali tekti dirbti labai įtemptai, tačiau iš to turėsite nemažai naudos. Penktadienį turėsite progų susipažinti su įdomiais žmonėmis, su kuriais palaikysite ryšį ir ateityje.

Savaitgalį galėsite atsipūsti, ir susidėlioti savo mintis, kuriose paskutiniu metu vyravo tikras chaosas.

saulys zodiako zenklai

Ožiaragis 

Šią savaitę atsisakykite pernelyg kruopštaus planavimo, nes tikrai ne viskas klostysis būtent tai, kaip numatėte. Antradienį turėtumėte stiprinti savo pozicijas darbe ir nekartoti senų klaidų. Trečiadienį skirkite daugiau dėmesio detalėms ir pasistenkite visus pradėtus darbus davesti iki galo.

Antroje savaitės pusėje jausitės tarsi po padidinamuoju stiklu. Jūsų pasiekimai bus pastebėti, tačiau aplinkiniai matys ir mažiausias klaidas. Penktadienį nederėtų priimti skubotų sprendimų, net ir susijusių su meile.

Savaitgalis ramus. Puikiai leisite laiką draugų kompanijoje, ar daugiau laiko skirsite šeimai.

vandenis zodiako zenklai

Vandenis 

Šią savaitę stumkite nuo savęs abejones, nes dabar yra laikas, kai galite įnešti naujovių į savo gyvenimą. Norėdami pasiekti gerų rezultatų, turėsite dirbti šiek tiek daugiau nei įprastai. Antradienį nepasiduokite spaudimui ir persvarstykite kai kuriuos savo principus. Trečiadienį svarbiausia būti kantriems.

Antroji savaitės pusė bus kupina idėjų ir kūrybinių planų, tačiau darbe gali kilti audros. Pasistenkite nekonfliktuoti su kolegomis, kvaili principai gali pridaryti bėdos. Penktadienį nereikėtų pasiduoti provokacijoms ir pagundai, būkite pakankamai atidūs ir atsargūs.

Savaitgalį tinkamas metas kurti ateities planus su mylimu žmogumi. Jūsų santykiai bus harmoningi, jausite meilę ir palaikymą.

zuvys zodiako zenklai

Žuvys 

Šią savaitę žvaigždės šypsosis tiems Žuvų ženklo astovams, kurie neatidėliodami imsis veiksmų, ir atkakliai sieks savo tikslų. Jei norite, kad jūsų svajonės taptų realybe, apie jas verčiau nekalbėkite, tačiau sudarykite realių veiksmų planą, kurio nuosekliai laikykitės. Antradienį stenkitės suprasti artimųjų pastabas, nes jie linki jums gero. Trečiadienį būsite kupini energijos, tad sklandžiai judėsite į priekį.

Antroje savaitės pusėje gali praversti trys patarimai: jei kas nepasisekė, pradėkite iš naujo, tikėkite tuo ką darote ir niekada savęs nebarkite. Sėkmė bus pasiekiama aktyvių ir drąsių veiksmų dėka. Penktadienį draugų rate galimi kivirčai ir konfliktai, šeimoje taip pat nebus taip lengva susitarti.

Savaitgalį nebijokite garsiai kalbėti apie savo jausmus – jus supantys žmonės tikrai tą įvertins.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.