Savaitės horoskopas visiems Zodiako ženklams (04.08-04.14): ką žada žvaigždės?

Savaitės horoskopas (04.08-04.14)

Savaitės horoskopas gana populiarus būdas sužinoti, ko kiekvienas Zodiako ženklas gali tikėtis artimiausiomis dienomis. Šis horoskopas suteikia galimybę paskirstyti ateinančios savaitės energijos išteklius ir atsižvelgti į tam tikrus aspektus, kurie gali paveikti žmonių gyvenimą, nuotaiką ir santykius. 

Ką antrosios balandžio mėnesio savaitės horoskopas žada kiekvienam Zodiako ženklui? Savaitės laimingieji, ir tie, kuriems pasisekė mažiau. 

zodiako zenklas avinas 

Avinas 

Šią savaitę stenkitės susikoncentruoti į tuos dalykus, kurie jums yra svarbūs, antraip galite pradėti spręsti svetimas problemas. Antradienį kai kuriuos svarbius organizacinius klausimus bus sunku išspręsti, net jei dėsite visas pastangas. Trečiadienio darbai gali užsitęsti, tačiau nereikia dėl to nerimauti.

Antroje savaitės pusėje norėsite poilsio ir ramybės. Nors esate pratę dalyvauti veiksmo sūkuryje, tačiau dabar norėsite leisti laiką vienumoje.

Savaitgalį daugiau laiko skirti apmąstymams apie netolimą ateitį, nes labai greitai gali pasitaikyti proga įgyvendinti savo svajonę.

zodiako zenklas jautis

Jautis 

Šią savaitę pabandykite susitvarkyti su savo vidiniu pasauliu. Yra per daug dalykų, kurie verčia jaustis blogai. Pagalvokite ką galėtumėte pakeisti, kad jūsų gyvenimas pasikeistų į geresnę pusę. Antradienį reikėtų atsisakyti besaikio išlaidavimo ar didesnių pirkinių. Trečiadienį neatsisakykite pasimėgauti aktyviomis pramogomis, pasilepinti vandens malonumais ar tiesiog apsilankyti grožio salone. Šios smulkmenos leis pasijusti geriau.

Antroji savaitės pusė itin palanki visuomeninei veiklai, bei darbo santykių plėtojimui. Taip pat sėkmė lydės sprendžiant įvairius verslo reikalus.

Savaitgalį pabūkite vieni, susidėliokite mintis, ramybė padės daug ką suprasti. Laikas palankus apmąstymams ir dvasiniam augimui.

zodiako zenklas dvyniai

Dvyniai 

Gebėjimas klausytis ir girdėti yra jūsų kelias į sėkmę šią savaitę. Tiesa, taip pat reikėtų galvoti ką kalbate. Darbas atneš pelną ir malonumą. Antradienį teks įtemptai dirbti, tačiau reikalai judės į priekį gana lėtai. Trečiadienį vertėtų ištaisyti senas klaidas, kurios trukdo judėti pirmyn.

Antroji savaitės pusė palanki užbaigti užsistovėjusius darbus ir pasimėgauti saldžiais darbo vaisiais. Taip pat turėtumėte atkreipti dėmesį į santykius su mylimaisiais, draugais ir artimaisiais.

Savaitgalį jus gali kankinti dvejonės, kaip geriau pasielgti, tačiau žvaigždės pataria kuo mažiau svarstyti, ir pasikliauti savo širdimi.

zodiako zenklas vezys

Vėžys 

Šią savaitę gali pasitaikyti tam tikrų kliūčių, tačiau jas įveikę jausitės stipresni. Jei jus domina karjeros augimas, vertėtų užsiminti savo vadovams, kad esate pasirengęs imtis naujų pareigų. Antradienį saugokite savo paslaptis, kitaip rizikuojate tapti apkalbų objektu. Trečiadienio susitikimai ir pasimatymai atneš daug gerų emocijų.

Antroje savaitės pusėje santykiai su artimaisiais gali pašlyti, tačiau iki šeštadienio juodi debesyt išsisklaidys, ypač jeigu įdėsite šiek tiek pastangų.

Savaitgalį stenkitės neįtraukti nepažįstamų žmonių į šeimos problemas. Parodykite kuo daugiau kantrybės ir švelnumo bendraudami su aplinkiniais, ypač vaikais.

zodiako zenklas liutas mmmmm

Liūtas 

Šią savaitę būsite optimistiškai nusiteikę ir jausitės gana energingi, viskas auga, situacija gerėja. Greitis, aktyvumas ir nestandartiniai sprendimai padės greičiau pasiekti tikslą ir jūsų darbą paversti tikru malonumu. Antradienį viskas priklausys nuo jūsų: gausite tiek, kiek duosite patys. Trečiadienį kyla pavojus pervertinti savo jėgas.

Antroje savaitės pusėje turėsite galimybę atsiskleisti kūrybinėje veikloje. Šiuo metu nestokosite naujų idėjų ir degsite nekantrumu jas įgyvendinti.

Šeštadienio pasimatymas gali būti lemtingas. Tačiau šią dieną taip pat gali nutrūkti ilgalaikis meilės ryšys. Savaitgalį stenkitės neišlieti neigiamų emocijų į aplinką, suvaldykite jas.

zodiako zenklas mergele m

Mergelė 

Šią savaitę valdysite situaciją. Laikas tinkamas susitikimams, kelionėms, verslo ryšių kūrimui ir vaisingam bendradarbiavimui. Antradienį mažiau gilinkitės į kitų žmonių gyvenimus, mažiau reikalaukite iš kitų. Trečiadienį greičiausiai nukrypsite nuo turimo darbo plano, bet tai išeis į gerą.

Antroje savaitės pusėje būsite dėmesio centre. Net apkalbos gali tapti stulbinančia reklama. Jūsų laukia naujos pažintys ir malonūs susitikimai. Pe didelis atvirumas penktadienį gali sukelti audringus ginčus.

Savaitgalį jus gali nudžiuginti gera žinia. Verčiau vengti triukšmingų kompanijų, tai atneš tik nuovargį. Patogiai jausitės tik artimų draugų kompanijoje

zodiako zenklas svarstykles

Svarstyklės 

Šią savaitę naujos idėjos pareikalaus papildomų išlaidų, todėl suksite galvą, kaip užsidirbti papildomai. Antradienį stenkitės būti atlaidesni aplinkinių trūkumams, nes jūsų nuolatinis niurzgėjimas dėl smulkmenų gali kamuoti bet ką. Trečiadienį gausite daug informacijos, iš kurios teks išsigryninti pagrindinius dalykus.

Antroje savaitės pusėje jausitės labai rimti, net šiek tiek susikaustę ir įsitempę, todėl bus sunku išreikšti šiltus jausmus. Vaikai gali pareikalauti daugiau laiko.

Savaitgalį jūsų laukia jaukūs pokalbiai su artimaisiais, kartu galite atrasti įvairių problemų sprendimo būdų bei idėjų įgyvendinimo galimybių.

zodiako zenklas skorpionas

Skorpionas 

Savaitė bus gera, tačiau pasistenkite nepažeisti įstatymų. Galite būti maloniai nustebinti, kad neplanuotas nukrypimas nuo plano gali padovanoti šį tą vertingo. Antradienį gali kilti problemų dėl riboto požiūrio į kai kuriuos dalykus. Trečiadienį žvaigždės pataria neatidėlioti svarbių darbų ir peržvelgti ateities planus.

Antroje savaitės pusėje neleiskite savo gerumo naudoti savanaudiškiems tikslams, žinokite, kaip pasakyti „ne“, kai to tikrai reikia.

Savaitgalį galite sulaukti netikėtų pasiūlymų, malonių staigmenų ar net dovanų.

zodiako zenklas saulys

Šaulys

Šią savaitę nedvejodami imkitės naujų projektų, megzkite naujus kontaktus, planuokite ateitį ir t.t. Būkite ryžtingesni. Per didelis atsargumas neleis pasiekti norimo rezultato. Antradienį būkite maksimaliai punktualūs ir laiku atlikite užduotis. Trečiadienį gali išaiškėti jūsų paslaptis.

Antroje savaitės pusėje jūsų ramybė ir taikumas išlygins aštrius kampus, kylančius komandoje. Dabar palankus metas pagalvoti apie pokyčius, kurie jūsų kasdienybę paverstų ne tokia monotoniška.

Savaitgalį pagalvokite apie savo dvasinį tobulėjimą, ateities planus.

zodiako zenklas oziaragis m

Ožiaragis 

Šią savaitę gali kilti problemų, susijusių su informacijos iškraipymu. Stenkitės racionaliai eikvoti savo energiją ir būtinai išsimiegokite. Antradienį nedemonstruokite pranašumo prieš kolegas ar verslo partnerius, tai gali įžiebti konfliktą. Trečiadienį palankus komandiruotėms ar išvykoms, taip pat tinkamas spręsti šeimos problemas.

Antroje savaitės pusėje susikoncentruokite rimtam darbui, atidėkite abejones ir asmeninius klausimus vėlesniam laikui, dabar tinkamas metas užsiimti karjeros reikalais.

Savaitgalį patinginiaukite, pasvajokite ir pasisemkite naujų jėgų, pavyzdžiui, gamtos prieglobstyje.

zodiako zenklas vandenis m

Vandenis 

Ši savaitė gali būti labai darbinga ir gana įtempta. Stenkitės būti tolerantiškesni, nesileiskite į ginčus ir atvirus konfliktus su aplinkiniais. Asmeniniame gyvenime tikėtini pokyčiai. Antradienį galite sulaukti priekaištų iš darbdavio, kad nesate pakankamai dėmesingi. Trečiadienį galite neteisingai suprasti kas jums sakoma, dėl ko kils nesusipratimų.

Antroje savaitės pusėje bandysite ieškoti pusiausvyros tarp karjeros ir šeimyninio gyvenimo – tai gali pasirodyti gerokai sudėtingiau negu manėte.

Savaitgalį palanku planuoti keliones ar romantiškas išvykas, skirti laiko seniai pamirštiems pomėgiams bei buvimui su savo šeimos nariais.

zodiako zenklas zuvys m

Žuvys 

Šią savaitę susikoncentruokite rimtam darbui, nes tai laikas kai galite daug nuveikti, pasistūmėti į priekį daugeliu klausimų. Tik nereikėtų tikėtis greito rezultato. Antradienį nesivelkite į konfliktus, viską, kas aplink jus vyksta, stebėkite pasyviai. Trečiadienį būsite jautresni nei įprastai, todėl net ir menkiausios smulkmenos gali išmušti jus iš vėžių. 

Antroje savaitės pusėje tikėtini nesutarimai darbe ar namuose, todėl žvaigždės pataria kuo mažiau veltis į konfliktus, ir stengtis rasti kompromisą, kuris būtų tinkamas abiem pusėms.

Savaitgalį netrūks flirto ir romantiškų akimirkų. Vienišiems ženklo atstovams tai puikus laikas romantiškiems santykiams užmegsti.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.