Savaitės prognozės Zodiako ženklams (04.15-04.21): ką žada žvaigždės?

Savaitės horoskopas (04.15-04.21)

Savaitės horoskopas gana populiarus būdas sužinoti, ko kiekvienas Zodiako ženklas gali tikėtis artimiausiomis dienomis. Šis horoskopas suteikia galimybę paskirstyti ateinančios savaitės energijos išteklius ir atsižvelgti į tam tikrus aspektus, kurie gali paveikti žmonių gyvenimą, nuotaiką ir santykius. 

Ką trečiosios balandžio mėnesio savaitės horoskopas žada kiekvienam Zodiako ženklui? Savaitės laimingieji, ir tie, kuriems pasisekė mažiau. 

zodiako zenklas avinas

Avinas 

Avinai šią savaitę jaus didesnį poreikį tvarkai ir organizacijai. Tai gali būti puiki savaitė pabaigti užduotis ir sutvarkyti dalykus, kurie leis judėti į priekį. Be to, šis laikotarpis palankus pradėti labiau rūpintis savimi, atsikratyti žalingų įpročių ir pradėti sveikiau gyventi. Antradienį žvaigždės pataria nieko neplanuoti, nes net ir kruopščiai parengtas planas gali netikėtai sužlugti. Trečiadienį stenkitės mažiau kalbėti ir daugiau klausytis.

Antroje savaitės pusėje Avinai turėtų pažvelgti į savo vidų ir susimąstyti apie savo tikslus ir svajones. Tai gali būti puikus laikas meditacijai ar kitai veiklai, kuri padės Avinams rasti vidinį ramybę ir pasinerti į apmąstymus.

Savaitgalį svarbu išlaikyti ramų protą ir neleisti emocijoms paimti viršaus. Patirtis ir kantrybė gali padėti išspręsti iškilusias problemas ir išsaugoti santykius.

zodiako zenklas jautis

Jautis 

Šią savaitę bus svarbu saugoti jums patikėtas paslaptis ir neatskleisti asmeninės informacijos, kuri vėliau jums gali pakenkti. Antradienį nedemonstruokite pykčio aplinkiniams, tai gali sugadinti santykius su reikalingu žmogumi. Trečiadienį jus gali aplankyti įdomi verslo idėja, apsvarstykite ją.

Antroje savaitės pusėje vertėtų susilaikyti nuo spontaniškų sprendimų, nes vėliau gali būti sudėtinga atitaisyti padarytą žalą. Penktadienį ramybės neduos neatsakyti klausimai.

Savaitgalį būtų malonu ištrūkti iš kasdienybės ir kur nors išvykti.

zodiako zenklas dvyniai mm

Dvyniai 

Šią savaitę sėkmė darbe labai priklausys nuo jūsų pastangų, kruopštumo ir užsispyrimo. Taip pat dabar jums svarbiausia suvokti savo galimybes. Antradienį jus gali aplankyti įdomi verslo idėja, apsvarstykite ją. Trečiadienį gauta svarbi informacija ar žinios iš toli gali paveikti jūsų ateities planus.

Antroje savaitės pusėje būsite linkę perdėti, o tai gali privesti prie konfliktinės situacijos. Penktadienį neapverskite visko aukštyn kojomis, būkite nuoseklūs.

Savaitgalio išvykos ​​ir kelionės bus palankios, tačiau atsipalaiduoti nereikėtų, tikėtinos nenumatytos situacijos.

zodiako zenklas vezys

Vėžys 

Šią savaitę situacija darbe klostysis gana nervingai, tikėtini neplanuoti bet skubūs darbai. Tačiau jei su viskuo susidorosite, tai pakels jūsų autoritetą. Su darbu susiję reikalai turės perspektyvą, o asmeninės problemos pasitrauks į antrą planą. Antradienį bendravimas su kitais žmonėmis gali atrodyti varginantis, todėl nesikankinkite. Trečiadienis puiki diena, kai jums seksis beveik viskas, ko imsitės, tik veikti reikėtų greičiau.

Antroje savaitės pusėje tikėtini tam tikri pokyčiai asmeniniame gyvenime. Penktadienį nesistenkite aprėpti daugiau nei galite, nes noras nudirbti daug darbų vienu metu gali pakenkti jūsų nervų sistemai.

Savaitgalį mažiau kritikos, daugiau romantikos. Tiesa, nepamirškite ir apie susikaupusius buities darbus.

zodiako zenklas liutas mmmmm

Liūtas 

Judėsite į priekį. Jau nuo savaitės pradžios būsite užvaldyti beatodairiškos drąsos ir energijos, bet nepaisyti taisyklių bus rizikinga. Tikrai daugiau pasieksite, jeigu išliksite ramūs ir sugebėsite suvaldyti karštas emocijas. Antradienį galite sulaukti patrauklių pasiūlymų. Trečiadienį gali apsunkinti jūsų emocinis nestabilumas.

Antroje savaitės pusėje santykiai su antrąja puse gali priminti "kas ką?". Kažisn ar dabar pavyks susitarti, nes kiekvienas bus linkęs tempti antklodę į savo pusę. Penktadienį pesimistiškai nusiteikęs asmuo gali sugadinti jums nuotaiką.

Savaitgalį venkite šurmulio ir atsiribokite nuo negatyvių bei varginančių kontaktų. Jums reikia tikro poilsio.

zodiako zenklas mergele

Mergelė 

Šią savaitę neskubėkite ir sėkmė bus jūsų pusėje. Didžiausio pasisekimo gali tikėtis dirbantys finansų srityje. Šiuo laikotarpiu žvaigždės numato pelningus sandorius, kurie ilgą laiką gali duoti nemenką finansinę naudą. Antradienį būkite atviri naujovėms, šią dieną galite nuveikti kažką ypatingo. Trečiadienį venkite plačių diskusijų, tikėtina, kad pasakysite kažką, ko visai nereikėjo.

Antroje savaitės pusėje kaip niekada anksčiau jums reikės artimųjų pritarimo, tačiau tik jūs patys galite priimti galutinį sprendimą. Penktadienį bendravimas su kitais žmonėmis leis pasisemti pozityvo ir energijos.

Savaitgalį pajusite jėgų antplūdį, galbūt jūsų laukia itin malonus pasimatymas?

zodiako zenklas svarstykles m

Svarstyklės 

Šią savaitę ypač svarbu nebūti pasyviems: gulėdami ant sofos nieko nepasieksi, o aktyvumas prišauks sėkmę. Nebijokite išeiti iš savo susikurtos komforto zonos, nes buvimas joje neleidžia atskleisti savo geriausios pusės bei tobulėti. Antradienį būsite susitelkę į finansinės situacijos gerinimą. Trečiadienį pasistenkite įveikti savo išdidumą. Nuoširdus atsiprašymas kartais daro tikrus stebuklus.

Antroji savaitės pusė kupina iššūkių. Bet būkite drąsesnis ir pasitikėkite savimi. Jūs galite įveikti bet kokius sunkumus. Penktadienis gali pasižymėti paslėptomis galimybėmis ir naujais atradimais. 

Savaitgalis greičiausiai bus triukšmingas ir linksmas.

zodiako zenklas skorpionas

Skorpionas 

Šią savaitę turėsite progų sužibėti, tačiau žvaigždės pataria nebandyti pasirodyti, kad viską išmanote geriau už kitus. Kuklumas žmogų puošia. Antradienį turėtumėte kontroliuoti savo emocijas ir nekritikuoti kitų. Trečiadienį greita reakcija ir susikoncentravimas į darbus padės susidoroti su užduotimis.

Antroje savaitės pusėje Skorpionams gali tekti peržengti savo komforto zoną ir išbandyti kažką naujo. Keli pasikeitimai ar iššūkiai pašalins rutiną ir įtrauks jus į įdomias ir motyvuojančias veiklas.

Savaitgalį nesivaikykite praeities šmėklų, gyvenkite čia ir dabar.

zodiako zenklas saulys mm

Šaulys

Mažiau žodžių ir svajonių, daugiau konkrečių veiksmų. Šią savaitę galite susitikti su savo romano herojumi ir pakeisti asmeninį gyvenimą į gerąją pusę. Darbe reikia imtis iniciatyvos ir įgyti naujos patirties, tačiau negalima pasiduoti pernelyg dideliam spaudimui. Antradienį nesivelsite į beprasmes diskusijas, geriau likite nuošaly. Trečiadienį kažkas gali pasiūlyti įdomų, dėmesio vertą projektą.

Antroje savaitės pusėje galite gauti atsakymą į klausimą, kuris jus jau seniai neramina. Viskas bus daug paprasčiau, nei įsivaizdavote. Penktadienį reikia būti dėmesingesniems savo artimiesiems.

Šeštadienį galite tikėtis puikaus pasiūlymo. Sekmadienį susitikite su draugais, arba leiskite laiką užmiestyje.

zodiako zenklas oziaragis mm

Ožiaragis 

Tikėtina, kad šią savaitę susirasite naujų draugų, tai nuteiks labai pozityviai. Tačiau darbe bus šiokių tokių sunkumų: jums gali būti pavesta sunki užduotis, o norint ją atlikti nepriekaištingai, reikės įdėti daug pastangų. Gera žinia ta, kad tai suteiks naudingos patirties. Antradienį palanku atnaujinti senus ryšius ar megzti naujas pažintis. Trečiadienį galimi pokyčiai asmeniniame gyvenime.

Antroje savaitės pusėje galite sužinoti, kad jūsų partneris kažką nuo jūsų slepia. Taigi, kils klausimas ar galite juo pasitikėti. Nelinkėkite niekam blogo, net jei jie to nusipelnė. Dėl to vėliau galite labai pasigailėti.

Savaitgalį pasistenkite daugiau laiko skirti savo šeimos nariams ir raskite laiko juos išklausyti.

zodiako zenklas vandenis m

Vandenis 

Savaitė apskritai bus rami ir sėkminga, tačiau per daug atsipalaiduoti irgi nereikėtų. Nemaža rizika praleisti kažką svarbaus. Jūsų laukia sėkmė ir asmeniniame gyvenime, ir darbe, ir kūryboje. Antradienį neskubėkite priimti sprendimų, laukite naujienų, jos gali pakoreguoti sprendimus. Trečiadienį būsite kupini energijos, todėl šią dieną vertėtų tinkamai išnaudoti.

Antroje savaitės pusėje gali tekti priimti sprendimus, kurie vienaip ar kitaip įtakos jūsų ateitį. Neklausykite kitų patarimų, nes jūsų situacija dabar yra gana nestandartinė. Palikite daugiau laiko analizei.

Savaitgalį per daug neatsipalaiduokite, likimas ras, kaip jus nustebinti.

zodiako zenklas zuvys m

Žuvys 

Šią savaitę nesivelkite į beprasmes diskusijas. Jūsų nuomonė gali nesutapti su aplinkinių požiūriu, tačiau tai tikrai nereiškia, kad turite bandyti įrodyti savo tiesą. Antradienį kiekvienas veiksmas turi būti kruopščiai apgalvotas. Trečiadienis bus nepaprastas tuo, kad gali suteikti jums naujos patirties ir reikalingų žinių.

Antroje savaitės pusėje rizikuojate pervertinti savo galimybes, todėl verčiau venkite dalyvauti rimtuose ir svarbiuose įvykiuose. Penktadienį nereikėtų imti giliai į širdį to, ką apie jus kalba kiti.

Savaitgalį pamaloninkite save naujais potyriais, tačiau saugokitės tuščių pokalbių ir nemalonių personų.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.