Savaitės prognozės kiekvienam Zodiako ženklui (04.22-04.28): ką žada žvaigždės?

Savaitės horoskopas (04.22-04.28)

Savaitės horoskopas gana populiarus būdas sužinoti, ko kiekvienas Zodiako ženklas gali tikėtis artimiausiomis dienomis. Šis horoskopas suteikia galimybę paskirstyti ateinančios savaitės energijos išteklius ir atsižvelgti į tam tikrus aspektus, kurie gali paveikti žmonių gyvenimą, nuotaiką ir santykius. 

Ką paskutinės balandžio mėnesio savaitės horoskopas žada kiekvienam Zodiako ženklui? Savaitės laimingieji, ir tie, kuriems pasisekė mažiau. 

zodiako zenklas avinas

Avinas 

Šią savaitę nestokosite kūrybinių idėjų ir degsite nekantrumu greičiau įgyvendinti savo sumanymus. Antradienis palankus profesinių ir asmeninių problemų sprendimui. Trečiadienį būsite susitelkę į finansinės situacijos gerinimą.

Antroje savaitės pusėje kaip niekada anksčiau jums reikės artimųjų pritarimo, tačiau tik jūs patys galite priimti galutinį sprendimą. Savaitgalį bendravimas su kitais žmonėmis leis pasisemti pozityvo ir energijos.

zodiako zenklas jautis

Jautis 

Šią savaitę būsite pozityviai nusiteikę ir pasirengę naujiems iššūkiams. Tikėtina, kad šiuo metu pradėti darbai turės nemažą pasisekimą. Pirmoje savaitės pusėje per daug neišlaidaukite. Savo finansinius išteklius skirkite tik būtiniems pirkiniams.

Antroje savaitės pusėje daugiau laiko skirkite savo mėgstamai veiklai bei asmeniniam tobulėjimui. Savaitgalį pasistenkite rasti laiko poilsiui su artimaisiais. Vyresni giminaičiai gali būti labai vertingų patarimų šaltinis.

zodiako zenklas dvyniai m

Dvyniai 

Šią savaitę gali kilti dvejonių, ar einate teisingu keliu, tačiau likimo siunčiami ženklai jums padės rasti atsakymus į ramybės neduodančius klausimus. Pirmadienį būkite atidesni. Labiau susitelkite į atliekamas užduotis, nes vėliau gali tekti taisyti klaidas. Trečiadienį bendravimas su kitais žmonėmis gali atrodyti varginantis, todėl nesikankinkite.

Antroje savaitės pusėje nereikėtų tikėtis reikšmingų pokyčių, tačiau malonių siurprizų tikrai netrūks. Savaitgalį tikėtinas susitikimas su seniai matytais draugais ir daug gerų emocijų.

zodiako zenklas vezys

Vėžys 

Šią savaitę būsite motyvuoti nuveikti kiek įmanoma daugiau. Tikėtina, kad jūsų pastangos bus tinkamai įvertintos. Impulsyvūs sprendimai antradienį gali pridaryti daugiau žalos nei duoti naudos. Trečiadienį gali būti sunku kontroliuoti savo emocijas, tačiau vertėtų atminti, kad žodis – ne žvirblis.

Antroje savaitės pusėje žvaigždės pataria pasitelkti savo žavesį ir diplomatinius įgūdžius. Savaitgalį pamaloninkite save naujais potyriais, tačiau saugokitės tuščių pokalbių ir nemalonių personų. Pesimistiškai nusiteikęs asmuo gali sugadinti jums nuotaiką.

zodiako zenklas liutas

Liūtas 

Šią savaitę prireikti daugiau kantrybės: erzins net menkiausios smulkmenos. Tai gali turėti neigiamą poveikį tarpusavio santykiams. Antradienį nerieskite nosies ir nedemonstruosite savo pranašumo. Trečiadienį gauta svarbi informacija ar žinios iš toli gali paveikti jūsų ateities planus.

Antroje savaitės pusėje galite jausti norą pakeisti interjerą namuose ar atsikratyti nereikalingų daiktų: rezultatas bus net geresnis nei tikitės. Savaitgalį vieniši ženklo atstovai gali tikėtis malonių permainų: jei dažniau apsidairysite, tikrai pastebėsite, kad kažkas jumis susidomėjo.

zodiako zenklas mergele m

Mergelė 

Šią savaitę jūsų planus gali pakoreguoti kito žmogaus norai ar poreikiai. Nors tai išmuš iš vėžių, tačiau greitai suprasite, kad lankstumas ir gebėjimas prisitaikyti gali būti naudingas. Antradienį pasižymėsite puikiais organizaciniais sugebėjimais. Trečiadienį kuo mažiau kalbėkite apie savo planus ir nesistenkite visiems įtikti.

Antroje savaitės pusėje neleiskite, kad piktų žmonių pavydas ir apkalbos priverstų jus sustoti pusiaukelėje. Savaitgalį gali tekti atskleisti ilgai laikytą paslaptį, tačiau apie tai pasikalbėję su artimaisiais pajusite palengvėjimą.

zodiako zenklas svarstykles

Svarstyklės 

Šią savaitę pagaliau pavyks sutvarkyti seną, ilgai kamavusią problemą - tai padės lengviau atsikvėpti bei pereiti prie kitų darbų. Pirmadienis tinkamas pasirašyti svarbias sutartis. Trečiadienį gali būti sunku pripažinti savo klaidas.

Antroje savaitės pusėje daugiau dėmesio skirkite užduočių užbaigimui. Savaitgalį visai nesvarbu, ką pasirinksite, – poilsį vienumoje ar su artimiausiais žmonėmis, tikėtina, kad tai padės jums įgauti daugiau energijos ir pasisemti įkvėpimo.

zodiako zenklas skorpionas

Skorpionas 

Šią savaitę daugiau dėmesio skirkite savo vidiniams išgyvenimams: turite išsiaiškinti, ko iš tiesų norite iš gyvenimo. Vėlavimai ir vilkinimai pirmoje savaitės pusėje gali šiek tiek nuvilti, priimkite tai filosofiškai.

Antroje savaitės pusėje gali tekti ieškoti naujų būdų savo tikslams pasiekti, senieji neveiks. Savaitgalį pavyks išspręsti įsisenėjusius nesutarimus šeimoje ir atrasti harmoniją bei ramybę.

zodiako zenklas saulys m

Šaulys

Šią savaitę pavyks įveikti visas baimes ir išspręsti varginusią problemą. Antradienį venkite plačių diskusijų, tikėtina, kad pasakysite kažką, ko visai nereikėjo. Trečiadienį būkite atviri naujovėms, šią dieną galite nuveikti kažką ypatingo.

Antroje savaitės pusėje rasite laiko nuveikti kažką smagaus: pabendrauti su seniai nematytais draugais, išvykti į kitą miestą, aplankyti gamtos objektus, ir t.t. Neleiskite sau tinginiauti ir suprasite, kad laiko turite daugiau nei esate pratę manyti. Savaitgalį norėsis suburti draugus piknikui už miesto ribų ar tiesiog pasivaikščioti miško takeliu.

zodiako zenklas oziaragis mm

Ožiaragis 

Šią savaitę turėsite progų sužibėti, tačiau žvaigždės pataria nebandyti pasirodyti, kad viską išmanote geriau už kitus. Kuklumas žmogų puošia. Antradienį greita reakcija ir susikoncentravimas į darbus padės susidoroti su užduotimis. Trečiadienį kažkas gali pasiūlyti įdomų, dėmesio vertą projektą.

Antroje savaitės pusėje galite sulaukti netikėtų naujienų, kurios privers iš naujo susidėlioti prioritetus. Savaitgalį pasistenkite įveikti savo išdidumą. Nuoširdus atsiprašymas kartais daro tikrus stebuklus.

zodiako zenklas vandenis m

Vandenis 

Šią savaitę turėsite galimybių išbandyti naujas veiklas, galėsite paprasčiau išspręsti įsisenėjusias problemas bei pagerinti santykius su aplinkiniais. Pirmadienį darbų gali būti daugiau nei tikitės. Tai šiek tiek sujauks nusistovėjusią darbotvarkę. Antradienį galite sulaukti patrauklių pasiūlymų.

Antroje savaitės pusėje vertėtų susilaikyti nuo spontaniškų sprendimų, nes vėliau gali būti sudėtinga atitaisyti padarytą žalą. Penktadienį ramybės neduos neatsakyti klausimai. Savaitgalį pasistenkite daugiau laiko skirti savo šeimos nariams ir raskite laiko juos išklausyti.

zodiako zenklas zuvys m

Žuvys 

Šią savaitę vertėtų pasistengti ištesėti duotus pažadus, pabaigti anksčiau pradėtus darbus ir nesiimti nieko naujo. Antradienį neleiskite, kad jus užvaldytų negatyvios mintys: optimistiškas požiūris padės įveikti sunkumus. Trečiadienį gali tekti priimti svarbius sprendimus, kurie paskatins įvairius apmąstymus. 

Antroje savaitės pusėje bus svarbu saugoti jums patikėtas paslaptis ir neatskleisti asmeninės informacijos, kuri vėliau jums gali pakenkti. Savaitgalį nesivaikykite praeities šmėklų, gyvenkite čia ir dabar.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.