Savaitės prognozės kiekvienam Zodiako ženklui (04.29-05.05): ką žada žvaigždės?

Savaitės horoskopasi (04.29-05.05)

Savaitės horoskopas gana populiarus būdas sužinoti, ko kiekvienas Zodiako ženklas gali tikėtis artimiausiomis dienomis. Šis horoskopas suteikia galimybę paskirstyti ateinančios savaitės energijos išteklius ir atsižvelgti į tam tikrus aspektus, kurie gali paveikti žmonių gyvenimą, nuotaiką ir santykius. 

Ką pirmosios gegužės mėnesio savaitės horoskopas žada kiekvienam Zodiako ženklui? Savaitės laimingieji, ir tie, kuriems pasisekė mažiau.

 zodiako zenklas avinas

Avinas 

Šią savaitę turėsite galimybių išlaisvinti savo kūrybinę energiją. Šiuo laikotarpiu pasižymėsite įžvalgumu, todėl  problemų sprendimas gali tapti gerokai paprastesnis nei bet kada anksčiau. Antradienį nesisielokite, jei ne viskas einasi pagal planą: kartais tam tikri pokyčiai yra naudingi. Trečiadienį gali tekti pripažinti, kad kadaise suklydote, ar net atsiprašyti.

Antroje savaitės pusėje palanku atnaujinti senus ryšius. Galite sulaukti netikėto skambučio iš seniai matyto draugo, todėl pagalvokite apie galimybę susitarti dėl susitikimo. Bendravimas su kitais žmonėmis šiuo laikotarpiu gali tapti pagrindine jūsų varomąja jėga. Tam vertėtų skirti laiko.

Savaitgalį gali tekti atskleisti ilgai laikytą paslaptį, tačiau apie tai pasikalbėję su artimiausiais tikrai pajusite palengvėjimą.

zodiako zenklas jautis

Jautis 

Šią savaitę stebins jūsų kūrybiškumas ir genialios idėjos. Tikėtina, kad turėsite progų sublizgėti profesinėje srityje, ir visos jūsų pastangos sulauks tinkamo įvertinimo. Antradienį turėtumėte sulėtinti tempą. Jei skubėsite, galite pridaryti klaidų, kurias ištaisyti bus sudėtinga. Trečiadienį vyraus ganėtinai niūrios nuotaikos, ir jums bus sunku paaiškinti to priežastį.

Antroje savaitės pusėje bus svarbus dėmesys karjerai. Galimi nauji projektai arba pareigų kaita darbe. Naudokitės šia proga parodyti savo profesionalumą ir įdirbį. Penktadienį turėsite gražaus laiko, kurį galėsite skirti skaitymui ar kitai mėgstamai veiklai.

Savaitgalį norėsite atsiriboti net ir nuo buitinių darbų ir kuo daugiau laiko skirti bendravimui su artimaisiais.

zodiako zenklas dvyniai mm

Dvyniai 

Ši savaitė Dvyniams žada keliones arba naujas kultūrines patirtis. Atviras protas ir noras mokytis gali atvesti jus į neįtikėtinas situacijas, kurios praplatins jūsų akiratį. Antradienį turėtumėte labiau pasikliauti savo intuicija ir daryti tik tai, ką jums liepia širdis. Trečiadienis bus gana ramus.

Antroje savaitės pusėje gali kilti pagundų nuo visko atsiriboti ir šiek tiek patinginiauti, tačiau žvaigždės pataria nepraleisti likimo siunčiamų progų: tikėtina, kad praleisite kažką svarbaus. Penktadienį ramybės neduos daugybė neatsakytų klausimų.

Savaitgalį norėsite aktyviai bendrauti ir dalintis sukaupta informacija. Profesinėje srityje tai gali duoti naudos, tačiau asmeniniame gyvenime vertėtų būti santūresniems. 

zodiako zenklas vezys

Vėžys 

Šią savaitę jūsų mintys bus nuklydusios kažkur toli, todėl jums bus sunku susikaupti. Žinoma, tai gali turėti neigiamą poveikį rezultatams profesinėje srityje, todėl pasistenkite suimti save į rankas, arba pasvarstykite apie atostogas. Jei turite galimybę bent kurį laiką atitrūkti nuo kasdienybės, būtinai tuo pasinaudokite. Antradienis rizikuoja tapti iliuzijų griūties diena. Trečiadienį turėsite galimybę pademonstruoti savo žinias ir įgūdžius.

Antroje savaitės pusėje žvaigždės pataria nepradėti naujų darbų, tačiau bus palanku užbaigti anksčiau pradėtus projektus. Apie tolimą ateitį kol kas negalvokite: tikėtina, kad dauguma atsakymų ateis savaime. Penktadienis itin nepalankus ginčams.

Savaitgalį venkite diskusijų pakeltu tonu. Nors degsite noru išsakyti savo nuomonę ir norėsite būti išgirsti, tačiau žvaigždės pataria susilaikyti, nes vėliau dėl to galite gailėtis.

zodiako zenklas liutas mmmmm

Liūtas

Šią savaitę būsite kupini naujų idėjų, ir degsite noru kuo greičiau įgyvendinti savo naujus sumanymus. Vis dėlto, žvaigždės pataria per daug neskubėti: prieš imdamiesi veiksmų turėtumėte gerai įvertinti visas rizikas. Šiuo laikotarpiu galite susidurti su žmonėmis, kurie ketina jumis pasinaudoti, todėl išlikite budrūs. Antradienį kuo tiksliau apibūdinkite savo svajones ir norus, tada jie turės realią galimybę išsipildyti. Trečiadienį kažkas gali paprašyti patarimo, pažiūrėkite į tai rimtai.

Antroje savaitės pusėje apžvelkite asmeninio augimo ir savęs tobulinimo galimybes. Galbūt atsiras galimybė išmėginti naują mokymosi ar pomėgių sritį. Būkite atviri naujovėms. Penktadienį gali kankinti vidiniai prieštaravimai, kurie turės neigiamą paveikį jūsų veiklai. 

Savaitgalį kaip niekad svarbu saugoti jums patikėtas paslaptis ir neatskleisti asmeninės informacijos, kuri vėliau jums gali pakenkti.

zodiako zenklas mergele mm

Mergelė

Ši savaitė bus pilna energijos ir naujų pradžių. Tai puikus laikas pradėti naujus projektus ar įgyvendinti senas idėjas. Nebijokite iššūkių, nes būtent jie paskatins augti ir tobulėt. Antradienį nieko nedarykite paskubomis, apsvarstykite visus galimus variantus. Trečiadienį turėtumėte apsvarstyti ateities perspektyvas, gali kilti noras keisti veiklos sritį.

Antroji savaitės pusė gali atnešti įtampos jūsų tarpusavio santykiuose. Svarbu išlaikyti ramybę ir nepasiduoti pirmam impulsui. Raskite laiko pasikalbėti su artimaisiais ir išspręsti galimus konfliktus. Penktadienis palankus verslo susitikimams, deryboms.

Savaitgalį gali erzinti artimų žmonių išsakoma nuomonė ar priimami sprendimai. Nors jums bus sunku susilaikyti jų nepamokius, tačiau geriau savo nuomonę pasilaikyti sau.

zodiako zenklas svarstykles

Svarstyklės

Šią savaitę jus gali varginti santykių problemos. Kad ir kaip norėtųsi nuo jų pabėgti, anksčiau ar vėliau ir vėl grįšite į tą patį tašką, todėl tiesiog susėskite ir ramiai pasikalbėkite. Jei pavyks rasti abiem pusėms tinkantį kompromisą, karo kirvį galėsite užkasti ilgam. Kūrybingos nuotaikos antradienį leis nustebinti draugus ar kolegas šviežiomis idėjomis. Trečiadienį bendraudami su aplinkiniais mažiau kalbėkite ir daugiau klausykitės.

Antroji savaitės pusė gali suteikti proga stiprinti asmeninius ryšius. Dalinkitės savo mintimis ir jausmais su artimaisiais; tai padidins jūsų emocinę artumą. Nebijokite būti pažeidžiami. Penktadienį gali atrodyti, kad jūsų pastangos nesulaukia tinkamo įvertinimo

Savaitgalį nepamirškite apie šeimą, jokiu būdu neišliekite savo susierzinimo ant artimųjų.

zodiako zenklas skorpionas

Skorpionas

Ši savaitė gali atnešti finansinio stabilumo jausmą. Galbūt sulauksite pajamų iš netikėtų šaltinių. Tačiau neleiskite šiam jausmui užgožti svarbos atidžiai planuoti savo išlaidas. Antradienį jus gali maloniai nustebinti netikėta draugų ar net nepažįstamų asmenų pagalba. Trečiadienį paaštrės intuicija, galite net susapnuoti pranašišką sapną.

Antroje savaitės pusėje jūsų mintys suksis vien tik aplink profesinę sritį, todėl nenustebkite, kad artimieji gali imti skųstis dėmesio trūkumu. Penktadienis asmeninis gyvenimas atneš daug malonių akimirkų.

Savaitgalį neatsisakykite progų išeiti pasilinksminti: žvaigždės jums žada malonias pažintis. Asmeniniame gyvenime gali tekti kažkam kažką įrodyti.

zodiako zenklas saulys mm

Šaulys

Ši savaitė skatina ieškoti pusiausvyros tarp darbo ir asmeninio gyvenimo. Nors naujos galimybės darbe gali atrodyti viliojančios, nepamirškite, kad poilsis ir atsipalaidavimas yra būtini jūsų gerovei. Antradienį neturėtumėte planuoti susitikimų. Trečiadienį aklai nepasitikėkite kito žmogaus nuomone, net jei tas žmogus jums autoritetas.

Antroje savaitės pusėje turėsite progą pagilinti savo žinias ar net palipti karjeros laipteliu, todėl žvaigždės rekomenduoja būti atidiems. Penktadienį galite gauti malonią žinią.

Savaitgalio pramogos jus taip įtrauks, kad pamiršite, kada paskutinį kartą buvote liūdni.

zodiako zenklas oziaragis m

Ožiaragis

Ši savaitė gali atnešti tikslų peržiūrą ir naują motyvaciją. Tai metas įvertinti, ar esate teisingame kelyje ir galbūt atnaujinti savo ilgalaikes ambicijas. Pasitikėkite savo intuicija. Antradienį galimi smulkūs nesusipratimai, kurie temdys nuotaiką ir neleis atsipalaiduoti Trečiadienį galimi barniai su artimaisiais.

Antroje savaitės pusėje būsite pasimetę savo siekiuose ir troškimuose. Jūsų galimybės nėra neribotos. Turite užbaigti tai, ką pradėjote, ir padaryti tam tikras išvadas. Penktadienį pasistenkite nepasiduoti pagundoms, kurios bus viliojančios, tačiau pavojingos.

Savaitgalis palankus draugiškiems susitikimams. Šeštadienis – gera pasimatymų diena.

zodiako zenklas vandenis m

Vandenis

Ši savaitė žada būti kupina kūrybiškumo ir naujų idėjų. Dabar yra puikus metas eksperimentuoti ir išbandyti naujas veiklas. Jūsų entuziazmas įkvėps ir kitus. Antradienį bus naudinga įsiklausyti į kolegų patarimus. Trečiadienį stenkitės vengti konfliktų darbe.

Antrąją savaitės pusę  skirkite šeimai ir namų aplinkai. Galbūt atėjo laikas atnaujinti savo būstą arba skirti daugiau laiko tiems, kuriuos mylite. Jūsų pastangos bus pastebėtos ir įvertintos. Penktadienį galite sulaukti įdomių ir daug žadančių verslo pasiūlymų.

Savaitgalį gali tekti susidurti su pavydžių žmonių apkalbomis, tačiau žvaigždės pataria į tai nereaguoti.

zodiako zenklas zuvys m

Žuvys

Ši savaitė žada daug socialinio aktyvumo ir naujų pažinčių. Pasinaudokite proga plėsti savo socialinius ryšius ir nebijokite dalintis savo idėjomis su kitais. Tai gali atverti duris įdomioms galimybėms. Antradienį turėtumėte būti atsargesni priimdami nepažįstamų žmonių pasiūlymus. Trečiadienį lengvai išsiaiškinsite bet kokius nesusipratimus.

Antroje savaitės pusėje pamaloninkite save naujais potyriais, tačiau saugokitės tuščių pokalbių ir nemalonių, nereikalingų kontaktų. Penktadienį artimas žmogus nustebins maloniomis staigmenomis.

Savaitgalį norėsite mėgautis žemiškais malonumais ir tam negailėsite nei laiko, nei pinigų.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.