2022 metų meilės horoskopas 12 Zodiako ženklų

2022 metų meilės horoskopas

Avinas

2022 metais meilė ir romantika Avinams neatrodys kaip labai reikšmingi dalykai: tikėtina, kad šio ženklo atstovai bus susitelkę į profesinę sritį. Didelių pokyčių asmeniniame Avino gyvenime 2022 metais nenusimato: tikėtina, kad vienišiai taip ir liks vieniši, o įsipareigoję Avino ženklo atstovai galės palaikyti stabilius santykius su savo antrąja puse. Pagrindine nesantaikos priežastimi gali būti dėmesio trūkumas: Avinai ateinančiais metais bus labai užsiėmę, todėl ne visada galės pakankamai laiko skirti savo antrajai pusei. Pasistenkite atrasti darbo ir poilsio pusiausvyrą: tai padės išvengti galimų pykčių su antrąja puse.

Planuojantiems vestuves bus palankiausi balandžio-rugpjūčio mėnesiai: tikėtina, kad šiuo laikotarpiu sukurta santuoka bus pati tvirčiausia.

Vieniši Avinai turėtų būti atidesni rugpjūčio-lapkričio mėnesiais, nes šiuo laikotarpiu bus didesnė tikimybė sutikti sau skirtą žmogų.

Jautis

2022 metais Jaučio ženklo atstovai bus priversti ieškoti kompromisų, nes tik tai padės išlaikyti darnius santykius. Tikėtina, kad būsite dirglesni nei įprastai, tačiau pasistenkite išlikti pakankamai ramūs bendraudami su savo antrąja puse: atminkite, kad nuolatiniai priekaištai tikrai nepadės palaikyti gerų santykių.

Jei planuojate vestuves ar šeimos pagausėjimą, tam bus palankesnė antroji metų pusė.

Vienišiems Jaučiams kol kas nereikėtų tikėtis didelių pokyčių asmeniniame gyvenime, tačiau vertėtų būti budresniems spalio mėnesį: tikėtina, kad šiuo laikotarpiu turėsite ne vieną progą susipažinti su jums simpatizuojančiu asmeniu. Santykių klostymasis priklausys tik nuo jūsų pačių: galbūt tai tebus trumpalaikis romanas, arba tai peraugs į kažką daugiau. Į naujus santykius nevertėtų nerti stačia galva: pirmiausia pasistenkite geriau pažinti kitą žmogų, o jau tada spręskite, ar jums tikrai pakeliui.

grazi pora horoskopai

Dvyniai

2021 metai daugumai Dvynių buvo labai permainingi, tačiau ateinančiais metais viskas tekės įprasta vaga. Ieškantys savo antrosios pusės tikriausiai taip ir liks vieniši, o užmezgę santykius gali tikėtis stabilumo.

Nors praėjusiais metais ypatingai daug dėmesio skyrėte bendravimui su kitais žmonėmis, tačiau 2022-aisiais gali tekti šiek tiek sumažinti tempą ir daugiau laiko skirti vien tik sau. Tikėtina, kad turėsite gana nemažai tikslų, kurių įgyvendinimui prireiks kur kas daugiau laiko nei planavote, todėl bendravimas su kitais žmonėmis taps antraplaniu dalyku.

Balandžio mėnesį gali tekti spręsti tam tikras santykių problemas. Pasistenkite ieškoti kompromisų ir atraskite tai, kas tiktų abiem pusėms.

Jei planuojate vestuves ar šeimos pagausėjimą, tam bus palankiausi vasaros mėnesiai.

Vėžys

Meilė ir romantika 2022 metais taps pagrindine Vėžio ženklo atstovų varomąja jėga. Būtent santykiai su antrąja puse taps jūsų prioritetu: svarstysite, kaip galėtumėte juos pagerinti, ir ieškosite būdų, kaip nudžiuginti savo antrąją pusę. Tai turės teigiamą poveikį tarpusavio santykiams: tikėtina, kad tapsite dar artimesni, ir kartu galėsite nuveikti gerokai daugiau.

Vienišiems Vėžio ženklo atstovams žvaigždės taip pat turi puikių naujienų: tikėtina, kad būtent 2022 metai taps lemtingais, ir jūs surasite sau artimą žmogų.

Antroje metų pusėje turėtumėte būti itin atidūs: tikėtina, kad būtent tada turėsite progų susipažinti su asmeniu, su kuriuo iš karto pajusite artimą ryšį.

Planuojantiems vestuves bus palankiausias paskutinis 2022 metų ketvirtis.

Liūtas

2022 metai Liūtams bus labai permainingi. Šio ženklo atstovai bus labai jautrūs ir emocingi, todėl bendravimas su antrąja puse gali būti ganėtinai keblus. Neužgniaužkite savo jausmų ir nebijokite apie tai pasikalbėti: tikėtina, kad būsite suprasti, ir tai galės pagerinti jūsų tarpusavio santykius.

Kovo mėnesį rekomenduojama vengti ginčų su antrąja puse: tikėtina, kad tai peraugs į rimtą konfliktą, kurį užgesinti tikrai nebus paprasta. Prieš ką nors sakydami visuomet pagalvokite, ar tai neįžeis jūsų antrosios pusės jausmų, nes priešingu atveju antrojoje metų pusėje galite pasukti skirtingais keliais.

Dar neįsipareigojusiems Liūtams likimas žada tikrai nemažai staigmenų: tikėtina, kad 2022 metais turėsite ne vieną progą sutikti sau skirtą žmogų. Didelė tikimybė, kad jūsų aplinkoje yra asmuo, kuris jau seniai jums jaučia simpatiją, todėl būkite pakankamai pastabūs, ir jau labai greitai galėsite užmegzti artimus santykius.

Planuojantiems vestuves žvaigždės pataria sulaukti metų vidurio.

Mergelė

Paskutiniu metu Mergelės negalėjo pasigirti puikiais santykiais su antrąja puse, tačiau žvaigždės žada, kad 2022 metais situacija pakryps į gerąją pusę. Ateinantys metai bus itin palankūs santykių gerinimui: daugiau laiko praleiskite kartu, išvykite į kelionę, nuoširdžiai pasikalbėkite, ir t.t. Jei vis dar jaučiate praeities nuoskaudą, papasakokite savo antrajai pusei apie savo jausmus: tikėtina, kad tai jums padės pasijusti geriau.

Planuojantiems vestuves rekomenduojama palaukti trečiojo metų ketvirčio: šiuo laikotarpiu jūsų santykiai bus stabilūs, o kivirčų tikimybė bus gerokai mažesnė.

Jei dar nesate sutikę savo antrosios pusės, 2022 metų pradžioje turėtumėte būti itin atidūs ir dažniau apsidairyti aplink: tikėtina, kad netrukus pastebėsite, kad simpatiškas kolega jau kurį laiką stengiasi pelnyti jūsų palankumą.

Svarstyklės

Santykių su antrąja puse Svarstyklės nelaikys savo prioritetu, tačiau tikrai be reikalo: šiuo laikotarpiu turėsite tikrai palankių galimybių sustiprinti tarpusavio ryšį. Kad ir kokie būtumėte užsiėmę, raskite šiek tiek laiko, kurį galėtumėte praleisti su savo artimiausiu žmogumi: kokybiškas laisvalaikis gali daryti tikrus stebuklus.

Antroje metų pusėje galite jausti, kad norite pabūti vien tik su savimi pačiu, ir tame tikrai nėra nieko blogo: ilsėdamiesi be savo antrosios pusės tikrai nesielgsite netinkamai.

Jei planuojate vestuves, tam bus tinkamesnė pirmoji metų pusė, kuomet pasižymėsite puikiais organizaciniais sugebėjimais ir galėsite susikurti tokią šventę, apie kokią visada svajojote.

Vienišos Svarstyklės 2022 metais turės palankių progų užmegzti naujus santykius, tačiau tik nuo jų pačių priklausys, ar likimo siunčiamomis galimybėmis bus pasinaudota.

Skorpionas

2022 metai Skorpionams žada daugybę malonių netikėtumų. Mylėsite ir jausitės mylimi, todėl tai jus motyvuos dar labiau judėti į priekį.

Jei  planuojate susituokti, žvaigždės žada, kad tam bus palankiausi balandžio bei lapkričio mėnesiai: šiuo laikotarpiu galėsite pailsėti nuo slegiančių darbų ir visą savo laiką skirti vien tik gražiausios gyvenimo šventės planavimui.

Vieniši Skorpionai lapkričio mėnesį turės galimybę užmegzti aistringą romaną, iš kurio gali išsirutulioti stabilūs santykiai.  2022 metais ne kartą turėsite progą susipažinti su dėmesio vertais asmenimis, kurie jūsų kasdienybę pavers kur kas spalvingesne ir suteiks dar daugiau motyvacijos judėti į priekį.

Jei dar nesate pasirengę įsipareigoti, neturėtumėte užsisklęsti savyje: bendravimas su jums simpatizuojančiais asmenimis gali pakeisti kategorišką jūsų nusiteikimą.

Šaulys

Meilės fronte 2022 metais Šauliams nenusimato ypatingai didelių pokyčių, tačiau žvaigždės žada, kad viskas yra jūsų rankose.

Jei nuspręsite įteisinti savo santykius ir susituokti, tam bus palankus 2022 metų pavasaris arba ruduo, kuomet šventės organizavimas reikalaus gerokai mažiau pastangų.  

Metų pabaigoje vertėtų pasistengti daugiau laiko skirti savo antrajai pusei: darbų, kuriuos turite atlikti, tikrai netrūks, tačiau svarbu pasistengti, kad jūsų brangiausias žmogus nesijaustų atstumtas. Neleiskite, kad problemos darbe taptų jūsų suprastėjusių santykių priežastimi: tegu visi rūpesčiai pasilieka darbo kabinete, o grįžę namo pasilepinkite laisvalaikiu su antrąja puse.

Vieniši Šaulio ženklo atstovai turėtų būti atidesni spalio ir lapkričio mėnesiais, nes būtent šiuo laikotarpiu galite sutikti sau skirtą asmenį. Nors jūsų santykiai vystysis labai palengva, tačiau dar kitais metais tikrai galėsite tikėtis ženklių pokyčių.

Ožiaragis

Tikėtina, kad 2022 metais santykių gerinimui Ožiaragiai neskirs pakankamai daug dėmesio, tačiau tikrai be reikalo. Ateinančiais metais žvaigždės pataria susitelkti  ne į profesinę sritį, bet būtent į tarpusavio santykių gerinimą. Nors gali atrodyti, kad tam vis pristinga laiko, tačiau viskas yra jūsų pačių rankose: jei tinkamai susidėliosite prioritetus, galite net neabejoti, kad santykiai su antrąja puse taps kur kas geresni.

2022 metai bus itin palankūs kelionėms, todėl rekomenduojama suplanuoti romantišką išvyką su savo antrąja puse: šios kelionės metu patirsite nemažai džiugių akimirkų, todėl tapsite kur kas artimesni.

Svarstantys apie vedybas turėtų palaukti 2022 metų rudens – būtent šie trys metų mėnesiai tam bus palankiausi.

Vieniši Ožiaragiai tiesiog traukte trauks akį, tačiau dėl pernelyg didelio užimtumo jie gali paprasčiausiai nepastebėti siunčiamų simpatijos užuominų.

Vandenis

2022 metais daug kas priklausys nuo pačių Vandenių norų: turėsite progų arba pagerinti tarpusavio santykius su antrąja puse, arba.. juos sugadinti. Nors būsite ganėtinai emocingi, ir jums bus sunku suvaldyti kylantį pyktį, tačiau pasistenkite bet kokioje situacijoje išlikti pakankamai ramūs. Jei kartu su antrąja puse būsite nusiteikę ieškoti kompromisų, galite net neabejoti, kad tai teigiamai atsilieps tarpusavio santykiams. Jei norite labiau sustiprinti artimą ryšį, žvaigždės pataria rasti progų suorganizuoti romantišką išvyką: net ir tuomet, jei dviese praleisite vos porą dienų, tai gali turėti teigiamą poveikį  jūsų ateičiai.

Planuojantiems vestuves bus palankiausia 2022 metų vasara: šiuo laikotarpiu jūsų neslėgs kiti rūpesčiai, tad visą savo laiką galėsite skirti vien tik šventės organizavimui.

Vieniši Vandeniai antroje metų pusėje gali tikėtis tikrai malonios pažinties, iš kurios gali išsivystyti ir kai kas daugiau.

Žuvys

Žvaigždės pataria 2022 metais daugiau dėmesio skirti savo antrajai pusei. Galbūt jau kurį laiką visą savo laisvalaikį leidžiate atskirai? Pasistenkite pakeisti esamą situaciją; pakvieskite savo mylimą žmogų į pasimatymą, kartu apsilankykite svečioje šalyje, ir t.t.

Jei vis pasvarstote santykius įteisinti vedybomis, tam bus palankiausia pirmoji 2022 metų pusė: tikėtina, kad šiuo metu šventės organizavimas bus gerokai paprastesnis ir reikalaujantis mažiau pastangų.

Jei dar nesate sutikę savo antrosios pusės, 2022 metai žada malonių permainų: didelė tikimybė, kad pirmoje metų pusėje užmegzta pažintis jums bus lemtinga. Vis dėlto, žvaigždės žada, kad dėl savo mylimo žmogaus gali tekti šiek tiek pakovoti, todėl būkite nusiteikę pakankamai ryžtingai.

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.