Kurios merginos liepos mėnesį gaus pasiūlymą ištekėti

Santuoka

Vasara – ypatingas metas, pakeičiantis beveik visų žmonių gyvenimus. Daugelis leidžiasi į nuotykius, ieško ekstremalių pojūčių ir išgyvenimų. Abiejų lyčių seksualiniai potraukiai ir aistros sustiprėja.

Šią liepą trijų Zodiako ženklų vienišos merginos turi daugiausia šansų sulaukti pasiūlymo ištekėti.

vestuvinis ziedas

JAUTIS (04 21–05 20)

Šio Zodiako ženklo jaunos damos jau seniai svajoja apie šeimą,trokšta susitvarkyti asmeninį gyvenimą. Tekėti tinkančios vienišos Jaučio ženklo merginos liepos mėnesį gaus tokią galimybę. Veikiausiai toks momentas įvyks, kai jos dalyvaus pramoginiame renginyje.

Jaučio ženklo mergina renginyje sutiks įdomų žmogų, užmegs su juo dialogą, kurio metu supras, kad nenori paleisti pašnekovo. Ji sugebės jį sulaikyti.

Taip prasidės santykiai, kurie greitai vystysis. Jau mėnesio pabaigoje Jaučio ženklo mergina sulauks vedybų pasiūlymo.

santuoka jaunieji miske

LIŪTAS (07 23–08 23)

Šio Zodiako ženklo mergina liepą supras, kad pavargo nuo vienatvės, kad jai pasidarė nuobodu gyventi. Ji atmerks akis, apsidairys, pastebės vyrą, kuris ja jau seniai rūpinasi.

Natūralu, kad jiedu netrukus ims aktyviai plėtos santykius. Tokia veikla baigsis tuo, kad Liūto ženklo mergina gaus pasiūlymą tuoktis, kurio ji tiesiog nenorės atsisakyti.

vestuvinis ziedas

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Šio Zodiako ženklo damos pastaruoju metu per daug dėmesio skiria darbui ir kitiems svarbiems ir rimtiems reikalams. Liepos mėnesį Skorpionas turės daugiau laisvo laiko, kurį galės skirti bendravimui.

Bendraudama su įvairiais žmonėmis Skorpiono ženklo mergina ne tik sužinos daug naujienų iš senų draugų, bet ir galės susipažinti su likimo jai skirtu asmeniu. Romanas suksis žaibiškai ir greitai peraugs į rimtus santykius. Liepos mėnesio pabaigoje prasidės pokalbis apie vestuves.

 

Rekomenduojami video

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.