Kokie vyriški megztiniai tinka prie marškinių? Štai keli puikūs deriniai

Vyriški megstiniai

Vyriškų drabužių spintoje rasime daug įvairių drabužių, tarp kurių svarbi vieta skirta ir vyriškiems megztiniams. Tad jeigu esate megztinių mėgėjas, šiemet puiki žinia Jums – megzti drabužiai šį rudenį ir žiemą bus labai madingi. Tad verta iš anksto apgalvoti, kokius derinius šiemet išbandyti ir kokius drabužius įsigyti, kad ne tik stilingai atrodytumėte, bet ir patogiai jaustumėtės.

• Žema apykaklė. Vyriški marškiniai nebūtinai turi vilkimi taip, jog matytųsi visi. Vyriški megztiniai ir parinktas tinkamas jų modelis puikiai atrodo prie marškinių ir sukuria ne tik laisvalaikio, bet ir smart casual stilių. Prie marškinių puikiai tinka megztiniai su žema apykakle, kad iš po megztinio būtų galima ištraukti marškinių apykaklę.

• V formos megztiniai. Dėl tos pačios priežasties galima rinktis ir megztinius su V formos iškirpte. Jei patogūs ir suteikia tokiam deriniui netgi šiek tiek subtilumo bei klasikinio įvaizdžio. Toks derinys – puikus pasirinkimas tiek darbui, tiek laisvalaikiui, tiek oficialiam susitikimui.

• Susegami megztiniai. Labai dažnas pasirinkimas prie marškinių – susagstomi megztiniai. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta elegantišką stilių. Susagstomas megztinis turėtų būti toks, kad jo sagos lygiuotų su matomomis marškinių sagomis. Patariama, kad megztinis apačioje būtų šiek tiek rauktas. Tai suteiks dar daugiau stiliaus.

• Megztos liemenės. Prie megztinių dažnai priskiriamos megztos liemenės taip pat yra puikus pasirinkimas deriniams su marškiniais. Jeigu mėgstate vilkėti marškinius, šaltesniu metų laiku galite juos derinti prie megztos liemenės. Tai kiek labiau kasdienišką stilių primenantis pasirinkimas nei marškinių derinys su klasikine liemene. Be to, įprastai klasikinė liemenė dėvima kartu ir su švarku, o megztos liemenės su marškiniais gali būti vilkimos be jokių papildomų viršutinių drabužių. Toks derinys puikiai derės tiek prie klasikinių kelnių, tiek prie džinsų.

Kokie megztiniai populiarūs šiais metais?

Internetinės parduotuvės šiemet siūlo platų vyriškų megztinių pasirinkimą. Bolf.lt – taip pat. Jeigu norite atrodyti madingai, verta rinktis tokius megztinius, kurie šiais metais yra pačioje populiarumo viršūnėje. O tokius išsirinkti nebus sudėtinga. Štai keli pasirinkimai, kurie šiais metais tikrai bus populiarūs.

• Raštuoti megztiniai. Šiemet rudenį bus populiarūs ryškūs ir spalvingi megztiniai, todėl juos verta įsigyti, jeigu norite išsiskirti. Nebijokite ne tik raštų, bet ir vienspalvių, ryškių drabužių.

• Platūs megztiniai. Šių metų drabužių tendencijos diktuoja laisvą gyvenimo ritmą. Todėl drabužiai taip pat atspindi tai. Visus metus šiemet labai populiarūs drabužiai, kurie yra didelių dydžių arba platūs. Tad ir vyriški platūs megztiniai šiemet bus labai geras pasirinkimas. Dar neturite? Įsigykite tokį šiam rudeniui arba žiemai.

• Aukštas kaklas. Tiems, kurie mėgsta rengtis pagal naujausias mados tendencijas, šiemet verta įsigyti gražų vyrišką golfą su paaukštinta apykakle. Tokio tipo megztiniai šiemet bus labai populiarūs. Juos lengva derinti prie švarko ar striukės.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Partneriai

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.