Ne tik gražios, bet ir šiltos – mūsų moteriškų žieminių striukių TOP 5

Moteriškos žieminės striukės

Žiema yra metų laikas, kurį galima pamėgti. Net jei jums nepatinka šis sezonas ir jums visada šalta, tinkama striukė padės nesušalti ir jaustis patogiai. O svarbiausia – atrodysite puikiai. Pristatome mūsų gražių ir šiltų žieminių striukių penketuką!

Moteriška pūkinė striukė: visada šilta

Jau keletą sezonų jos yra madingiausios ir dažniausiai dėvimos. Moteriškos dygsniuotos striukės, tai šilumos garantas. Net ir didžiausias šaltis nebus baisus, jei įsigysite būtent jas. Dėl patvaraus ir šilumą sulaikančio užpildo jausitės patogiai. Ar manote, kad pūkinės striukės yra masyvios ir ne itin elegantiškos? Ne šį sezoną! Moteriškos žieminės striukės sukurtos taip, kad kiekviena moteris jose atrodytų puikiai. Derančios siūlės, skirtingos spalvos ir kontrastingi elementai sukuria puikų efektą! O jei manote, kad tokia striukė pridės svorio, rinkitės prie jų siauras kelnes arba modelį su dirželiu juosmenyje.

Ilga žieminė striukė: nuo kojų iki galvos

Moteriškos pūkinės striukės nepakanka? Pasirinkite dar šiltesnį modelį - ilgą striukę ar dygsniuotą paltą. Tai gera alternatyva klasikiniam vilnoniam paltui. Šio varianto moteriškos striukės taip pat labai gerai atrodo. Šis modelis labiau skirtas aukštesnėms moterims: jei esate žemo ūgio, rinkitės trumpesnį modelį. Ilga žieminė striukė gali optiškai patrumpinti figūrą. O jei bijote, kad joje neatrodysite dailiai, rinkitės modelį su diržu juosmenyje. Tai pabrėš jūsų figūrą ir suteiks patrauklumo!

Moteriškos sportinės žieminės striukės

Graži ir šilta sportinio stiliaus žieminė striukė tikrai yra! Tai patikimas sprendimas ne tik kasdienėms išvykoms, bet ir pasivaikščiojimams kalnuose ar slidinėjant. Moteriškos sportinės striukės pasižymi įdomiomis spalvomis ir nesenstančiais fasonai, o gobtuvo dėka užtikrina dar didesnį šilumos komfortą ir apsaugą nuo vėjo.  Sportinių striukių privalumas yra daugybė kišenių, kuriose tilps visi reikalingi daiktai, taip pat jų universalumas. Jie gerai atrodo tiek su džinsais, tiek su sportinėmis turistinėmis kelnėmis. Jūs tiesiog privalote turėti tokią striukę!

Visada su skoniu: moteriškos striukės su kailiuku

Norite atkreipti į save dėmesį mieste ir kelionėje žiemą? Moteriška pūkinė striukė su kailiuku sukurta kaip tik jums. Dygsniuoti modeliai, kaip jau minėjome, yra labai šilti, tačiau kartu su kailiuku papuoštu gobtuvu įgauna išskirtinai patrauklią išvaizdą. Tai moteriškos striukės kiekvienai progai, taip pat į biurą ir susitikimą su draugais, kurie tikrai bus nustebinti Jūsų stiliumi.

Geriausia moteriška striukė? Tokia, kurį patinka Jums!

Paskutinis striukės tipas, kurį norime jums rekomenduoti – tai modelis, kuriame Jūs jaučiatės geriausiai. Nesvarbu, ar tai moteriška pūkinė striukė, ar šilta, ilga žieminė striukė. O gal jums labiau patinka sportinis modelis? Kad ir ką pasirinktumėte, žinome, kad jame atrodysite puikiai! O įsigyti įdomiausių modelių kviečiame į Ozonee internetinę parduotuvę: https://ozonee.lt/lit_m_Moterims_Striukes_Ziemines-striukes-moterims-7247.html!

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.