Madingiausios striukės šį pavasarį: kokias rinktis?

Striukių tendencijos pavasario sezonui

Artėjant pavasariui, po truputį pradedame atnaujinti savo garderobą. Tiesa, šio sezono pradžia dažniausiai nebūna ypač šilta, tad be striukės nepavyksta išsiversti. Visgi, jau galime rinktis plonesnius tokių viršutinių drabužių modelius ir atkreipti dėmesį į naujo sezono madas – šį kartą aptarsime pavasarinių striukių mados tendencijas.

„Bomber“ stiliaus striukė

Aviacinio stiliaus striukės tarp madingiausiųjų vyrauja ne pirmus metus, tačiau akivaizdu, kad iš tendencijų jos trauktis neketina. Šį sezoną stilingai atrodysite vilkėdamos bet kurią tokio stiliaus striukę – ją raginama derinti tiek su prašmatniais, tiek ir su sportinio stiliaus drabužiais. „Bomber“ striukių gali pasiūlyti daugelis žymiausių kompanijų, tarp jų – ir Nike. Spauskite čia, jei norite apžiūrėti jų asortimentą.

Karinės tematikos striukės

Nors prieš tai aptartas striukes mielai rinkdavosi karo lakūnai, tokios tematikos šį pavasarį išvysime ir daugiau. Drąsiai galite rinktis armijos žalius, „chaki“ ar kitus „kovinius“ atspalvius. Tokia stilistika gali atsispindėti ir kitose detalėse, pavyzdžiui, sagose ar pečiuose. Norint sukurti išskirtinį įvaizdį, tokias striukes rekomenduojama derinti su trumpais sijonais, o kai orai atšils, galėsite rinktis ir gladiatorių stiliaus basutes.

Odinės striukės

Tokias striukes drąsiai galime vadinti nesenstančia klasika – jos ir šiais metais neaplenkia madingiausių tendencijų sąrašo. Tiesa, vis drąsiau raginama vietoj klasikinių atspalvių išbandyti ryškesnius, kurie derėtų prie pavasariškos nuotaikos. Svarbiausia, kad spalvos būtų sodrios, gilios ir neatrodytų tarsi pigus plastikas. Dar geriau, jei tokį baikerių rūbą derinsite prie labai moteriškų drabužių ir aksesuarų – toks kontrastas leis sukurti išskirtinį įvaizdį.

Neįprastos tekstūros

Šį šiltąjį sezoną bus madingos neįprastų tekstūrų striukės – jos gali būti blizgančios, papuoštos dirbtiniu kailiuku ar tiesiog ryškiomis spalvomis išsiskiriančios iš pilkos minios. Dar geriau, jei rinksitės oversized modelius, kurie ir šiemet nepraranda savo populiarumo. Kitaip tariant, turėtumėte paieškoti tokios striukės, kuri sutrauktų visą aplinkinių dėmesį ir taptų visiškai nebesvarbu, ką vilkite kartu su ja – tuomet atrodysite taip, tarsi ką tik būtumėte nužengusios nuo podiumo.

Žaismingi raštai

Ši tendencija labiausiai atsiskleidžia kalbant apie paltus – vietoj savotišku standartu tapusio, smėlio spalvos palto rekomenduojama išbandyti įvairius netikėtus raštus ir spaudinius. Tačiau tą patį galima pasakyti ir apie striukes: užuot pasirinkusios vienspalvį modelį, išbandykite kelis atspalvių blokus ar įdomiau atrodančius raštus. El. parduotuvėje Pigu.lt Columbia striukės džiugina plačia stilistine įvairove – tarp jų tikrai turėtumėte surasti sau tinkamiausią.

Nesenstantis džinsas

Nors gali pasirodyti, kad tokie drabužiai ankstyvam pavasariui nėra geriausias pasirinkimas, tarp jų surasite ir tokių, kurie turi papildomus pašiltinimus. Tačiau net ir tuomet, jei džinsinę striukę nuspręsite vilkėti tik atšilus orams, visuomet pataikysite tiesiai į dešimtuką – tai dar viena nesenstanti stiliaus klasika. Šiais metais tokias striukes netgi rekomenduojama derinti su džinsais ar džinsiniais sijonais, o jeigu norisi vesternų įvaizdžio, pasirinkite ir kaubojiško stiliaus batus.

Pistacijų atspalviai

Nors pristatant šio sezono madas, ant podiumų buvo galima išvysti visą vaivorykštę, tarp viršutinių rūbų (o ypač – tarp paltų) dominavo švelnūs žali tonai. Tiksliau – švelnūs, pistacijų ar šalavijų atspalviai, kurie puikiai tinka ne tik pavasariui, bet ir vasarai. Šią spalvą galima dėvėti nuo galvos iki kojų ir vis vien pavyks atrodyti elegantiškai. Tačiau jei norisi įtraukti ir kitų tonų, geriausia rinktis rudus ir kreminius.

Tarp visų šių pavasarinių striukių tikrai surasite bent kelias, kurios tiks prie Jūsų puoselėjamo įvaizdžio. Tiesa, šis sezonas asocijuojasi su savotiška pradžia, tad verta pagalvoti ir apie ryškesnius garderobo pokyčius.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

Draudžiama PatarimuPasaulis.lt skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur be raštiško sutikimo, o jeigu sutikimas gautas, būtina nurodyti PatarimuPasaulis.lt šaltinį su aktyvia nuoroda į jį.